Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: ati acorda a doua sansa? din 19 nov 2005 22:51 de LonelyGirl
Ai o bulina rosie pentru asta!:flowers:
Re: Nu faceti ca mine !!! din 19 nov 2005 17:29 de nemesis
Ce scarba imi provoci... :x:x:x
Re: Re: Ce ne enerveaza la partener? din 19 nov 2005 15:44 de saabba
Nu cred ca risti ceva!
Eu cred cu tarie ca atunci cand il iubesti pe cel de langa tine....altcineva nu-ti spune nimic!
Mai cred ca atunci cand incepi sa-ti doresti altceva.....totul se duce....
Nu trebuie sa-l parasesti pentru altul! pentru ca ...
Re: Re: Re: Ce ne enerveaza la partener? din 19 nov 2005 15:00 de sufletzik
Te inteleg perfect...am trecut prin aceleasi trairi ca si tine si chiar si acum resimt unele din ele... faza cu 'daca acum merge prost, e clar ca o sa mearga prost si in continuare' este identica! Eu am incercat o data sa fiu cu alt baiat cu care ...
Re: Re: Ce ne enerveaza la partener? din 19 nov 2005 14:53 de Farfalla
Da nu stiu ... tu nu te-ai gandit niciodata ca parca iti pierzi vremea cu el, faceti acelasi lucru mai tot timpul si ca poti sa intalnesti pe cineva care sa fie mult mai bun ca el?Este foarte greu, pe deoparte daca ma gandesc sa raman cu prietenul ...
Re: Ce ne enerveaza la partener? din 19 nov 2005 14:41 de sufletzik
Cred ca trebuie sa te gandesti de 1000 de ori pana sa iei decizia cea mare! Poate baiatul care a aparut acum in viata ta nu este tocmai cum iti imaginezi tu si cand vei realiza asta va fi deja prea tarziu, poate ca actualul tau iubit nu te va ierta ...
Re: Re: Re: Re: ati acorda a doua sansa? din 19 nov 2005 13:44 de Aluka
oamenii evolueaza sabba,doar proshtii traiesc din amintiri si raman pe loc!si tu esti una care le ingroshi randurile!tu nu esti in stare sa percepi iubirea decat la modul adolescentin nepatrunzand realitatile subtile ale personalitatii cu care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne enerveaza la partener? din 19 nov 2005 13:14 de Farfalla
Apropo de asta, si eu tot cam de un an jumatate sunt cu prietenul meu si tot cam asa, eu ma cam plictisesc, si el cred, dar nu mi-a zis niciodata, a zis ca nu s-a plictisit de mine,ca ma iubeste foarte mult, dar deja parca este foarte serios ... face ...
Re: Re: Re: Re: Ce ne enerveaza la partener? din 19 nov 2005 11:11 de sufletzik
Mda...adevarul e ca nu prea ne potrivim...mie-mi plac anumite lucruri, as vrea sa facem tot ce a scris ExoticDream, dar el se rezuma la stat in casa... subiectul asta ar trebui discutat intr-un alt topic: Ce facem daca ne-am indargostit de o ...
Fii egoista! din 19 nov 2005 10:21 de MarkD
Cred ca ar trebui sa-ti iei gandul de la el,nu te-a meritat!
Priveste ce-am patit eu,am scris acum cateva luni mai multe lucruri pe forum si credeam ca va fi bine,ne-am impacat in vara si acum,lovitura sub centura,numai ca de data asta nu ...
Re: Re: Re: ati acorda a doua sansa? din 19 nov 2005 09:03 de saabba
daca cel care o primeste constata ca esti mult schimbat/a fata de ce i-a fost lui dor...ca d'aia a primit-o.....si constata ca sentimentele nu mai sunt aceleasi...ca nimic nu mai e la fel??
Te-ai gandit si asa?
Cert este ca nu are rost sa tragi ...
Re: Re: Re: Ce ne enerveaza la partener? din 19 nov 2005 08:58 de saabba
Nu-i adevarat.Ce-i mult nu strica! Cel putin atunci cand amandoi sunt pe aceiasi lungime de unda!
Eu am avut o relatie frumoasa in care nici unul din noi nu simtea nevoia unei a treia persoane pentru a ne scoate din monotonie.Nu exista ...
Re: obstetrica-ginecologie ; dermato-venerice din 19 nov 2005 07:58 de mirela
Reactii post-despartire! din 19 nov 2005 03:30 de ExoticDream
Subiect inspirat din cel putin 4-5 cazuri reale
Esti baiat, ai intalnit o fata de care te-ai indragostit, ea te-a placut, apoi sa zicem ca ai simtit ca o iubesti, ea ti-a impartasit sentimentul, totul a fost roz si frumos, ca in povesti, pana cand ...
Re: As putea sa imi fac vreodata o prietena? din 19 nov 2005 03:09 de LonelyGirl
Sanse exista intotdeauna.Trebuie doar sa privesti problema intr-un mod "corect".Din proprie experienta cred ca nu privesti acolo unde trebuie.Nu trebuie sa uiti ca frumusetea e relativa.S i mai mult decat sigur nu te uiti si nu ...
Re: As putea sa imi fac vreodata o prietena? din 19 nov 2005 03:08 de ExoticDream
Renunta la timiditate, nu toate fetele fac primul pas, la 23 de ani se asteapta sa fii tu cel care are initiativa! Nu te-as sfatui sa cauti marea iubire intr-un bar, club sau discoteca, incearca sa iesi din casa mai mult, mergi in excursii, ...
Re: Re: Re: Re: Re: sfat din 19 nov 2005 02:57 de LonelyGirl
Am resusit.Dar sa nu iti inchipui ca a fost usor.Ma simt norocoasa ca am gasit o persoana care m-a ajutat sa inteleg ca viata mea nu a inceput si nici nu se va termina cu acel EL.Si daca eu am putut inseamna ca poate oricine!Trebuie doar sa ...
Re: Re: Ce ne enerveaza la partener? din 19 nov 2005 02:26 de ExoticDream
Faptul ca ti-o spune denota lipsa de bunsimt (scuze, dar... nu se face, chiar daca e sincer), faptul ca o simte denota...... muuuuulte, de exemplu nu va potriviti atat de bine incat sa gasiti destule lucruri de facut impreuna care sa va placa ...
Re: Ce ne enerveaza la partener? din 18 nov 2005 22:46 de sufletzik
Iubitul meu mi-a sus mai dvrm k daca sta prea multe ore pe zi cu mine se plictiseste, sau mai exact il plictisesc!!! Cum e posibil asa ceva?? Chiar daca as muri de plictiseala langa el nu as putea sa-i spun asa ceva in fata!!!
Adevaru' e ca nu prea ...
As putea sa imi fac vreodata o prietena? din 18 nov 2005 21:49 de Daniel
Salutare. Am 23 de ani si am o mare nedumerire care tine de multi ani. Cand eu plac pe cineva, nu ma place ea pe mine (nu sunt nici frumos, nici destept:)), si cand ma place cineva (daca ascultati parazitii cunoasteti versul raman adorabil pentru ...
Pagina 2804 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||