Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Viata Asta din 21 oct 2004 21:02 de lnfector
Sau sa sune pe nr ala sa-l vrajeasca pe fraier cu .. "Vai am dat pe telefon 5 milioane acolo si daca vrei uite iti dau recompnsa daca-l aduci numa sa-l am din nou ca e de la tata si ma omoara daca vin fara el" ...d'astea sa momesti ...
Re: Re: Re: Viata Asta din 21 oct 2004 20:53 de xxxxx
:D
Re: Re: Viata Asta din 21 oct 2004 20:50 de lnfector
Looollll , pai asta din start ...daca nu cred ca deja a vorbit ala cu tot neamu lui, cu rudele din Italia, prietenii din Canada si a comandat si un logo cu "I am bad" sau "No fear" :D
Re: Viata Asta din 21 oct 2004 20:45 de xxxxx
Da telefon si la compania de telefoane sa ti-l inchida.
Re: Re: Re: Viata Asta din 21 oct 2004 20:37 de lnfector
E detector , la 14 ani cand o intra garda in clasa iti zic eu ca ala de a ciordit o sa se faca verde-albastru si o sa o dea in diverse. De obicei e ala care incepe sa vb mult asa ... sa faca pe comunicativu cu " da, asa e numai ...
Re: Re: Viata Asta din 21 oct 2004 20:31 de lnfector
Asta da , o sa vina garda si o sa intre in clasa si ala care a ciordit o sa se .... pe el de frica si o sa o dea in diverse p'acolo. Metode exista. Dar daca e ciorditor/ciorditoare de profesie ... slabe sanse. Copiii din ziua de azi sunt niste ...
Re: Viata Asta din 21 oct 2004 20:28 de nem-esis
25.000.000 pe un celular?
Scuza-ma dar sunt mut de uimire - unui copil sa-i dai un astfel de celular... - nu stiu ce sfat sa-ti dau! Poate ca ar trebui sa anunti politia, cazul ar trebui sa fie destul de simplu!
Re: Viata Asta din 21 oct 2004 19:57 de lnfector
Telefon de 25 de milioane pt un copil de clasa a VIII-a ...
Asta iti trebuia?
Trebuia atunci pe loc sa le inviti la o perchezitie mica pe colegele tale si sa-i spargi fata lu aia care l-a sustras.
totusi ... asa telefon nu cred ca e de nasul ...
Viata Asta din 21 oct 2004 19:47 de AngelGirl
..mA scuza-ti ca deviez de la subiect ..stiu ca e site sexpert dar nu pot sa ma abtin sa zic ceva:
nu stiu ce sa fac?mi s-a furat telefonul de 25 milioane:(((((mi s-a furat in clasa mea cu care is de aproape 8 ani cu toti colegii..:(((deci va da-ti ...
Re: Re: Re: Prim si ultim din 21 oct 2004 18:07 de nemesis
Nu ma confunda cu "Doctorul" Sexpert... Eu tai si spanzur, el sta intr-un turn de fildes si creaza site-ul... El, este creatorul Eu sunt taietorul... (de lemne) :p
Re: Re: Re: Re: Gabriel Liiceanu din 21 oct 2004 17:10 de Aluka
eshti un om slab nemesis..!o shtii demult si o simtzi in fiecare clipa!:)
sau...sau...sau care?eu macar STIU,chiar daca nu am citit nici macar un ziar toata viatza mea!
evident...,tot un idiot de marca ca si tine putea sa itzi ofere un ...
Re: Re: Prim si ultim din 21 oct 2004 16:18 de squaw
Sunteti multi?Moderator,Meditator,Negociator,Mediator,Infector...?
Asta-i mesajul 49.
Ma abtin a-ti scrie ceva 'de bine' pe mesajul 50.Nu asa vreau sa-mi schimb gradul.Pana atunci poate imi aprobi un avatar chiar daca o sa semene un pic cu al lui ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gabriel Liiceanu din 21 oct 2004 14:34 de dualis
Nu ma intereseaza modul in care-ti vezi iubita si restul lumii, stai linistit. :)
In rest.. nu ma asteptam sa intelegi. Vreau sa par, vreau sa impresionez, vreau.. nu vreau nimic, astea-s dorintele tale, eu nu vreau nimic din toate astea.. dar cum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Gabriel Liiceanu din 21 oct 2004 14:25 de nemesis
Ei uite o gresala pe care numai un prost notoriu ar putea sa o faca! Sa duca discutia dintr-un plan obiectiv in unul personal!
Modul in care imi vad eu iubita nu ar trebui sa conteze pentru tine decat daca esti o tzatza de cartier... Uite asa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gabriel Liiceanu din 21 oct 2004 14:22 de dualis
Mira-te, o faci bine. :)
Adio, MissM! din 21 oct 2004 14:16 de MissM
A inceput ca o poveste, a dainuit mult prea putin si se incheie acum, lipsit de orice romantism si poezie...MissM a murit... in sufletul ei, in sufletul lui, in sufletul tuturor celorlalti... N-a fost nimic...un foc de paie, o iluzie, un vis si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Gabriel Liiceanu din 21 oct 2004 14:13 de nemesis
Ti s-a parut ca aici era rost de o discutie academica...? Nu cred ca discuta cineva de operele lor... pur si simplu am apus ceva ce nici tu nici majoritatea nu stiau poate si pentru a-l enerva pe aluka...
Da, ai dreptate aceste chestii nu ...
Re: Re: Re: Re: Gabriel Liiceanu din 21 oct 2004 13:29 de FireSoul
Nu cred ca felul in care au murit aia sau felul in care au trait ar trebui sa intereseze atunci cand se judeca operele lor...
Oameni au fost shi ei shi au avut defecte, la fel ca toti oamenii...
Re: Re: Re: puncte puncte... din 21 oct 2004 13:00 de dualis
Silogismul tau este un truism irefutabil. :)
Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare! din 21 oct 2004 10:59 de CristianH
Treaba e ca depinde de organismul fiecaruia, ca la aunii nu se prinde oricit de mult ar minca (iar la altii e exact pe dos).
In principiu, ca sa ia in greutate ar trebui sa urmareasca urmatioarele puncte:
- Sa elimine sportul, miscarea, ...
Pagina 3143 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
85 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||