Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Din "Libertatea": "Contraceptive la 13 ani"

din 28 sep 2005 15:35 de valentine

Nu, nu e vorba de Aluka:D E vorba de un articol de astazi din libertatea: "Folosesc contraceptive de la 13 ani Abia ajunse in clasa a VIII-a, fetele de nici 14 ani din Vrancea sunt deja initiate in tainele amorului. "Peste 3.000 de femei ...

Re: Re: valentine

din 28 sep 2005 15:25 de valentine

Era un site unde scria mai multe dume de astea...dar nu il mai stiu :(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Decept

din 28 sep 2005 14:56 de ExoticDream

Ai dreptate, este plina lumea de baieti fitosi! Nu te mai invinovati degeaba, pana sa te autoanalizezi tu de 15 ori, ei au schimbat 15 "iubite" si ti-au uitat pana si numele, chiar daca ati facut dragoste candva! Totusi.... ai rabdare, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand t

din 28 sep 2005 14:43 de dark_love

asa e.multi se ascund sub pretextul ca au suferit mult si de aia nu le mai pasa dar nu e bine. oricum ei sa fie sanatosi cu ideile lor, nu?;) si imi place cum gandesti, bravo, sa nu te schimbi niciodata.:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand te vi

din 28 sep 2005 14:39 de ExoticDream

Nu m-ai inteles, eu n-am sa propun niciodata atitudinea aceea, dimpotriva! Mi se pare criminal sa mai dai si tu o lovitura (prin glume sarcastice, cinice) unui suflet care este deja la pamant si care, incovoiat de durere, chiar nu mai poate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum?

din 28 sep 2005 14:27 de ExoticDream

Acolo unde este dragoste multa, vin ele si orgasmele... chiar daca au putina intarziere...., dar si cand vin, atunci sa vezi....., adica sa simti!!!!!!!! :love::love::love:

Re: Re: Re: Re: Re: cum?

din 28 sep 2005 14:25 de ExoticDream

Exista un fel de prejudecata conform careia doi virginei nu sunt in stare de nimic prima data, cei mai multi se tem de un eventual fiasco si prefera sa "o faca" impreuna cu cineva experimentat! Daca asa a fost sa fie (adica daca in ...

Re: valentine

din 28 sep 2005 14:09 de ExoticDream

Daca tot e vorba de "muzica", hai sa va citez niste perle din productia muzicala autohtona (nemanelista): "Eu te iubesc cand te intorci cu spatele" (aici este probabil vorba despre preferintele sexuale ale ...

Re: Re: Re: postinol

din 28 sep 2005 13:45 de ExoticDream

STIM, STIM!!! B) P.S. Pana si copiii aia rasariti trebuie sa mai lucreze la gramatica, OK? ;););)

Re: Re: Re: Re: postinol

din 28 sep 2005 13:33 de valentine

Eu nu eram....in nici un caz, daca asta vrei sa zici! :D

Re: Re: Re: postinol

din 28 sep 2005 11:04 de Nekunoskuta

Valentine, sa fim seriosi. Stii la fel de bine ca mine ce copii intra pe forumul asta si ce intrebari pun. Daca e mai mare inseamna ca e si mai rau dar eu tind sa cred ca nu e asa. Sau stii tu ceva ce nu stim noi?:huh:

Re: Re: Re: sfaturi pentru gay, va rog !

din 28 sep 2005 09:05 de dark_love

intrebare de baraj ce legatura are Biblia cu preferintele sexuale? stiai ca toti in trecut se bazau pe Biblie ca sa ucida oamenii de culoare? sa inteleg ca ai ceva si cu oamenii de culoare? am citit Biblia de ttt ori si tot nu-mi aduc aminte ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Deceptii

din 28 sep 2005 08:35 de dark_love

stiu ca trebuie sa am rabdare, dar e ff greu ptr ca-s scorpiuta si noi nu prea le avem cu rabdarea. am gasit pana acu' numai fitosi, sa zicem, la inceput ma intrebam daca-s eu de vina, dar pe urma am realizat ca nu in totalitate. eu sunt foarte ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Deceptii

din 28 sep 2005 02:06 de ExoticDream

Te cred, te inteleg, insa nu generaliza, mai exista un procent mic si amarat de baieti/barbati care nu intra in categoria "Don Juan, macho, vrajitor, mincinos, bla bla bla", este putin probabil sa-i gasesti prin carciumi, baruri, la ...

Re: Re: postinol

din 27 sep 2005 21:42 de valentine

Ciudata judecata...cu ce ai scris mai jos ai dreptate dar la faza asta nu esti corecta. Sunt copii de 15-16 ani care sunt mult mai rasariti si daca face vreo boacana sau scoate vreo duma din gura nu inseamna ca are varsta aia.:ok:

Re: postinol

din 27 sep 2005 21:24 de Nekunoskuta

Nu ai mai mult de 15-16 ani nu? Deci...morala:devil: COPIL TERIBIL, STII SA CITESTI? CITESTE NAIBII PROSPECTUL ALA SAU INTREABA FARMACISTA. In primul rand nici denumirea nu o stii bine, deci chiar nu stii sa citesti. Se cheama Postinor si [b]NU E ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema

din 27 sep 2005 21:17 de Nekunoskuta

Daca se irita din nou poti sa-i strigi in timp ce se intoarce si pleaca: "mai bine discutam acum pentru ca te voi pisa la cap cu asta cativa ani de acum in colo, seara de seara". Ai putea sa incerci sa ii explici ca vrei doar o discutie, ...

Re: postinol

din 27 sep 2005 19:38 de LonelyGirl

Mai!Tu crezi ca un bebe e jucarie?Daca ai luat pastilele ai vazut ce scrie in prospect.Cred ca jocul asta , de-a mama si de-a tata , ar trebui luat mai in serios.

Re: Re: Re: Re: Re: Dilema

din 27 sep 2005 18:12 de paula

Voi incerca sa vorbesc deseara cu el , cand vine de la lucru.Daca se Irita din nou?

Re: Re: Dilema

din 27 sep 2005 16:18 de paula

Nu functioneaza. Ne iubim reciproc dar il deranjeaza subiectul. Daca as proceda asa cum ma sfatuiesti poate ca s-ar supara rau pe mine.In relatia noastra certurile nu sunt la ordinea zilei iar atunci cand apar au motive f. intemeiate. E singurul ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2848 din 3732
«   1 ... 2845   2846   2847   2848   2849   2850   2851 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare