Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

din 18 oct 2004 10:34 de Iepure

Cum poate o fata stii daca a ramas sau nu insarcinata?Una dintre metoda ii lipsa menstruatiei?Dar a carei menstruatii ? Adica daca astazi are loc ovulatia, maine sexu`, atunci va prinde urmatoare menstruatie ? Ma intelege cineva ce vreau sa ...

Re: Re: Cele mai fidele/bune anticonceptionale

din 18 oct 2004 08:16 de Castor

Poate femeia sa ia si combinatii ca sa fie sigura?Ca de ex. cate o pilula monohormonala si una combinata? Dar cate o doza dubla pe zi din acelasi anticonceptional?Daca vrea sa fie 100% sigura. ;)

Re:

din 18 oct 2004 08:12 de Castor

Ok, si daca merge la un medic din ala ce are sa ii faca? Si-ar putea pierde virginitatea acolo ,sau din astea? (?) V-am zis ca tipa are in jur de 1.85 si cam 70 kg... , asta nu ii de ajuns. Si apropo face sport, alearga in fiecare zi cate 4 km ...

Re: Re: Re: Avem timp

din 18 oct 2004 01:11 de nemesis

Chestia asta-i pe backcover prima editie... asa-i? :unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avem timp

din 17 oct 2004 21:54 de CriticalSex

dulce copilas:D

Re: Re: Re: Re: Re: Avem timp

din 17 oct 2004 21:50 de lnfector

Daca mi-o trageau erau si ei conectati la o sursa "de inteligenta" dar .... se pare ca nu s-a intamplat asta :D Sunt nevinovati :p

Re: Re: Avem timp

din 17 oct 2004 21:34 de CriticalSex

VIATA PE UN PERON Sa astepti oricat. Sa astepti orice. Sa nu-ti amintesti in schimb orice.Nu sunt bune decat amintirile care te ajuta sa traiesti in prezent. Sa nu numeri zilele. Sa nu uiti ca orice asteptare e provizorie chiar daca ...

Re: Re: ptr.fete

din 17 oct 2004 21:31 de dafre

:);):);):);):)

Re: ptr.fete

din 17 oct 2004 21:18 de a girl

sal...uite ca nu toate fetele vor doar bani..muski....bla bla...eu am 1 prieten de un an si nu ma intereseaza banii lui(kiar daca ii are) si nici muskii...pe mine ma intereseaza faptul ca ma iubeste..si ca eu il iubesc...asa ca nu vorbi..cu ...

Avem timp

din 17 oct 2004 19:19 de CriticalSex

Avem timp Avem timp pentru toate. Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga, sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou, sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine, avem timp sa citim si sa scriem, sa corectam ce-am scris, ...

Re: Cele mai fidele/bune anticonceptionale

din 17 oct 2004 15:30 de nemesis

Hai sa vedem... Tu vrei un fel de absolut al anticonceptionalelor. ASA CEVA NU EXISTA! (...si intre noi fie vorba de cadere de par ca efect secundar inca nu am auzit! Oricum a fost funny! :D) Iata ce-ti recomand in cazul in care medicul (tot ...

Re: Razbunarea lui Garcea

din 17 oct 2004 15:15 de dualis

E vina ta sau a bancurilor ? :lol:

Razbunarea lui Garcea

din 17 oct 2004 15:09 de FireSoul

La o sectie de politie este adusa o "infractoare" care a trecut pe rosu. Politistul de serviciu incepe interogatoriul: - Numele ? - Camelia D. - Varsta ? - 28 de ani. - Ocupatia ? - Invatatoare. Politistul se ridica de la ...

Cele mai fidele/bune anticonceptionale

din 17 oct 2004 13:03 de Castor

Care sunt cele mai bune anticonceptionale pe care o fata de in jur de 1.75 si 70 de kg, le-ar putea lua (nu stiu acuma daca are 1.75 sau 1.80, dar stiu ca ii cu un cap peste mine!) Vizita la ginecolog ii ceva ce se exclude din START!dar din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inseamn

din 17 oct 2004 08:10 de Y

Tie ti s-au ars aproape toate, mai putin 1, dar si acela palpaie. Ma refeream la becurile de la acea materie nedefinita la tine, darpe care tu o numesti creier.

Re: Am Nevoie De Ajutor

din 17 oct 2004 04:24 de dualis

Pt. mine, esti de cacao. :) Dar nu conteaza, important este ce crezi tu. Cu placere.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: The french kiss

din 16 oct 2004 23:17 de CriticaSex

m-am lasat ... inghit in sec de pofta :)

Re: vreau sa stiu

din 16 oct 2004 21:46 de marcelush

ba da exista! un supozitor pt tantari esti chiar u!:blink::D:D:p:p:p:x

Re: Re: Re: Re: Re: Re: The french kiss

din 16 oct 2004 21:37 de kim

aby mama tot ce-a zis lumea pe aici contureaza french kiss-ul dar.....mai am si eu o mica MARE sugestie.....eu zic ca e f imp...daca nu vrei sa-si dea omuletu' seama ca nu stii nici de una nici de alta.....tine-ti dintisorii acasa....ai grija sa ...

Re: Re: Re: Re: plictiseala..

din 16 oct 2004 21:33 de CriticalSex

si ma mai framanta ceva .. oare, daca exista medicina legala, e posibil sa fie si una ilegala?:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3147 din 3732
«   1 ... 3144   3145   3146   3147   3148   3149   3150 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare