Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata Asta din 22 oct 2004 21:21 de Alinutzzza
in primul rand un telefon de 25 de milioane.........e de fite! dar daca tu l-ai primit cadou de la parinti, poate e altfel. intr-o clasa de 30 de copii este imposibil sa nu se afle faptasul, sunt copii, si sunt mult mai vulnerabili in a fi ...
Re: Re: Re: Exista niste responsabilitati cand iub din 22 oct 2004 20:57 de claudiudr
:blink:.... nu e cazul meu ...
Re: Re: Re: Re: ash vrea sa shtiu ..va rog din 22 oct 2004 20:06 de nemesis
Stii tu ceva cu 8 ala, dar nu stii bine!
Traiesc 8 zile in vagin...
Care este!
Re: lumea din 22 oct 2004 19:42 de inuendo
normal ca ne ancoram..sau ca ne adaptamm..caci altfel suntem sau suntem exclusi..iar kafka e pesimist...nu ajungi nicaieri cu o asa gandire...iti trebuie tupeu sa citesti o carte de a lui si sa nu cazi in depresie..daca gusti genul..merita..daca ...
Re: Re: Re: ash vrea sa shtiu ..va rog din 22 oct 2004 19:40 de inuendo
...
nu mai sta asa linistita...astia mici traiesc si 8 ore...daca veri siguranta..sa spele bine cu sapun pe maini/..nu te lua dupa dupa domnu moderator..ca nu o sa iti dea cec de avort
Re: intrebare din 22 oct 2004 19:35 de inuendo
posibile probleme a ovare...si o doare burta? suna ciudat..verifica mai bine sa nu o doara alceva...si sa nu zica...poate sa fie de vina si o lubrefiere insuficienta daca tine mai mult partida..
Re: Re: Postmodernismul lui a iubi! din 22 oct 2004 19:26 de inuendo
lol da...dar tot le iubim...indiferenta daca merita sau nu...
Re: Prim si ultim din 22 oct 2004 19:23 de Sabba
Daca da masina peste mine acum.....nimeni!:D:D
Re: Re: Exista niste responsabilitati cand iubesti din 22 oct 2004 19:18 de inuendo
hai mah fi serios..ce naiba...ai multe responsdabilitati da le faci daca merita...nu sunt toti ca tine..fac doar ce simt..tre sa mai faci si ce nu iti place..domnu...
Re: Compatibilitate in functie de zodie !!! din 22 oct 2004 17:42 de Alinutzzza
o doza de adevar tot exista in chesti asta cu zodiile.....
acum compatibilitatea............
BARBATUL PESTI - FEMEIA SAGETATOR
"Evadarea este drogul lor comun: sunt amandoi fascinati de "altceva", un "altceva" care ...
Re: Postmodernismul lui a iubi! din 22 oct 2004 16:03 de claudiudr
Mda...uite o intrebare buna ...eu iubesc ca persoana respectiva ma face fericit , ca arata bine , ca de fiecare data cand o vad imi bate inima nebuneste ,ca de fiecare data cand o vad as vrea sa ii sarut buzele , pentru ca as vrea sa o tin in ...
Postmodernismul lui a iubi! din 22 oct 2004 15:16 de nemesis
Ca tot se poarta Copy-Paste, am citit ceva zilele trecute si apoi m-am intrebat: Eu de ce iubesc?
Iata ce am citit mai jos, cat despre raspunsul la intrebarea pe care mi-am adresat-o... inca nu mi-am dat un raspuns...
"Iubim femeile pentru ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata Asta din 22 oct 2004 15:08 de AngelGirl
Oricum telefonul nu cred ca il mai vad...dar ala care mi l-a furat..nu o sa ramana nepedepsit...asta e clar...pana la urma adevarul tot iese la iveala...si chestia e ca doar. an facut ed fizica si mi-am pus telefonul pe o banca peste care mi-am ...
Re: Re: Re: din 22 oct 2004 14:13 de CRISTINEL
Ma numesc CRISTINEL,am 18 ani si locuiesc cu o matusa de patru ani.Saptamina trecuta,matusa m-a surprins cind mi-o frecam de zor si a facut o criza!A continuat sa ma masturbeze pina mi-a rupt ATA(cu unghiile),de atunci in fiecare zi,ma masturbeaza de ...
Re: Exista niste responsabilitati cand iubesti ? din 22 oct 2004 10:22 de nemesis
Responsabilitati, nu exista! Totul vine de la sine, vine ca un lucru dedublat de vointa interioara...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: moare la intrare din 22 oct 2004 10:01 de CristianH
Poa sa fie si de la prezervativ. Kestia e ca mai atenuiaza din senzatii, si e posibil sa nu fii stimulat suficient ca sa-ti mentii erectia.
La mine se intimpla ca la al 2-lea numar sa nu reusesc sa termin din cauza asta (adica sa moara pe drum, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: moare la intrare din 22 oct 2004 10:00 de CristianH
Poa sa fie si de la prezervativ. Kestia e ca mai atenuiaza din senzatii, si e posibil sa nu fii stimulat suficient ca sa-ti mentii erectia.
La mine se intimpla ca la al 2-lea numar sa nu reusesc sa termin din cauza asta (adica sa moara pe drum, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prim si ultim din 22 oct 2004 00:47 de Aluka
nu toti este poieti mare sef de trib. dar daca tineti neaparat vreau sa va informez ca mi-am cumparat slip si acum plec dupa ochelari de soare!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gabriel Liiceanu din 21 oct 2004 22:57 de nemesis
dualis, dualis...
Tine atat de mult tzatza aia din tine sa ma enerveze... Hmmm!
Ce as putea sa fac ?
Sa zambesc senin filosofului ratat, 'rascolnicovianului' ESUAT din tine...
Tot copy/paste si tu aluka? Hmmm! ma intreb daca mai stiti si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Viata Asta din 21 oct 2004 21:32 de xxxxx
Sau sa-l sune pe hot si sa-l intrebe daca nu cumpara accesorii ptr telefon(husa, incarcator) marca respectiva ...ieftine :D
Pagina 3142 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
77 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||