Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Avem dreptul la intimitate? din 11 nov 2005 22:05 de saabba
este greu sa schimbi o parola sau un cont?
Atat de greu incat sa lasi un om cu un mare semn de intrebare?
In afara de asta: ai prieteni care iti scriu pe mail despre problemele lor delicate!
Cat sunt de delicate de el nu ar trebui sa ...
Re: Re: Re: Avem dreptul la intimitate? din 11 nov 2005 21:35 de valentine
Inca odata CCCOOOORRRREEEEECCCTTTTTT
(de ar intelege si pretena mea ce scrie pe aici si ar urma sfaturile...:/)
Re: Re: Re: Re: Banc din 11 nov 2005 19:11 de valentine
Daca indeplinesc toate dorintele fetelor sunt luat de fraier...:cat::ninja:;)
Re: Re: Avem dreptul la intimitate? din 11 nov 2005 19:11 de saabba
Si daca ea e mai geloasa, dar tu n-ai nimic de ascuns si o lasi sa-si faca numarul o sa-i treaca!Daca te vei impotrivi suspiciunea ei se va accentua si pe buna dreptate!;)
Nu faceti ca mine !!! din 11 nov 2005 17:31 de MarkD
Acum un an an intalnit,credeam eu,marea dragoste!dupa 2 luni deja ne faceam planuri de nunta,am ales chiar si numele pentru copiii nostri,biserica unde sa ne cununam,nasii alesi de mine...etc...etc...etc...
Adevarul e ca ne-am lasat luati de ...
Re: Re: Re: Banc din 11 nov 2005 14:34 de ExoticDream
Razbuna-te, te roooooog! ;););)
Re: Re: Re: Re: f simplu din 11 nov 2005 13:51 de ExoticDream
Plangi pentru ca tu simti si el nu mai simte, plangi pentru ca ti se pare nedrept si absurd ca un sentiment sa moara din senin, plangi pentru ca despartirea iti ucide cele mai frumoase vise, plangi pentru ca te temi sa fii singura dupa ce te-ai ...
Re: Ziua...... mai lunga? din 11 nov 2005 13:49 de valentine
Somnuuuulllluuuiiii ca am facut cearcane urate :((
Re: Re: Banc din 11 nov 2005 13:48 de valentine
Mda, pe ce cont interesant eram :)
Mmm sunt luat de baiat rau daca ma razbun asa ca ma abtin :love:
(Si pana la urma ce draq sa explic?)
Re: Re: Re: f simplu din 11 nov 2005 13:36 de miky
Ba da! Este o crima, doare cumplit, dar ai epuizat armele, lupta este inutila, trebuie sa "move on", nu poti trai o viata intreaga plangand dupa un sentiment neimpartasit....
Am trecut si de faza de plans.Ideea e ca nu stiu daca ...
Re: offff......dragostea din 11 nov 2005 13:11 de ExoticDream
Stiu ce inseamna acea senzatie de gol, de indiferenta fata de tot si toate.... Cei care parasesc suflete ca al tau nici nu-si dau seama ca raul pe care il lasa in urma este tocmai acest vid interior ce nu mai poate fi umplut oricand si oricum.... ...
Re: relatie interzisa din 11 nov 2005 12:28 de ExoticDream
Inevitabil?!? Hmmmm..., adica daca intalnesti un barbat, stai de vorba cu el, automat ajungi in pat, mai ales cand stii ca este insurat? Omul ti-a spus clar ca nu va divorta, iar tu ai fost de acord sa-i devii amanta. Daca tot iti doreai o ...
Re: Re: relatie interzisa din 11 nov 2005 02:08 de ExoticDream
De ales trebuie sa aleaga el, ea doar culege daca mai e cazul.... Eu nu inteleg cum e dragostea aia fara comunicare (cum de ea habar n-are cum merge casnicia lui si cum l-ar pierde daca ar indrazni sa intrebe?)
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: intrebare din 11 nov 2005 01:36 de inuendo
Eu nu vorbesc din carti.. eu vorbesc din ce am vazut...si vezi daca ea o sa plece cu el...pe urma mai vorbim
Re: Re: Re: Re: intrebare din 11 nov 2005 01:31 de ExoticDream
Daca sunt tineri, este obligatoriu ca remediul pentru plictiseala sa fie o alta relatie? Cand ai gasit deja o persoana care ti se potriveste, de ce sa renunti la ea doar pentru ca este greu?!? De ce nu poti sa te distrezi facand alte lucruri, ...
Re: Re: intrebare din 11 nov 2005 01:25 de ExoticDream
Daca ai avea de ales intre a pleca "sa faci bani" undeva departe, lasand aici o iubita pe care nu ai vrea sa o pierzi, si a ramane acasa, pe bani mai putini, ce ai face? Probabil ai pleca, este normal sa incerci sa-ti faci o viata mai ...
Re: Re: intrebare din 11 nov 2005 01:22 de ExoticDream
Te-ai simti ranit in orgoliul tau de barbat, dar preferi sa primesti cate un refuz elegant de n-spe ori?
Daca e vorba de o pustoaica de 14-15 ani care nu prea stie ce vrea, se poate intampla sa fii refuzat o data, apoi sa primesti un ...
Re: Re: Re: intrebare din 11 nov 2005 01:19 de inuendo
d-soara singuratica....cred ca am mai multa experienta decat tine..si plus ca sunt tineri..se plictisesc...nu vreau sa intru in polemici dar el e tanar si are o sansa sa creeze o viata frumoasa...chiar am auzit una de buzdugan recenta cu unu care e ...
Re: relatie interzisa din 11 nov 2005 01:01 de inuendo
vezi ce ganduri are, vezi daca e vreo sansa de relatie... si alege..
Re: Ziua...... mai lunga? din 10 nov 2005 20:16 de saabba
Garantat NU lucrului!:D:D:D
Pagina 2811 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||