Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta de varst din 31 oct 2005 03:18 de valentine
I az te obicham :D (acum stii ce inseamna nu?)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta de varsta - din 31 oct 2005 03:17 de ExoticDream
Daca ai fi fost "stiu eu unde", te-as fi crezut, dar asa.... nu ai motiv, in consecinta trage un pui de somn zdravan si maine te prezinti cu eseul (stii cum e moda acum la aplicatii pentru burse/scoli de vara/joburi, trebuie sa aiba ...
Re: Re: Re: Conteaza daca "spalam rufele" din 31 oct 2005 03:10 de valentine
La ce sa ma mut eu cu iubita...sa ii intaresc sentimentul ca ma creste sau ce?:/:/
Re: Re: Conteaza daca "spalam rufele" im din 31 oct 2005 02:59 de ExoticDream
Voi, cei care sunteti doctori in subiectul asta, incercati sa sintetizati macar cateva idei pentru profani! Deocamdata am inteles ca este esential sa locuiesti un timp (o luna, un an?) cu partenerul. Conteaza varsta? Durata relatiei? Daca nu ...
Re: Am o nelamurire din 31 oct 2005 00:14 de LonelyGirl
Administrarea tabletelor ai fcut-o in mod corect si te-ai incadrat in cele 72 de ore , deci poti sa stai linistita.Sangerarea poate sa apara in ambele cazuri.Nu stiu sa existe o regula dupa care sangerezi doar daca sarcina ar fi existat.Si ...
Re: Re: Re: :) din 31 oct 2005 00:00 de LonelyGirl
Bv ma!Te-ai trezit si tu...ceva texte mai inteligente nu aveai?
Re: Re: VIRGINA SAU NU? din 30 oct 2005 23:51 de LonelyGirl
Scumpo, chestia cu iubitul e foarte des intalnita.Il iubesti , te iubeste pana in momentul in care obtine ce vrea si apoi...multumit ca si-a atins scopul...pleaca!Incearca sa treci peste asta , sa vezi partile frumoase , sa crezi ca nu sunt ...
Am o nelamurire (Postinor2) din 30 oct 2005 23:45 de Mirabela
Am si eu o intrebare:am folosit Postinor2,am luat prima pastila la 24 de ore dupa contactul sexual iar pe a doua la 12 ore dupa prima asa cum prevedea in prospect!As vrea sa stiu cum imi pot da seama daca aceasta pastila a oprit o posibila ...
Re: Diferenta de varsta - necesitate, problema? din 30 oct 2005 23:01 de LonelyGirl
La varstele de care vorbesti tu , 19-20 de ani cred ca se simte diferenta de varsta.Totusi , vine o varsta la care fiecare atinge un anumit grad de maturitate , experienta etc. iar atunci varsta pare sa nu mai conteze atat de mult.Cred ca ...
Re: Diferenta de varsta - necesitate, problema? din 30 oct 2005 20:31 de katana
De ce daca fata este mai mare apar probleme? In cazul parintilor mei diferenta este de 2 ani, cea mai varstnica fiind mama si au o casnicie de 25 de ani(fie ea cu bune ,cu rele, cu necazuri si fericiri). Dupa parerea mea reteta ideala tine de ...
Re: E interzis sa...? din 30 oct 2005 20:11 de Wanted
Am vazut ca ai pus multe intrebari pe forum legate de chistul ovarian, cum se trateaza etc. Nu stiu daca tu esti cea in cauza , sau poate esti baiat si pr ta... sau alta cunostiinta, in fine nu asta e ideea. Pentru a afla toate detalii trebuie sa ...
Re: Re: Re: Re: INFIDELITATE:DE CE INSALA BARBATII din 30 oct 2005 14:49 de saabba
Cum iti spuneam....orice are o solutie.
Si in matematica si in viata de zi cu zi un sistem de ecuatii incompatibile are o unica solutie.S-o lasi balta!;)
Re: Diferenta de varsta - necesitate, problema? din 30 oct 2005 14:47 de saabba
Iti dai seama ca depinde de fiecare persoana in parte si nu poti face retete dupa cum imi place mie, tie...sau nu stiu cui!
Re: Re: sex oral doar ptr femei??? din 30 oct 2005 03:52 de ExoticDream
Cred ca niste ASANE ar merge mai bine.... una de compresie, urmata de una de extensie, si cei doi vor atinge starea de esenta a unitatii, numita Bindu, fara sa se mai gandeasca la aspectul umilitor al problemei!
;););)
Diferenta de varsta - necesitate, problema? din 30 oct 2005 03:38 de ExoticDream
Revin la un subiect ultracunoscut pentru ca in ultimele doua-trei saptamani am intalnit patru cazuri de cupluri avand aceeasi varsta (19-20 de ani) care s-au destramat din motive mai mult sau mai putin serioase (in trei dintre ele, baiatului i-au cam ...
Re: Chist din 30 oct 2005 00:58 de Wanted
Sunt sanse :) destul de mari.
Tratamentul pentru chisturile ovariene
La inceput, o metoda
simpla, care nu te va speria deloc, este tinerea sub observatie atenta a chistului, controale periodice la medicul ginecolog, care va depista daca ...
Re: vreau sa fiu mama.... din 30 oct 2005 00:54 de Wanted
De ce nu vrei sa te duci la medc? Am inteles ca ai anumite constrangeri de ordin material... dar am impresia ca sunt si alte motive. Sunt constienta de preturile unei consultatii la un cabinet medical, dar sunt sigura ca daca vrei cu adevarat, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral d din 29 oct 2005 22:21 de YLoveCamelia
admit.o relatie perfect logica intre postul meu si raspunsul tau. oare de ce ?:flowers::((:wacko:
Re: Re: Re: INFIDELITATE:DE CE INSALA BARBATII??? din 29 oct 2005 22:18 de ExoticDream
Vezi daca nu ti-ai facut tema la matematica...., acolo exista probleme care nu au solutie (de exemplu, sistemele de ecuatii incompatibile)!
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral doar din 29 oct 2005 18:37 de saabba
Nu stiu unde e infector, dar tu esti clar....cu capra!:D:D
Natiunile arabe au si legislatie in acest domeniu, in sensul ca:
"este legal sa intretii relatii sexuale cu animale ( capre, magari, etc) atata timp cat acestea sunt de sex ...
Pagina 2821 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
17 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||