Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Issssssssssssss ... vai de mine

din 3 nov 2005 22:31 de Okidoki

Mda s cam aiurit... ma tot dau la fosta prietena de deja o disper, ma fu.... cu ea, si cred a ramas virgina dupa ce i-am tras-o in noaptea aia, ca nu i-am bagat numai de cate ori ca.... noah , si nu imi da pace constiinta...daam, cum m-as simti sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nu ma pot indragosti!!!

din 3 nov 2005 19:18 de valentine

Daca din start pleci cu ideea asta ca tu nu te poti indragosti...e mult mai greu. Dar ar trebui sa fiti fericiti ca nu ati avut "ghinionul" asta, din punctul unora de vedere sau "norocul" asta, din punctul altora de vedere...

Re: Re: Re: VIRGINA SAU NU?

din 3 nov 2005 17:15 de NecunoscutaS

Daaa...e destul de complicata situatzia,pt.ca ce-i drept,daca esti foarte infierbantata,nu prea ai cum sa iti dai seama cat intra...Dar ce-ar fi sa-l intrebi pe el cam cat a intrat?:rolleyes:Cred ca ar fi singura solutzie sa te linistesti tu.Dar eu ...

Re: sunt curioasa:)

din 3 nov 2005 17:03 de Alicia

Eu iti pot spune din proprie experientza ca in timpul menstruatziei doare cel mai putzin actul sexual.Eu una sunt foarte stramta si mi se intampla foarte des sa am dureri in timpul actului sexual,iar in timpul menstruatziei sunt cea mai ...

Re: care metoda este mai sigura??

din 3 nov 2005 10:02 de NecunoscutaS

Depinde ce vrei sa afli la ginecolog...daca vrei sa depistezi vreo sarcina,ea nu se poate depista la ecograph decat dupa 6 saptamani,sau chiar mai tarziu uneori.Daca vrei sa depistezi vreo raceala,atunci merge la ecographie...daca vrei sa afli daca ...

Re: Re: "Picatura placerii"-Mit sau real

din 3 nov 2005 09:43 de gargaritza

Ok...Dar daca cineva a trait in pestera,inseamna ca cel putin 50%dintre fetele din lume,au trait alaturi de mine,pt.ca sunt foarte multe care nu au auzit de asta.Si hai sa-ti spun de ce: pentru ca eu obisnuiesc tot timpul sa ma informez cu privire ...

anticonceptionale

din 2 nov 2005 10:55 de cineva...

E adevarat k anticonceptionalele Novynette isi pierd efectul daca iau antibiotice?

Re: Nu ma pot indragosti!!!

din 2 nov 2005 00:00 de valentine

Cati ani ai?

Nu ma pot indragosti!!!

din 1 nov 2005 23:26 de EU

Am avut mai multe prietene si nu pot depasi un "prag" : nu pot trece mai departe de la faptul ca le plac si doar atat. Vb. in general fiindca am avut mai multe relatii si nu am avut un sentiment aparte pt. nici o fata...nush ce sa ...

Re: Re: VIRGINA SAU NU?

din 1 nov 2005 21:38 de PAOLA

Iti multumesc pt.parerea ta,conteaza mult pt mine dar,asta este problema mea:nu-mi dau seama cat a fost de adanca penetrarea.In momentul acela eram:"la portile raiului":D.Oricum,nu m-a durut deloc,chiar pot spune ca mi-a ...

Re: nedumerire

din 1 nov 2005 21:20 de Wanted

Inceperea administrarii se poate face: a in timpul menstruatiei (moment in care probabilitatea ca femeia sa fie insarcinata este foarte mica) - cel mai bine este ÃÆ’®n prima zi a ciclului menstrual; - in primele 5 zile ...

Re: nedumerire

din 1 nov 2005 18:40 de banditu

Daca chiar iti e frica de ce nu te duci sa intrebi un doctor .. sau pe cineva care e in tema .. ca doar nu iti ia banii .. Te-ai gasit pe forum sa intrebi .. Eu nu pot sa iti dau nici un raspuns ... Multa Bafta .. Pa :x

Re: Cat traiesc spermatozoizii?

din 1 nov 2005 18:35 de banditu

Salutare ... sincer nu sunt prea in tema si imi cer scuze daca spun greseli .. eu stiu ca mai mult de 1 min .. chiar mai putin ei mor in contact cu aerul.. sau ce s-o intampla cu ei , Acuma cine e mai in tema as vrea sa dea un raspuns mai bun ...

Re: "Picatura placerii"-Mit sau realitat

din 1 nov 2005 18:19 de valentine

Huh...scuza-ma dar in ce pestera ai trait pana acum? Normal ca este adevarata...adica exista...doh Faza este ca depinde de caz fata poate sa ramana insarcinata, poate sa nu ramana. Oricum cazurile in care partenerii se lovesc de aceea ...

Re: Re: Am o nelamurire

din 1 nov 2005 18:03 de sufletzik

Eu am luat si am sangerat la aprox 2 sapt, iar apoi ciclul mi-a venit la data la care-l asteptam. Am vb cu un doctor ginecolog care mi-a spus k se poate foarte lejer sa ramai insarcinata cu tot cu postinor si k este extrem de toxica!! Este ...

"Picatura placerii"-Mit sau realitate?

din 1 nov 2005 17:23 de gargaritza

Am si eu o intrebare: cum sta treaba cu asa numita " picatura a placerii" ? Am auzit foarte des,ca in timpul actului sexual,din penisul barbatului se pot scurge cateva picaturi de sperma,fara ca cei doi sa isi dea seama,si chiar daca el nu ...

Re: VIRGINA SAU NU?

din 1 nov 2005 17:01 de NecunoscutaS

Hai sa-ti spun parerea mea.Conteaza foarte mult cat de mult a intrat penisul lui in vaginul tau.Incearca sa faci o estimare in centimetri(2cm..3cm...4cm...etc).Si inca ceva...poate ca el nu a intrat mai adanc in tine,de teama sa nu te superi.Cred ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: INFIDELITATE:DE CE INSALA

din 31 oct 2005 23:52 de ExoticDream

Nu cred ca as reusi, chiar daca mi-as dori asta din tot sufletul, chiar daca iubirea (mea)ar fi imensa. De ce? Din moment ce a facut-o, inseamna ca sentimentele lui pentru mine scartaie rau de tot, iar daca a facut-o din razbunare, inseamna ca ...

Re: Re: Re: Re: sfaturi pentru un incepator

din 31 oct 2005 23:42 de ExoticDream

Ori n-are nimic ca e virgin la 29 de ani, ori are probleme?!? Oricum, nu e cazul sa dramatizam, se mai intampla, poate e un timid, poate n-a gasit persoana potrivita, poate nu a vrut sa faca asta cu o prostituata, poate s-a ocupat de cariera sau ...

Re: Re: Re: Re: Va imaginati ca faceti dragoste/se

din 31 oct 2005 23:25 de ExoticDream

Sa inteleg ca faceai sex cu o persoana pentru care nu simteai nimic si in mintea ta se afla acea femeie maritata, pe care ti-ai fi dorit-o daca nu ar fi fost atat de complicat? :unsure::unsure::unsure:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2819 din 3732
«   1 ... 2816   2817   2818   2819   2820   2821   2822 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare