Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

ce vrem...? ce avem...?

din 24 oct 2004 14:42 de nemesis

Unul din thread-urile mai vechi ale lui Infector, (United colors...) mi-a readus in minte o problema/intrebare... Ne construim un ideal, in a noastra minte, ceva de genul: "Imi plac fetele brunete, inalte, cu ochi caprui, inteligente, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virginitati

din 24 oct 2004 12:32 de nem-esis

de adevar... se poate! de gramatica nu!:D:lol::D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Printre stele

din 24 oct 2004 12:08 de lnfector

Lasa mah, noi sa fim sanatosi! P'ala-l fac bucatar, p'ala-l fac doctor si scap eu de herghelie :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Printre stele si p

din 24 oct 2004 12:00 de YLoveCamelia

daca s a saturat lumea sa te injure... e grav.. tare.. pentru tine:D

Re: Re: Ce parti ale corpului va atrag cel mai mul

din 24 oct 2004 10:58 de lnfector

Bai nu zic acum ca asta nu ar conta ca totusi degeaba e super frumoasa daca behaie cand deschide gura dar totusi .... degeaba e foarte desteapta daca nu are macar un fizic placut. Nu fotomodel dar nici betty cea urata. Nu stiu .. o femeie ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 24 oct 2004 06:50 de xxxxx

ATA = Sfoara :D Poate pana la urma o gasesti, daca retractia e completa.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virginitatii?..

din 24 oct 2004 06:31 de xxxxx

nemesis, daca aprofundai problema vedeai ca am fost cel mai aproape de adevar :D:D:D:D Oricum, parerile tale sunt insignifiante pentru mine.

Re: Cyber-sex: sexy sau perversiune

din 24 oct 2004 05:09 de nemesis

Un lucru ce implica interiorul (ganduri, senzatii, sentimente, perceptii, etc) cu cineva de "la celalalt capat al netului"... Cam asta este zusammen-ul si 'ceva'-ul asa-i!? ;) ...si tot cam asta este si sex-ul virtual, o ...

Re: Postmodernismul lui a iubi!

din 24 oct 2004 00:20 de ExoticDream

Dupa parerea mea, de jos in sus pe o scara care situeaza omul intre regnul animal si divinitate, exista 3 categorii de oameni (ma refer doar la iubire, de aceea ii exclud pe cei care se fac ca iubesc o noapte sau doua, adeptii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Printre stele si p

din 23 oct 2004 20:49 de Aluka

Nu alegi!Iti ofeream o sansa de armistitiu!nu e "marea" noastra decizie si asta nu e greu de inteles!dualis actioneaza independent de mine..,la fel si eu de el!orele tarzii ne gasesc de obicei in acest loc!nimic nu este planificat! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Printre stele si plane

din 23 oct 2004 20:19 de nemesis

Adica aleg eu pentru tine? Cat de jos trebuie sa fii pentru a-l lasa pe altul as aleaga in locul tau? Ideea este urmatoarea: nu sunt eu responsabil pentru bufoneriile voastre si nici pentru marea voastra "decizie" de a continua ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Printre stele si plane

din 23 oct 2004 18:53 de Aluka

si acum spune-mi unde gasesc un barebone cu 3 pci,agp8x,sursa de putere mica si zgomot asemenea,monitorizare temperaturi incorporata pentru northwood 2,4ghz!ca eu nu gasesc!daca esti asa de dragut cum spui...!:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Printre stele si planete

din 23 oct 2004 18:46 de Aluka

nu dragul meu...,nu acesta este adevaratul meu motiv!adevaratul motiv este ca uneori este extrem de placut sa iti pierzi vremea cu unii ca tine!m-as mira sa intelegi..,pardon sa accepti ca de inteles ai inteles demult!profunzimea si asa zisa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Printre stele si planete

din 23 oct 2004 17:05 de nemesis

Dualis si Aluka... alti doi bufoni pe forum... Asta e cu "oameni" ca astia: vin, ne arata cat de idioti sunt, murdaresc forumul cu emot-icon-uri, se dau in spectacol, isi petrec excesiv de multa vreme pe forum (o perioada) si apoi ...

Re: Re: Re: Re: Printre stele si planete

din 23 oct 2004 16:25 de Aluka

Te rog frumos sa termini cu prostiile astea ! Da? Vreau sa traiesc si eu macar pana diseara daca azi noapte nu am reusit sa mor....de ras! :D:D:D:D:D

Re: Compatibilitate in functie de zodie !!!

din 23 oct 2004 14:11 de Ankke

Nu cred ca zodiile au vreo influenta. Depinde de cei 2 daca relatia lor functioneaza sau nu. de exemplu, sunt impreuna cu prietenul meu de 3 ani jumate si chiar daca "zodiacal" nu suntem compatibili, totul ne merge foarte bine...

Re: Printre stele si planete

din 23 oct 2004 08:24 de xxxxx

Si eu care credeam ca esti chimist, nu astrolog!!!!:D:D:D (Totusi pentru chimie ai facut unele eforturi de a da search pe yahoo ...)

Re: Re: Prim si ultim

din 23 oct 2004 03:55 de squaw

Acum ma sui la volan dupa un pocker la inaltime (etaj 17):lol:

Printre stele si planete

din 23 oct 2004 02:22 de nemesis

Daca numai o tampenie ai fi spus... Eh... iata ceva ce nu stiam: "Zodia in care esti este data de pozitia soarelui" :huh::D:lol: Din ciclul prostia-i mai vasta decat fostul URSS va prezentam: [ Asta este din aceeasi ...

Re: Compatibilitate in functie de zodie !!!

din 23 oct 2004 01:39 de xxxxx

Da, cred. Zodia in care esti este data de pozitia soarelui. Dar mai sunt inca (cel putin) 7 planete (exclud Asc, NN, NS, MC, Chiron, Lilith, stelele fixe, etc.) care influenteaza afinitatea dintre doua persoane. Intotdeauna exista si ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3141 din 3732
«   1 ... 3138   3139   3140   3141   3142   3143   3144 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare