Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: sex in grup din 30 sep 2005 12:54 de valentine
Pt unii da, pt unii nu
E excitant sa faci sex in grup? din 30 sep 2005 12:34 de cristina
vreau sa stiu daca e excitabil sa o faci in grup
sex in grup din 30 sep 2005 12:34 de cristina
vreau sa stiu daca e excitabil sa o faci in grup
Re: Re: intrebare serioasa din 30 sep 2005 12:28 de dark_love
sunt de accord cu tine, nu stiu de ce dar toti sau aproape toti barbatii vad numa dorinte de genul asta la femei.
de exemplu terminasem o relatie cu un tip, ne intalnim dupa mult timp si am avut urmatoarea conversatie:
el:Arati bine, chiar foarte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ca cautati in viata? din 30 sep 2005 11:52 de dark_love
dark nu vine in spirala, pe spirala, sub spirala, poate pe matura sa-i bata pe cei care-i fac ei program gratuit!:/:/
Re: Re: Re: Re: Re: PRietenei mele i-a intarziat v din 30 sep 2005 11:08 de dark_love
da, se poate sa nu fi iesit bine testul asta daca nu l-ati facut cum trebuie, se face cu prima urina dimineata, unele sunt altfel.o prietena a facut un test si i-a iesit pozitiv adica ca ar fi fost insarcinata, dar la control a reiesit ca nu.
acu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 sep 2005 09:11 de dark_love
sunt total de accord, nici eu nu puteam pune problema mai bine.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 sep 2005 08:47 de Nekunoskuta
Eu te-as intreba ce zice medicul tau (cred ca ai unul)? E posibil sa tii o sarcina fara probleme pentru tine si pentru bebe? Poate el incearca sa te protejeze pe tine in primul rand.
Totusi de ce nu incerci sa muncesti? Cred ca la tine e mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: ca cautati in viata? din 30 sep 2005 08:45 de valentine
Daca ai destul credit sa sun in toate partile, vai de ea de spirala...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 sep 2005 08:40 de Nekunoskuta
Cum sa nu, e baiat saritor, ajuta multe fete. Cateodata pe toate odata, cateodata timp de 9 ore;):p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: postinol din 30 sep 2005 08:39 de Nekunoskuta
Vezi poate nu intelege gluma ta, plus a mea cu aspirina si ni se duce zvonul de forum pentru nebuni:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: PRietenei mele i-a intarziat vreo 5 zi din 30 sep 2005 08:36 de Nekunoskuta
Daca are 15 ani organismul ei e in plina dezvoltare. Banuiesc faptul ca nu are menstruatie regulata. Mai bine va protejati, cel mai indicat cu prezervativul in cazul vostru.
De morala nu am chef, ajung sa cred ca nu se vor invata minte copii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: valentine din 30 sep 2005 08:35 de valentine
Vrmmmmmmmmmmmmmmm, uite asa face avionul:D
Era o...metafora?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: I din 30 sep 2005 08:33 de valentine
Tu, vei fii mereu
Printesa sufletului meu
Chiar daca pleci
De mine sa iti amintesti
Ca ai fost candva
O dragoste in inima mea...
(hai ca stii tu ce canta "cel mai bun preten" al meu...si ocupate tu de virgule:p)
Re: Re: Re: intrebare.. din 30 sep 2005 08:31 de Nekunoskuta
Sangerarea aia e normala, e posibil ca abia atunci sa ti se fi rupt himenul de tot. Daca durerile de care zici apar din nou si persista consulta medicul.
Re: intrebare serioasa din 30 sep 2005 08:29 de Nekunoskuta
Inseamna ca...te bate cu picioarele pe sub masa. Voi baietii aveti tendinta sa credeti ca toate gesturile noastre tradeaza ca vrem sex. Ei, nu e asa.
Sper ca data viitoare cand ii dau o palma peste ochi unuia de pe strada sa nu ma intrebe daca ...
Re: O problema BTS din 30 sep 2005 03:28 de xxxxx
Poate sa fie Candida.
Nu stiu prea multe - da un search pe net folosind "images".
E bine sa te duci la doctor, totusi!
Bafta!
Re: Zen budism din 30 sep 2005 03:06 de ExoticDream
Imaginea incantatoare pe care ne-o prezinti nu prea are legatura cu dragostea sau sexul, asa ca maine va mut distractia la Clubul veteranilor, got it?
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: valentine din 30 sep 2005 02:36 de ExoticDream
Daca ai nevoie de trucuri ca sa cuceresti inima unei fete, eu am decolat din peisaj!
:cat::cat::cat:
Re: intrebare serioasa din 29 sep 2005 22:44 de Aluka
daca te bate asa de insistent si tare...cred ca ii e jena sa se aplece peste masa si sa iti arda una in bostan!ca sa ...alerge pe ea hormonii in halul in care ne povesteshti tu...nu prea cred ca sunt femei asa de disperate !
:D:D:D
Pagina 2845 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
10 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||