Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Dragoste?!? din 8 nov 2005 01:57 de Koma
experta in EL_1,EL_2,EL_3...!ma duc sa ma culc pana nu incep sa delirez in ritm latino cu exotic triplata in EXOTIC_1,EXOTIC_2,EXOTIC_3! :D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!? din 8 nov 2005 01:52 de ExoticDream
Lasa-i acel interval de doua saptamani, poate si mai mult, strange din dinti si rabda despartirea (poate) temporara, da-i sansa sa se convinga pe care dintre voi il doreste, altfel va trai mereu cu gandul "Cum ar fi fost daca...?" si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!? din 8 nov 2005 01:52 de Koma
daca nu te pricepi macar zapaceshte-i ! :D:D:D
tu n-ai timp de iubit din cauza sexpertului,ca de sex poate doar daca se taie curentul vreo 10 ani in bucuresti desi nici atunci nu garantez ca nu te gasesc dand la manivela vreunui generator ...
Re: Re: Re: Re: Dragoste?!? din 8 nov 2005 01:46 de ExoticDream
Iubirea se termina unilateral, aici este necazul; chiar si daca defazarea aceea sufleteasca ii afecteaza pe amandoi, ca o ironie a sortii, aproape intotdeauna se intampla la momente de timp diferite, asa ca cel "ramas in urma" sufera. ...
Re: Re: Dragoste?!? din 8 nov 2005 01:28 de ExoticDream
Era o cugetare: "Lasa-l liber. Daca se va
intoarce, va fi mereu al tau, daca nu - nu a fost niciodata."
Dur si dureros cateodata, dar un "test" teribil de bun......
:heart::heart::heart:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIRGINA SAU NU? din 8 nov 2005 01:05 de ExoticDream
Tu esti baiat cumva?!? :blink::blink::blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!? din 8 nov 2005 00:09 de zaness
:love:exact prin asta trec acum...eram prinsa intr'o relatie care nu semana a relatie deloc dar era acea atractie fizica si comunicarea in pat...oricat incercam sa renunt, pur si simplu nu puteam!
asta pana acum 6 luni cred...cand l'am cunoscut pe ...
Re: anticonceptionale din 7 nov 2005 23:33 de zaness
sunt sigure daca rescpecti instructiunile...dar ar fi fost bine sa consulti un ginecolog totusi...
eu am alta intrebare...are ceva daca de ex la urmatoarea folie ii schimb ora...in loc de 10 juma s'o iau la 10?:-`
Re: Re: Re: Re: Disfunctionalitati ale forumului! din 7 nov 2005 21:01 de Koma
asta moderator are tubeu nu gluma !!!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral din 7 nov 2005 18:50 de saabba
Paranoia draga nu pe principiu ca-mi place mie un user! Pe principiu ca rolul tau in acest forum este foarte departe de cel pe care ti l-ai insusit!
Suntem la bunul tau plac?:D
Serios?????
Stii care este rolul unui moderator?
Vine de la vb a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Disfunctionalitati ale forumul din 7 nov 2005 18:42 de saabba
Cum ti se pare tie ca un moderator sa spuna: voi sunteti prosti, eu stiu adevarul, eu am intotdeauna dreptate!
MODERATOR! Oare stie ce inseamna?
Daca nu ....sa se uite la emisiunile care au un moderator!
Care este rolul aluia?
De a modera, ...
Re: Re: Re: Re: Disfunctionalitati ale forumului! din 7 nov 2005 18:39 de saabba
Perfect de acord!
Ca de exemplu unul din moderatori care a luat in baza " functiei" pe care o detine o atitudine fatisa de ostilitate impotriva oricui ii este potrivnic!
Tot acest moderator n-a inteles rolul sau si a considerat acest ...
Re: Re: De ce si cum au murit iubirile voastre? din 7 nov 2005 18:34 de saabba
Eu zic sa ai rabdare cu el!
Gandeste-te ca poate chiar s-a simtit "incoltit" de chestia asta cu casatoria.Poate chiar a obosit stresandu-se cu gandul ca " va fi prins de maini si de picioare" si a cedat psihic!
Eu in locul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: A.L.I.C.E. din 7 nov 2005 17:56 de saabba
Da.....scuzati.....eu nu vorbeam cu tine!?!?
Te-ai simtit in vre-un fel lezata?:D:D
Re: intarzierea menstruatiei din 7 nov 2005 17:44 de LonelyGirl
Testul de sarcina se face la 14 zile de la ultimul contact sexual.Nu te alarma!ntarzierea menstruatiei poate fi si din cauza unor poisbile dereglari hormonale.Totusi ar fi bine sa repeti acel test mai ales ca nu sunt scumpe.:ok:
Re: Re: Re: Dragoste?!? din 7 nov 2005 17:41 de LonelyGirl
Relax.Am trecut si eu prin asta.Am refuzat sa cred ca se termina , ca am iubit in zadar etc. Apoi , incet , incet m-am obisnuit cu situatia.Viata mea s-a schimbat.Azi abia ne mai vorbim.Singurul regret e legat de dragostea pe care am oferit-o ...
Re: Issssssssssssss ... vai de mine din 7 nov 2005 17:14 de LonelyGirl
]
Mai!Luand in considerare faptul ca in prima ta povestire fata a umplut totul cu sange iar in povestirea asta fetei nu i-a curs sange , tind sa cred ca nu e vorba despre aceeasi persoana.Asa ca , dragul meu , fa si cu fata asta ce ai facut ...
Re: Re: Dragoste?!? din 7 nov 2005 17:11 de miky
Ceea ce ai auzit tu la televizor mie mi s-a intamplat.Adica simteam atata durere dupa ce a plecat persoana iubita ,incat parca tineam pumnul strans si nu-i dadeam voie sa plece.Incercam sa-l retin ,repetandu-i mereu "hai sa lasam trecutul si ...
Re: Ce mai fac userii nostri vechi? din 7 nov 2005 17:01 de LonelyGirl
Norocosi baietii astia...:ok:
Re: Defazarea sufleteasca din 7 nov 2005 16:56 de LonelyGirl
Dureros de adevarata filosofia sau parerea(luati-o cum va convine pana cand clarificati cum sta treaba ).
Pagina 2814 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
56 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||