Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Conteaza daca "spalam rufele" impreu

din 21 oct 2005 12:46 de saabba

Da.Este extrem de important ! Difera foarte tare o relatie in care te vezi cateva ore pe zi, ore pe care le aloci exclusiv partenerului, de o relatie in care stai cu el tot timpul si cand esti bine dispus si cand esti prost dispus si cand ai ...

Re: salutare

din 21 oct 2005 12:39 de saabba

cauzele intarzierilor menstruale pot fi multiple: - stres,care determina dereglari hormonale - dereglari hormonale nu neaparat pe fond de stres

Imi intarzie adeseori ciclul! De ce?

din 21 oct 2005 10:37 de seniorita

Va cer un sfat.:(( am o problema cu ciclul menstrual,imi tot intarzie.S-a intamplat sa-mi intarzie si vreo 3-4 luni.din ce cauza poate fi?Poate fi ceva ereditar,deoarece nici mamei mele nu-i vine regulat,poate fi din cauza stresului,a lipsei de ...

Re: VIRGINA SAU NU?

din 20 oct 2005 18:57 de Bozgoru

Depinde daca a reusit sa rupa himenul ...etc....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: anticonceptionale vs.

din 20 oct 2005 15:10 de EU

Proasto sau prostule : 1.in primul rand nu am probleme cu banii. 2. nu sunt zgarcit 3.esti o vaca sau un bou fiindca stiu ca sunt curat si ea la fel pt ca am facut teste. 4. esti varza pt. tocmai tu ai spus ca deobicei se fol. dupa nastere ...

Virgina sau nu?

din 20 oct 2005 13:50 de PAOLA

SALUT!AM MARE NEVOIE DE AJUTOR(DE PARERILE VOASTRE)PANA ASTAZI AM CREZUT CA SUNT CU DESAVARSIRE,VIRGINA! AM AVUT UN PRIETEN MAI MARE DECAT MINE;L-AM IUBIT NEBUNESTE,EL CICA TINEA F.MULT LA MINE,DAR SE CREDEA INFERIOR MIE"UZAT" EL FIIND PRIN PATUL ...

Re: Houston, we have a problem!

din 20 oct 2005 12:17 de Deny30

E super bine! Nu ai de ce sa-ti faci griji, da-i bataie si ai sa vezi ca totul e in regula :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: anticonceptionale vs. pret

din 20 oct 2005 03:08 de ciuci

deci banii dati pt baloane sunt o problema pt tine... hm, ori esti zgarcit, ori esti falit (si daca esti falit, chiar cred ca nu ar trebui sa faci sex cu o persoana, vezi tu..., pt ca daca ramane insarcinata te poate pune sa cumperi si testul de ...

Conteaza daca "spalam rufele" impreuna?

din 20 oct 2005 00:38 de ExoticDream

Stiti cum se spune in engleza... "doing the laundry", adica a spala rufele. Am vazut de curand un film despre niste adolescenti americani in care un "el" si o "ea" se iubeau foarte tare in timpul liceului unde studiau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca

din 20 oct 2005 00:01 de ExoticDream

Da, in principiu ai dreptate, dar se poate intampla fie ca iubitul tau sa fie un bun actor care isi mascheaza bine defectele majore, fie sa ajungi sa iubesti acea imagine idealizata pentru ca nu ai avut suficient timp si conditii sa-l cunosti ...

Re: Re: Re: Re: Re: anticonceptionale vs. pretena

din 19 oct 2005 23:54 de nemesis

Ha!!! Auzi la ea! Te-ai gandit vreodata sa-ti pui sterilet? Dar diafragma? Huh? Nu? De ce oare? Nu cumva din cauza acestei culturi tampite care victimizeaza femeia? Baiatul e cel cara vrea, nu? Tu nu vrei, nu? El este cel care cumpara ...

Re: Re: Re: Re:

din 19 oct 2005 22:56 de LonelyGirl

Ca tot suntem pe un forum cu discutii despre iubire...a vazut cineva "Sweet novembre"?

Re: Re: Re: Re: orgasmul masculin

din 19 oct 2005 20:49 de valentine

Si aceea "simpla ejaculare clasica" provoaca acele trairi in caz ca nu stiai

Re: Re: Re: Re: orgasmul masculin

din 19 oct 2005 20:49 de valentine

Din ce observ e al doilea post in care ataci talentele mele sexuale...:/

Re: Re: Re: Re: Re: anticonceptionale vs. pretena

din 19 oct 2005 19:25 de EU

Pai ce ai zice sa-ti pui tu diafragma sa te dai si cu spermicid..sa vezi cum e si ce bataie de cap e de fiecare data cu kkt-urile de baloane..si apoi ai sa-mi dai dreptate ca e un chin cu punerea scoaterea cumpararea etc...si mai ales daca nu ...

Re: Sexul Anal - Mirosuri sau alte probleme??

din 19 oct 2005 18:54 de Deny30

Nu mi s-a intamplat asa ceva! Asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji...

Re: Re: Re: orgasmul masculin

din 19 oct 2005 18:45 de Deny30

Eu vorbesc de cazurile in care viata sexuala decurge normal, fara pauze... Iar daca tu chiar nu vezi nici o diferenta intre simpla ejaculare clasica si trairile pe care le ai in acel moment, e grav... caci inseamna ca nu ai urcat niciodata mai ...

Re: Re: Re: Re: anticonceptionale vs. pretena

din 19 oct 2005 18:30 de LonelyGirl

La faza asta esti mitocan.;)

Re: Sexul Anal - Mirosuri sau alte probleme??

din 19 oct 2005 18:10 de valentine

In primul rand eu zic ca inainte sa treceti la fapte sa faceti o baie impreuna (sau fiecare pe rand, tot aia e...dar suna mai bine pt incalzire :)). Normal ca fata nu trebuie sa simta nevoia sa se duca la baie inainte sa o faceti...iei frumos ...

Re: Re: orgasmul masculin

din 19 oct 2005 18:02 de valentine

Pai intotdeauna orgasmul precedat de o stimulare mai lunga este mai puternic...si la femei si la barbati. Ia incearca sa faci sex 10 minute si sa ejaculezi sa vezi ca e o senzatie, dar incearca sa faci sex vreo 2 ore si deabea dupa aceste 2 ore sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2825 din 3732
«   1 ... 2822   2823   2824   2825   2826   2827   2828 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare