Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: exista sau nu Dumnezeu? din 3 oct 2005 13:16 de Brunhilda
cred ca exista un D-zeu acolo si nu inteleg de ce testeaza oamenii atat,pt El asta face,ne da grutati ca sa ne testeze credinta.intr-un fel Il inteleg, insa in celalalt,nu, am avut o viata fff dificila pana acu si sincer o data in viata l-am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 oct 2005 12:35 de dark_love
s--ar putea sa rasara si soarele pe strada mea, m-am intalnit cu 1ul barbat din viata mea,daca intelegi ce vreau sa spun,si se pare ca ne-am impacat,noi zicem definitiv,acu sa vedem.:D:D
prostinor 2 din 3 oct 2005 12:10 de wq
am si eu o dilema. daca se ia doar o pastila in timp de 10 ore de la contact e posibil sa isi faca efetul. credeti ca ar trebui reclamata o farmacista caria ii ceri o pastila de a doua zi si taie folia de prostinor2 in doua si nu iti ofera nici ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 oct 2005 10:55 de Teddy
dark_love itzi multzumesc pt sfaturi si ai dreptate asta e o mare lectzie de viatza si sper sa nu fie doar pt mine si sa ii pot ajuta si e cei in situatzia mea.......sper sa iasa totul bine pana la capat...osa va tzin in continuare la curent ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 oct 2005 09:51 de dark_love
in primul rand, e bine c-ati discutat cu mama ei si ca nu a facut prea rau,inseamna ca va fi alaturi de voi.
e ff bine ptr ca va va invata multe cum sa va protejati,etc.
deci, sa nu va fie rusine sa luati lectii de la ea.
2.poate este doar o ...
Re: Virgin la 26 de ani! din 3 oct 2005 03:10 de ExoticDream
Ai fi uimit sa stii cate "cazuri" asemanatoare exista. Nu te lua dupa ceea ce povestesc baietii intre prieteni, n-ai idee cate "succese rasunatoare" despre care ar fi in stare sa vorbeasca ore in sir sunt in realitate dorinte ...
Re: Intrebare din 3 oct 2005 02:45 de ExoticDream
Ba se poate recupera! Vezi ca la [i]Login[/i] ai optiunea "Ai uitat parola", iti introduci nick-ul (pe asta sper ca ti-l mai amintesti) si parola ta va fi trimisa la adresa de mail pe care ai specificat-o in profil. Daca adresa aia e ...
Re: Re: Re: Re: exista sau nu Dumnezeu? din 2 oct 2005 21:11 de LonelyGirl
Am postat intrebarea ca sa-si dea lumea cu parerea.E parrea ei.Nu aveti dreptul sa o judecati.Ok?;)
Re: Re: Re: exista sau nu Dumnezeu? din 2 oct 2005 20:49 de Paulie
Tipo,esti martora a lui IEHOVA?Daca esti martora si vrei sa-i slujesti la ce-ti mai trebuie copii?Martorii de obicei nu au copii tocmai pentru ca au mult timp de mers in lucrarea de predicare(intre50 120 ore/luna)Daca vei avea un copil vei mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 oct 2005 20:14 de Paulie
Am citit si eu pe aici ceea ce ai postat, dar nu ti se pare cam exagerat? De cat timp vrei sa ai un bebe?Te rog sa te mai gandesti...Nu da cu piciorul unei sanse superbe(aceea de mama).Iti dai seama cate fete/femei din intreaga lume isi doresc un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare din 2 oct 2005 15:56 de Raznaluka
adica dupa ce i-ai aruncat "shoparla"...o lashi sa se descurce singura acum!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 oct 2005 10:34 de Nekunoskuta
M-as baga si eu dar nu pot dupa ora 22:00. Daca se poate si alta varianta, cu cea mai mare placere.
Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare din 2 oct 2005 10:19 de Nekunoskuta
Iti dai seama ce s-ar inampla daca s-ar sterge subiecte la cerere? Nu ar mai fi nici un subiect pe site. Lasa-le acolo sa vada si altii problemele celor care posteaza pe aici, poate ii va ajuta in vreo decizie viitoare.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: postinol din 2 oct 2005 04:51 de ExoticDream
Eu cand am zis "n-ai vrea sa stii cum arata restul", ma refeream la text, nu la aspectul fizic al "cantaretului"!
P.S. Astept in continuarea analiza literara la text, realizata de nemesis.
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 oct 2005 23:54 de Farfalla
Pai deaceea trebuie sa faca neaparat si al doilea test de sarcina. Deja mi se pare ca ii intarzie mult. Ti-am zis sa mai faca inca un test de sarcina si daca iese si acela pozitiv vorbitzi cu mama ei, daca iese negativ tot trebuie sa va ducetzi la un ...
Re: Re: Re: Re: Re: postinol din 1 oct 2005 22:14 de saabba
:D:D:D:D:D:D:D:D
Fascinant! Bine spus!
:D:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: postinol din 1 oct 2005 21:53 de valentine
Daca ati stii catai umflatu eeeeeeeeeeeeee!!!! Pacat ca are gajica asa misto....B)
Re: Re: Re: exista sau nu Dumnezeu? din 1 oct 2005 20:45 de Raznaluka
depasind subiectul cu sterilizarea si extremitatile atinse intr-un timp extrem de scurt,intre dorintza de a avea sau nu un bebe si centrandu-ma pe analiza textului pe care il dezvolti mai sus si care cred ca iti exprima convingerile cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 oct 2005 19:01 de paula
:((:((:((asta este
problema este de mai mult timp in fam.DAca nu m-ar fi stersat de fiecare data poate ca nu recurgeam la asa ceva. Timp de razgeala am pan in dec.
Re: sex in grup din 1 oct 2005 18:11 de saabba
Eventual ti s-ar putea parea excintant!
excitabil...este acel ceva...care se excita usor!:D:D:D
De exemplu: TU!;):D:D
Oricum da-o dracu de romana si incearca.....dar sa ne zici si noua!;):D:D:D
Pagina 2842 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
10 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||