Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: PLZ help

din 15 nov 2005 11:16 de sufletzik

eu am facut cistita de la niste bacterii pe care le aveam in vagin, care in timpul actului sexual alunecau spre uretra! Este cea mai groaznica durere si usturime! Acum ma tratez pt acele bacterii si sper sa nu recidiveze! Am avut de mai multe ori, de ...

Re:

din 15 nov 2005 10:57 de sufletzik

Nu vreau sa te judec, dar ce ai facut tu e de-a dreptul masochism!!! Postinorul este extraordinar de toxic si de nociv pt organism, este o bomba de hormoni si nu trebuie luata mai des de 2 ori pe an!!! Peste mai multi ani te poti trezi cu un cancer ...

Re: help..plzz

din 15 nov 2005 10:50 de sufletzik

buna gaby! vreau sa-ti spun k eu in mom dezvirginarii aveam lacrimi in ochi din cauza usturimii, iar iubitul meu era speriat, nu stia ce se intampla, dar placerea pe care o simteam (mai mult psihica :D) m-a facut sa trec peste faptul k ma ustura... ...

Cam cat trebuie sa dureze?

din 15 nov 2005 10:38 de gaby

Am 18 ani si sunt pe cale sa-mi incep viata sexuala si am o intrebare. Daca masturbarea dureaza cam 1 minut(uitandu-ma la un film) actul sexual propriu-zis tine mai mult sau mai putin? Eu ma gandesc ca tine mai putin si sunt cam ingrijorat din cauza ...

Re: Re: Interbare urgenta

din 15 nov 2005 08:53 de Noname

chiar daca era ceva lichid prezent? care nu era sperma, clar, pt ca nu ejaculase. merci de ajutor.

din 15 nov 2005 01:10 de aurica

buna am nevoie de un sfat pot sa zic ca am postinol cam de vreo 6 ori pana acum intr-un an am fost la ginegolog dar mia spus ca nu am nimic si sa incetez sa mai iau.intrebarea mea este daca timp poti sa ramai mai usor isarcinata sau mai greu?:)

Re: sfat

din 15 nov 2005 01:04 de UNaMIC

Sfatul meu prietenesc este sa-l uiti Din proprie experienta spun: chiar daca va impacati va fi greu...vor fi scandaluri...

Scurgere de sange din nimik...plz help

din 14 nov 2005 23:37 de James

Salut. Eu si cu prietena mea avem niste probleme. Am apelat la acest forum pt ca ofera raspunsuri de stul de bune. Ce se intampla am ajuns cu ea in pat si totul a mers ok pana cand, dupa ce i-am introdus degetul in vagin de mai multe ori, am ...

Re: Interbare urgenta

din 14 nov 2005 22:53 de Nekunoskuta

Daca el nu a ejaculat nu e nici o problema.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avem dreptul la in

din 14 nov 2005 22:46 de Nekunoskuta

Aha...si devine cea mai frumoasa si buna relatie. Eu caut prin lucrurile lui, el prin ale mele, fumul geloziei si neincrederii creste si noi ne iubim. Chiar crezi asta? Tu esti extrem de gelos sa inteleg. Ea e la fel? Cum ai reactiona daca ar ...

Re: Re: De ce si cum au murit iubirile voastre?

din 14 nov 2005 20:24 de saabba

frumos.....insa doua luni.....pentru mine este extrem de putin!:(

Re: De ce si cum au murit iubirile voastre?

din 14 nov 2005 19:05 de LonelyGirl

Vad ca nu s-a prea inghesuit lumea sa-si posteze povestile de dragoste pe-aici desi avand in vedere ca suntem pe un forum unde asta e tema principala cred ca ar trebui sa ne cunoastem povestile.Asa ca eu o sa incerc sa le postez. La ...

Re: Re: Re: Probleme....

din 14 nov 2005 18:37 de LonelyGirl

Ca sa nu mai vorbim de momentele in care esti acuzata tot tu pentru tot ce s-a intamplat , cand ti se va reprosa ca tu ai fost de vina , ca daca erai altfel alta era situatia , cand dupa o per de timp vei afla ca nu esti buna de absolut nimik ...

Re: Re: Re: Probleme....

din 14 nov 2005 18:30 de LonelyGirl

:ok::ok:no comment.ai perfecta dreptate.varsta e pana la urma un element important.

Re: Re: Re: Re: Re: relatie interzisa

din 14 nov 2005 18:21 de LonelyGirl

Majoritatea din cei care au ajuns aici , pe forum , au o poveste care nu s-a terminat cu un happy end.Au patit ceea ce zici tu aici...si uite asa o parte din ei s-au gandit sa posteze aici ,sa dea un sfat , ca voi , sa nu repetati greselile ...

Re: Re: Re: Am o problema

din 14 nov 2005 16:49 de Laura

Amandoi sunt destul de dotati,pot spune chiar ca primul partener este un pic mai dotat decat cel actual,m-am gandit si eu la asta sa fi fost din cauza diferentei dar nu era cazul,deci trebuie sa fie vreo rana pe uter sau vreo inflamare a mucoasei ...

Re: Re: Cit sentiment si cit ratiune?

din 14 nov 2005 15:42 de Farfalla

Exact ... cred ca ar trebui sa existe un echilibru : 50% dragoste si 50% ratiune ...

Re: Re: Re: Re: Re: relatie interzisa

din 14 nov 2005 15:10 de miky

intrebare pentru moralisti: oare cati dintre voi au simtit? oare cati stiu cum e sa te abandonezi in bratele cuiva pana uiti de tine? oare cati cunosc ce inseamna intradevar sa iubesti? oare cati simt alaturi de cineva ca tot ceea ce este in jur ...

Interbare urgenta

din 14 nov 2005 14:38 de Noname

am si eu o intrebare: ce sanse sunt ca o o fata sa ramana insarcinata daca baiatul s-a 'jucat' cu penisul sau (nu a ejaculat) iar apoi s-a si-a introdus mainile in vaginul fetei. se poate sa se fi eliberat ceva spermatozoici si care ulteriori ...

Re: Re: Re: Re: relatie interzisa

din 14 nov 2005 14:00 de ilariad

intrebare pentru moralisti: oare cati dintre voi au simtit? oare cati stiu cum e sa te abandonezi in bratele cuiva pana uiti de tine? oare cati cunosc ce inseamna intradevar sa iubesti? oare cati simt alaturi de cineva ca tot ceea ce este in jur ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2808 din 3732
«   1 ... 2805   2806   2807   2808   2809   2810   2811 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare