Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: nu stiu ce sa fac:( din 23 oct 2005 11:22 de PAOLA
Depinde de ce s-a intimplat! inainte ciclul iti era regulat? daca si-a introdus degetul fara sa-si fi pus mana pe penis(adica daca nu era cu sperma)nu ai de ce sa-ti faci griji! cumpara un test de sarcina daca esti f. ingrijorata!
Re: nu stiu ce sa fac:( din 23 oct 2005 11:20 de LonelyGirl
daca nu ai avut contact sexual nu ai cum sa fi insarcinata.Copiii nu se fac cu degetul.Eventual , e posibila o sarcina care sa aiba legutura cu un contact sexual.
Re: nu stiu ce sa fac:( din 23 oct 2005 10:41 de Nekunoskuta
Daca inca esti virgina nu ai cum sa fii insarcinata. Poate nu ai o menstruatie regulata.
Re: Re: Re: sex oral doar ptr femei??? din 23 oct 2005 08:45 de EU
Pai alina aia a inceput sa zica ca e injositor sa stai in genunchi..voi de ce-l mai practicati daca spui si tu assa...??
Re: Re: sex oral doar ptr femei??? din 23 oct 2005 08:19 de LonelyGirl
Daca vi se pare injositor de ce il practicati?Cum poate sa ti se para injositor un lucru pe care il faci "din placere"???
Am mai auzit-o si pe asta:x
Re: Re: Re: Conteaza daca "spalam rufele" din 23 oct 2005 07:06 de ExoticDream
Imi pare bine ca subiectul este amplu, dar noi, astia necunoscatori, am pus intrebarea tocmai in speranta ca ne veti lumina voi, cei care stiti cum stau lucrurile! Este infinit-important sa stim de ce trebuie sa "move in" cu partenerul, ...
Re: din 23 oct 2005 05:54 de Nekunoskuta
E posibil sa ai o cistita. Du-te la ginecolog. Nu-ti trebuie trimitere de la medicul de familie daca te duci la un cabinet particular.
Re: Conteaza daca "spalam rufele" impreu din 23 oct 2005 05:53 de PAOLA
DA!este absolut necesar hai sa-i spun, o"casatorie de proba". traiesti o viata alaturi de o persoana si tot nu ajungi sa o cunosti indeajuns(asa se spune,nu?). Depinde si de relatie!eu zic ca daca nu e ceva serios,nu are ...
Re: Re: VIRGINA SAU NU? din 23 oct 2005 05:16 de PAOLA
CUM STIAM DACA M-A DEZVIRGINAT?ORICUM,AM AVUT PARTE DE 2PENETRARI(SUPERFICIALE SAU MEDII).
Re: VIRGINA SAU NU? din 23 oct 2005 02:33 de sufletzik
crede-ma k stiai dak te-a dezvirginat!! dar, ce mai conteaza? oricum psihic nu mai esti virgina, parerea mea e k himenul sta degeaba acolo, iar u ti-ai inceput viata sexuala demult...makr bucura-te de ea!
Re: Re: Sexul Anal - Mirosuri sau alte probleme?? din 22 oct 2005 21:49 de valentine
Daca penetrarea nu este adanca merge si fara clisma...
Mai si intrebi...imi creste inima cand te aud :D
Daca tipa vrea sa faca cine o tzine din 22 oct 2005 09:08 de Atragatoru
:D
Re: Re: penis curbat, normal? din 22 oct 2005 06:35 de LonelyGirl
Pai obisnuiti-va sa va acceptati asa cum sunteti!Nu suntem toti facuti dupa sablon.Daca voi nu va acceptati , cum asteptati sa va accepte altii???
Nu o sa zica fetele absolut nimik.Uita de complexul asta si da-i bataie!Pe ele baiete!
Re: Re: Re: Re: Sunt femei care... din 22 oct 2005 06:28 de LonelyGirl
]
WoWWWWW!!!uite cate afla omul la batranete...:ok:
Re: VIRGINA SAU NU? din 21 oct 2005 18:55 de nemesis
Let him try again... He will!
P.S.S. Daca te dezvirgina, well... SIMTEAI!!!
Re: Sexul Anal - Mirosuri sau alte probleme?? din 21 oct 2005 18:45 de Necunoscut
Eh, si sa zic si eu ceva...: CLISMA :) e singurul mod in care poti preveni "mirosul neplacut, excrementele" ... asta e, suna urat.. dar... daca vrei sa iasa frumos.. incerci.. nu?
PS: am facut anal, si stiu cum e.. ;))) ...
Re: Re: Conteaza daca "spalam rufele" im din 21 oct 2005 18:43 de nemesis
EXACT! Sunt prea multe de spus! Pe scurt: este INFINIT-IMPORTANT! :alien:
Re: Re: Re: Sunt femei care... din 21 oct 2005 18:25 de Necunoscut
Exista femei care ejaculeaza, e mai "greu"... dar daca sunt excitate, foarte foarte tare.. pot ejacula.. un lichid albicios (asemanator spermei) care poate "tasni" pur si simplu la 10-20 de cm... de "the place"... am ...
Re: sex oral doar ptr femei??? din 21 oct 2005 17:35 de EU
ce vrei sa spui??...si vezi ca nu te-ai exprimat cum trebe...
si adik pt barbati nu e injositor atunci cand [b][i][Cenzurat/modificat de ExoticDream][/b] fac sex oral fetelor[/i] daca e vorba sa ma iau dupa tine?
Re: VIRGINA SAU NU? din 21 oct 2005 15:44 de LonelyGirl
e discutabila chestia si doar un medic poate sa-ti spuna cu precizie.:ok:
Pagina 2824 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||