Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Cele mai fidele/bune anticonce din 19 oct 2004 14:16 de nemesis
Cu o tableta de Vitamina C ai sanse mai mici sa iei gripa... cu 10 ml de Vitamina C poti sa omori un cal...
Tu de doctor nu vrei sa auzi, de prospect nici atat tu vrei doar sa nu ramana ea insarcinata SUB NICI O FORMA si sa arate bine in ...
Re: Te iubesc ... atata tot ! din 19 oct 2004 12:45 de MissM
Cand iti dai seama ca iubesti din tot sufletul asa cum faci tu, e bine sa o spui, dragostea inseamna sinceritate...
Cel mai trist lucru este sa vezi persoana iubita iubind pe altcineva....Ai un suflet de aur daca poti face asta chiar daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inseamn din 19 oct 2004 11:47 de MissM
Am citit undeva, in Biblie, asta:
"Cuvintele pe care le rostesti reflecta ce este in inima ta!"
Si totusi....in ziua de azi...putem recunoaste persoanele iubite dupa cuvintele pe care le spun? :heart:
Se mai teme cineva de ...
Re: Am Nevoie De Ajutor din 19 oct 2004 11:21 de CristianH
Man... esti belea. Pai hotaraste-te odata. Daca vrei fast, intreab-o si gata. Daca vrei subtil, take your time, iesi cu ea ca amici, si... din una-n alta... poate se naste ceva intre voi.
Asta-i viata.
Re: Re: Re: Re: Re: Cele mai fidele/bune anticonce din 19 oct 2004 10:48 de CristianH
Man, tu nu ai auzit ca oamenii se mai si sinucid cu pastile. Adica daca iei un somnifer dormi o noapte, da daca iei tot tubul dormi definitiv?
Acuma... nu stiu ce se intimpla daca dublezi-triplezi doza la aticonceptionale... da eu unu ma ...
Re: Re: Re: Re: Cele mai fidele/bune anticonceptio din 19 oct 2004 07:19 de Castor
Cu ce am gresit eu daca am intrebat daca luandu-se o doza dupla de anticonceptionale (adica se cumpara 2 pachete si se ia din amandoua) , sporeste sansele de protectie!
Gabriel Liiceanu din 19 oct 2004 01:58 de dualis
"L-ai vazut pe CIORAN ?", m-a intrebat.
"L-am vazut."
"Si ce ti-a spus ?"
"Mi-a spus sa nu mai citesc sistematic si, daca se poate, o vreme sa nu mai citesc deloc." NOICA a palit. Am crezut ca i se face ...
Re: din 18 oct 2004 19:16 de dfrgg
:rolleyes::mellow::blink::heart::ninja::wacko::love::huh::lol:(>)(!)):((?):DB):/:,:o:x:(:.:):p;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: moare la intrare din 18 oct 2004 17:31 de leo
pune-o cu o tipa care nu are experienta.e mai bine pt ca o luati amindoi d la 0.primele 3-4 intilniri va masturbati apoi inca 2-3 o penetrezi decit cu capul dar fara prezervativ(asta pt a te obisnui cu caldura vaginului.) daca o pui cu o tipa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: moare la intrare din 18 oct 2004 17:20 de strstr
Re: Am Nevoie De Ajutor din 18 oct 2004 16:35 de ExoticDream
Te comporti ca un pusti de 14 ani pt care conteaza mai mult cum "da bine" in fata altora decat ceea ce simti tu. Sfatul meu este sa te abtii daca fata pe care o vanezi e una cumsecade....sau reevalueaza-ti prioritatile!!! Spor la....ce ...
Re: Re: Re: Am Nevoie De Ajutor din 18 oct 2004 14:56 de ####
eu nu inteleg de ce trebuie sa va ganditi la ce ar spune ceilalti ? daca tie iti place fata incearca sa iesi cu ea undeva ca amici si sa discuti cu ea ,nu e nevoie sa-i spui din prima ca-ti place de ea si nu stii cum sa faci sa fii cu ea fara sa te ...
Re: din 18 oct 2004 14:39 de FireSoul
O metoda ccare da rezultate ar fi sa te duci urgent la doctor...sau sa iei un test de sarcina(chair 2, sa fii sigura...)
Re: Exista niste responsabilitati cand iubesti ? din 18 oct 2004 14:30 de ExoticDream
Da, exista, dar nu le percepi ca obligatii (cum ar fi o tema pt scoala, de exemplu) , le faci pt ca asa simti....In clipa in care acele responsabilitati devin obligatii, inseamna ca nu mai iubesti....
Le respecti nu pt ca ...
Re: Re: Am Nevoie De Ajutor din 18 oct 2004 14:18 de YLoveCamelia
in mare ai dreptate , pacat totusi ca nu poate fi asta formula magica:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce din 18 oct 2004 14:02 de inuendo
pai subiectul e ca de obicei infector...si acum se pare ca are concurenta in ...nemesis...care nu intelege ca un moderator are responsabilitati...eu il inteleg...e greu azi sa fii nu un moderator bun..ce...decent..cand o mai creste...mai vedeam:x:x:x
Re: Exista niste responsabilitati cand iubesti ? din 18 oct 2004 13:06 de Huggy
Nu le-as lua drept indatoriri si responsabilitati . Daca iubesti sincer , instinctiv iti vei dori sa oferi ce tot ce e mai bun persoanei iubite . In dragoste ratiunea nu isi are locul , asa ca nu are nici un rost sa iti faci un "plan" ...
Exista niste responsabilitati cand iubesti ? din 18 oct 2004 11:35 de claudiudr
Sunteti de parere ca exista responsabilitati sau indatoriri fata de cel/cea pe care il/o iubesti ? ... si care trebuiesc respectate ? Indiferenta ce denota intr-o relatie de iubire ? De unde stii 100% ca cel/cea care sustine ca te iubeste ca este ...
Re: Re: Re: Cele mai fidele/bune anticonceptionale din 18 oct 2004 11:34 de nemesis
Now how low is your IQ, boy?
:/:.
Re: din 18 oct 2004 11:31 de nemesis
Ai iem afreid not...
Pagina 3146 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
66 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||