Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Interviu ......

din 8 nov 2005 23:54 de Necunoscut

Super.. ! Felicitari.

Re: Re: Fimoza ?

din 8 nov 2005 23:49 de Necunoscut

Asta i-am zis si eu ;)

Re: o mica dilema

din 8 nov 2005 23:48 de Nekunoskuta

"Locul" normal ca e "stramt". Doar fata e virgina, nu? :D Totul se rezolva cu o lubrifiere adecvata. Daca nu se poate numai "natural" poti apela si la lubrifiantii din comert. Plus ca ea nu trebuie sa se gandeasca numai ...

Re: Fimoza ?

din 8 nov 2005 23:44 de Nekunoskuta

Fimoza nu poate sa "apara" din senin, dupa 7 ani de viata sexuala. Daca pana acum nu ai avut aceasta problema inseamna ca e altceva. Ori incerci sa pricepi singur ori consulti un medic. Succes.

Re: Re: Fimoza ?

din 8 nov 2005 23:40 de Necunoscut

Pai daca atunci cand nu e in erectie, merge, dar greu.. e imposibil sa fie sperma uscata =)) Las-o dracu, ca omu` se spala.. dupa ce face sex.. nu? :)) :ok::ok::ok::ok::ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: perioada fertila

din 8 nov 2005 23:36 de Necunoscut

Poate iti intarzie... Daca vrei, mai fa o data testul de sarcina (99% sa iasa corect).. daca sa zicem ca a iesit gresit din prima, in a 2-a .. va iesi corect (doar nu ai ghinionul incredibil sa te situezi in 1% cu ambele teste:P ...

Re: HELP!

din 8 nov 2005 23:35 de valentine

Ai vreo fisa, ceva de la ei sau pur si simplu te-ai dus, ai dat banii, ti-a prescris ce tre sa iei si bai bai...? Daca e asa, trebuie sa platesti iara...daca insa ai o fisa, ceva, care spune ca dupa ce termini tratamentul trebuie sa te duci ...

din 8 nov 2005 23:30 de valentine

Auzi...cumva dupa ce te-ai masturbat de vreo cateva ori la rand sau dupa ce ai facut sex de cateva ori la rand, ai uitat sa te speli? Pt ca din ce zici tu acolo...mie imi suna a lichid de lubrifiere uscat sau chiar sperma uscata....dai si tu cu ...

din 8 nov 2005 23:27 de Necunoscut

Se poate complet.. atunci cand e in stare flasca..? Ma refer, e complet decalotat..? Daca da, atunci incearca sa-l decalotezi asa... si sa faci niste "exercitii" .. sa-l decalotezi... chiar daca te doare, si 2-3 zile va fi umflat.. ...

Re: Re: offff......dragostea

din 8 nov 2005 19:06 de TIMPUL

Chestia asta cu " am icnercat orice sa cistig o ultima sansa" e pura prostie.... si nu te ajuta decit sa cazi si mai rau in galeata, am mai zis eu pe aici, vrea x sa-ti dea papucii, deminitate maxima, cu zimbetul pe buze, facut bagaj si ...

Re: Re: De ce si cum au murit iubirile voastre?

din 8 nov 2005 19:05 de LonelyGirl

Sunt , uneori , situatii in viata cand oricat de mult ai iubi , oricat de mult ai incerca , oricat de mult ti-ai dori , nu mai poti face nimik.Si sti de ce?Pentru ca intr-o relatie nu e suficient sa incerce unul singur.Pt o relatie e nevoie ...

Re: Re: intrebare

din 8 nov 2005 18:51 de LonelyGirl

Gresesti mult spunand asta!Singura intrebare e daca si ea il iubeste pe el la fel de mult , daca e dispusa sa duca o relatie la distanta , sa invinga singuratatea , noptile de dor , zilele triste etc.Daca si ea il iubeste si daca isi doresc ...

Re: intrebare

din 8 nov 2005 18:30 de inuendo

nici o sansa, dar asta nu conteaza.. dute si fa bani..daca ai bani si iti faci un viitor e mult mai bine

Re: De ce si cum au murit iubirile voastre?

din 8 nov 2005 18:26 de Farfalla

Poveste : Intre fina si finul meu . Totul s-a intamplat acum vreo 17 ani asa ... s-au vazut s-au placut, s-au indragostit nebuneste unul de celalat (parinti nu prea erau deacord,dar pana la urma au cedat) si dupa 7 ani de stat impreuna s-au ...

Re: intrebare

din 8 nov 2005 18:18 de inuendo

nu iti spune in fatza ca nu are chef de tine sa nu te jigneasca, si oricum un refuz e nika..poate sa fie o coincidenta..daca te refuza a treia oara..stii ca nu ii placi..si la revedere

Nu mai am incredere in iubire...

din 8 nov 2005 17:10 de miky

Pana acum am trait cateva povesti frumoase de dragoste:cea de liceu,de facultate si cea din perioada cand deja eram la banul meu.Am suferit si dezamagiri,dar de fiecare data reuseam sa ma ridic si sa-mi spun:"pot sa iubesc din nou!"Ma implicam in ...

Re: Re: Re: Re: Sexul oral facut de femei...

din 8 nov 2005 11:32 de Wanted

Daca partenerul a fost infectat cu un virus de genul HPV sau Herpes, singura metoda pt protectie este prezervativul, pt orice fel de sex. Chiar daca nu prezinta leziuni vizibile, virusul este prezent on organism, si se poate transmite, si nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Banc Show

din 8 nov 2005 04:48 de valentine

Un iepuras vroia sa faca niste clatite.Avea ingrediente pentru 20 de clatite dar nu avea tigaia in care sa le faca.Se hotaraste sa imprumute de la urs.Pe drum se gindea: "Daca ursul o sa-ma intrebe pentru ce-mi trebuie tigaia ii spun ca vreau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Banc Show!

din 8 nov 2005 04:37 de valentine

Unu' in târg sa-si cumpere papagal.Gaseste el unul mai ieftin,da sa-l cumpere,dar vânzatorul ii zice: -Vezi ca vorbeste numai tâmpenii. -Nici o problema il cumpar. Il duce acasa,pleaca si seara vine cu ...

Re: o mica dilema

din 8 nov 2005 03:12 de valentine

Daca continuati in stilul asta...nici cand o sa va casatoriti nu o sa faceti nimica. Excita fata bine...eventual dai si cu lubrifiant daca e mai frigida...ai rabdare...si odata fii hotarat si depaseste pragul!;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2813 din 3732
«   1 ... 2810   2811   2812   2813   2814   2815   2816 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare