Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
ce vrem...? ce avem...? din 24 oct 2004 14:42 de nemesis
Unul din thread-urile mai vechi ale lui Infector, (United colors...) mi-a readus in minte o problema/intrebare...
Ne construim un ideal, in a noastra minte, ceva de genul: "Imi plac fetele brunete, inalte, cu ochi caprui, inteligente, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virginitati din 24 oct 2004 12:32 de nem-esis
de adevar... se poate! de gramatica nu!:D:lol::D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Printre stele din 24 oct 2004 12:08 de lnfector
Lasa mah, noi sa fim sanatosi!
P'ala-l fac bucatar, p'ala-l fac doctor si scap eu de herghelie :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Printre stele si p din 24 oct 2004 12:00 de YLoveCamelia
daca s a saturat lumea sa te injure... e grav.. tare.. pentru tine:D
Re: Re: Ce parti ale corpului va atrag cel mai mul din 24 oct 2004 10:58 de lnfector
Bai nu zic acum ca asta nu ar conta ca totusi degeaba e super frumoasa daca behaie cand deschide gura dar totusi .... degeaba e foarte desteapta daca nu are macar un fizic placut. Nu fotomodel dar nici betty cea urata. Nu stiu .. o femeie ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 24 oct 2004 06:50 de xxxxx
ATA = Sfoara :D
Poate pana la urma o gasesti, daca retractia e completa.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virginitatii?.. din 24 oct 2004 06:31 de xxxxx
nemesis, daca aprofundai problema vedeai ca am fost cel mai aproape de adevar :D:D:D:D
Oricum, parerile tale sunt insignifiante pentru mine.
Re: Cyber-sex: sexy sau perversiune din 24 oct 2004 05:09 de nemesis
Un lucru ce implica interiorul (ganduri, senzatii, sentimente, perceptii, etc) cu cineva de "la celalalt capat al netului"...
Cam asta este zusammen-ul si 'ceva'-ul asa-i!? ;)
...si tot cam asta este si sex-ul virtual, o ...
Re: Postmodernismul lui a iubi! din 24 oct 2004 00:20 de ExoticDream
Dupa parerea mea, de jos in sus pe o scara care situeaza omul intre regnul animal si divinitate, exista 3 categorii de oameni (ma refer doar la iubire, de aceea ii exclud pe cei care se fac ca iubesc o noapte sau doua, adeptii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Printre stele si p din 23 oct 2004 20:49 de Aluka
Nu alegi!Iti ofeream o sansa de armistitiu!nu e "marea" noastra decizie si asta nu e greu de inteles!dualis actioneaza independent de mine..,la fel si eu de el!orele tarzii ne gasesc de obicei in acest loc!nimic nu este planificat! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Printre stele si plane din 23 oct 2004 20:19 de nemesis
Adica aleg eu pentru tine?
Cat de jos trebuie sa fii pentru a-l lasa pe altul as aleaga in locul tau?
Ideea este urmatoarea: nu sunt eu responsabil pentru bufoneriile voastre si nici pentru marea voastra "decizie" de a continua ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Printre stele si plane din 23 oct 2004 18:53 de Aluka
si acum spune-mi unde gasesc un barebone cu 3 pci,agp8x,sursa de putere mica si zgomot asemenea,monitorizare temperaturi incorporata pentru northwood 2,4ghz!ca eu nu gasesc!daca esti asa de dragut cum spui...!:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Printre stele si planete din 23 oct 2004 18:46 de Aluka
nu dragul meu...,nu acesta este adevaratul meu motiv!adevaratul motiv este ca uneori este extrem de placut sa iti pierzi vremea cu unii ca tine!m-as mira sa intelegi..,pardon sa accepti ca de inteles ai inteles demult!profunzimea si asa zisa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Printre stele si planete din 23 oct 2004 17:05 de nemesis
Dualis si Aluka... alti doi bufoni pe forum...
Asta e cu "oameni" ca astia: vin, ne arata cat de idioti sunt, murdaresc forumul cu emot-icon-uri, se dau in spectacol, isi petrec excesiv de multa vreme pe forum (o perioada) si apoi ...
Re: Re: Re: Re: Printre stele si planete din 23 oct 2004 16:25 de Aluka
Te rog frumos sa termini cu prostiile astea !
Da?
Vreau sa traiesc si eu macar pana diseara daca azi noapte nu am reusit sa mor....de ras!
:D:D:D:D:D
Re: Compatibilitate in functie de zodie !!! din 23 oct 2004 14:11 de Ankke
Nu cred ca zodiile au vreo influenta. Depinde de cei 2 daca relatia lor functioneaza sau nu. de exemplu, sunt impreuna cu prietenul meu de 3 ani jumate si chiar daca "zodiacal" nu suntem compatibili, totul ne merge foarte bine...
Re: Printre stele si planete din 23 oct 2004 08:24 de xxxxx
Si eu care credeam ca esti chimist, nu astrolog!!!!:D:D:D
(Totusi pentru chimie ai facut unele eforturi de a da search pe yahoo ...)
Re: Re: Prim si ultim din 23 oct 2004 03:55 de squaw
Acum ma sui la volan dupa un pocker la inaltime (etaj 17):lol:
Printre stele si planete din 23 oct 2004 02:22 de nemesis
Daca numai o tampenie ai fi spus...
Eh... iata ceva ce nu stiam:
"Zodia in care esti este data de pozitia soarelui"
:huh::D:lol:
Din ciclul prostia-i mai vasta decat fostul URSS va prezentam:
[ Asta este din aceeasi ...
Re: Compatibilitate in functie de zodie !!! din 23 oct 2004 01:39 de xxxxx
Da, cred.
Zodia in care esti este data de pozitia soarelui.
Dar mai sunt inca (cel putin) 7 planete (exclud Asc, NN, NS, MC, Chiron, Lilith, stelele fixe, etc.) care influenteaza afinitatea dintre doua persoane.
Intotdeauna exista si ...
Pagina 3141 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
77 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||