Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Am nevoie de ajutor din 10 oct 2005 01:50 de nemesis
Da, este normal. Primele dati, chiar daca doare, este recomandat sa nu lasi sa treaca foarte mult timp intre actele sexuale. Himenul de poate regenera (in parte) si de aceea vei avea sangerari. (1, 2 times / week)
Have fun! :flowers:
Am nevoie de ajutor din 9 oct 2005 23:40 de Ela
In urma cu o luna mi-am inceput viata sexuala.Prima oara m-a durut f tare si am sangerat destul de mult.A doua oara s-a intamplat la o diferenta de 3 sapt si s-a intamplat cam la fel.M-a durut si am sangerat.E ceva normal?Imi fac multe griji....daca ...
Re: Re: Re: Re: cosmetice din 9 oct 2005 18:10 de valentine
Eu folosesc apa si sapun...sunt bune?
Re: Re: Re: cosmetice din 9 oct 2005 17:37 de saabba
De exemplu parfumul meu preferat este rush from gucci!
Si mai am si altele care-mi plac!
Daca vrei sa incerci un parfum nou du-te intr-un magazin mare cu parfumuri unde au testere.Incearca-le pe pielea ta, vezi cum miros si mai tarziu si cate ...
Re: Re: legat de sex din 9 oct 2005 16:10 de valentine
Ca fapt divers stii ca sexul oral practicat de unele fete e daunator? Faza aia in care chiar iti suge ceva...pana mea, nu stiu sa ma exprim...dar oricum nu e vorba de maduva spinarii :D
Re: Re: Re: Re: Re: combinaÃÆ’ÂÆâ din 9 oct 2005 16:03 de paula
Stii, e mai bine sa-ti cenzurezi singur vorbele si bine,decat sa vina exoticdreams sa le cenzureze.Nu crezi ca merita si ea o pauza? Nu crezi ca s-a saturat sa tot cenzureze prostiile unora?
Re: Re: Re: Re: combinaÃÆ’?Ædin 9 oct 2005 15:46 de Nekunoskuta
Hai sa-ti povestesc eu ce fac copii de 12-13 ani pe forumul asta. Intreaba de Postinor, de dezvirginare, fetele doresc sa fie excitate mai mult, o fac prin casa scarii, dezvirginari cu sangerari diabolice, Postinor luat de 2 ori pe luna si mult, ...
Re: legat de sex din 9 oct 2005 12:37 de saabba
:D:D:D:D
Sigur ca am auzit!E chiar mortal!
Sa-ti povestesc!
Un prieten de-al meu pe la 14 ani (cred) , discuta cu un prieten mai mare ca el n-a facut niciodata sex.
Prietenul "dragut" il duce la o tipa..o plateste pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: exista sau nu Dumn din 9 oct 2005 08:53 de xxxxx
Harta cerului pot sa ti-o fac eu; am un software Astro22.
Ti-o pot trimite prin e-mail, daca chiar te intereseaza.
Re: Anunt umanitar din 8 oct 2005 21:48 de Necunoscut
M-am nascut de ziua me.. ;-)
Re: Anunt umanitar din 8 oct 2005 18:30 de Dovela
Dak eu sunt mireasa cu sigurantza voi veni:D:D:D.........:p:p
Re: Anunt umanitar din 8 oct 2005 18:29 de xxxxx
Si eu as vrea sa vin.
Vreau sa-ti pun 100 de euro in piept, langa trandafirul de ginere :p
:wacko::love:
Re: Anunt umanitar din 8 oct 2005 17:27 de Farfalla
Da mai eu vin cu cea mai mare placere :) :p
Anunt umanitar din 8 oct 2005 16:05 de valentine
Daca ma casatoresc veniti ma la nunta? :ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Deceptii din 8 oct 2005 04:00 de White
http://forum.skadi.net/showthread.php?t=13560
:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: plecare ... din 7 oct 2005 23:33 de valentine
Seara mea de neuitat este cand am facut pentru prima oara dragoste(sex) cu pretena mea...dar nu cred ca te ajuta cu ceva :flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A Fi Sau A din 7 oct 2005 23:31 de valentine
Pe draq...ca eu pe fata daca ma rad cu Bic-ul nu ma irit...dar daca dau cu after shave, poc apare roseata de aia...de ce draq?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Forum "degradat&q din 7 oct 2005 19:41 de Raznaluka
ce sa mai spun???
ca nu mai spun nimic...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A Fi Sau A Nu din 7 oct 2005 19:28 de Farfalla
Baietzi avetzi grija ca eu am facut un chist de la atata epilat. Doctora mi-a recomandat pe urma ca defiecare data cand ma mai iau tot asa sa imi dau after shave. Vorbesc serios, ca asa previne aparitia cosurilor si a iritatiilor ... si daca iti vine ...
Re: Re: Re: Re: Re: plecare ... din 7 oct 2005 19:16 de Farfalla
Ufi ... nu stiu daca intelegeti.Intocmai ca il cunosc foarte bine ... da nu stiu ma gandeam si la locul unde sa fie ... atmosfera ... sa fie ceva ca fie de neuitat. De exemplu unii baieti spun ca o seara de neuitat a fost cand le-a facut prietena ...
Pagina 2837 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||