Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Dupa 2 ani aflu ca iubitul meu este exhibition din 25 oct 2004 13:40 de lnfector
Frate, lumea e plina de nebuni si nu stiu de ce , cei mai dusi sunt chiar cei la care te asteptai mai putin ... asa e viata ...plina de surprize. Esti tanara (ink 1 an 2 :P ) .. say "What the fuck!" si follow u'r destiny ... adica ... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virginitati din 25 oct 2004 12:48 de ExoticDream
Hai sa nu mai discutam despre acel subiect....va rog din suflet! Nu mai conteaza cine a avut dreptate sau nu.....totul a murit, zace ingropat la multi metri sub pamant, hai sa "uitam" ca am postat vreodata ceva atat de personal ...
Re: Compatibilitate in functie de zodie !!! din 25 oct 2004 12:41 de FireSoul
Ea este o capricoarna draguta...atat de draguta ca sare din coarna in coarna. El este varsator...de la alcool. S-o potrivi?
Come on! Asta mai lipsea! sa intreb in stanga shi in dreapta care pe care sa compatibilizeaza...
Zodiile - ...
Re: Re: Re: Postmodernismul lui a iubi! din 25 oct 2004 12:04 de ExoticDream
Nu, nu este....
Viata e ciudata.... cand te astepti mai putin, cand crezi ca anumite idei s-au sedimentat in mintea ta, apare ceva care ti le ravaseste...sentimentul este fascinant... Inclin sa-ti dau dreptate in legatura cu iubirea ...
Re: ce vrem...? ce avem...? din 25 oct 2004 11:57 de FireSoul
Nu-mi plac tiparele, nu-mi place sa imi traiesc viata conform u nor idealuri care oricum se tot schimba.
Dupa instinct nu ma iau decat atunci cand situatia o cere(sa traversez pe rosu, sa-mi iau o anume pereche de adidasi etc.)
Iar atunci ...
Re: Compatibilitate in functie de zodie !!! din 25 oct 2004 10:02 de CristianH
Eu sunt Taur iar sotia mea Balanta. Daca e sa ne luam dupa zodiac ar fi trebuit sa ne spargem capetele...
In realitate e exact pe dos.
Nu stiu daca zodiile au vre-o legatura cu setinul oamenilor, dar la cit de des/rar se adeveresc ...
Re: Dupa 2 ani aflu ca iubitul meu este exhibition din 25 oct 2004 09:23 de CristianH
Tu n-ai ce sa-ti reprosezi.
Treaba e ca el ti-a ascuns ceva timp de 2 ani, si acuma nu mai stii ce sa crezi despre el.
Vaptul ca are o poza pe net de genul la cere te referi nu inseamna neaparat exhibitionism, insa e o latura a lui pe care a ...
Dupa 2 ani aflu ca iubitul meu este exhibitionist! din 25 oct 2004 09:07 de Joana
Ma numesc Ioana , am 37 de ani, ma bucur nespus ca am gasit acest forum, este minunat ca-mi pot spune off-ul, durerea, suferinta , mistuirea ce o simt de catva timp de cand am aflat ca prietenul si iubitul meu este exhibitionist.
Povestea noastra a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lumea din 25 oct 2004 09:02 de nemesis
chiar ca ar fi MULT mai bine... cum de nu m-am gandit la asta pana acum... oops! no ca iar am gandit! :lol::D:lol::p:p
Re: Re: Postmodernismul lui a iubi! din 25 oct 2004 00:52 de nemesis
Ba da, ExoticDream... dragoste la prima vedere este posibila... cel putin in teorie!
Daca separi instinctul sexual de iubire si asumi ca cele doua sunt independente in loc de interdependenta intrinseca pe care o presupui tu acum; atunci a iubi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lumea din 24 oct 2004 21:48 de b 4evolution
nu e chiar un decor ci o iluzie creata de mintea noastra, daca nu am mai gandi atata ar fi mult mai "bine".
Re: ce vrem...? ce avem...? din 24 oct 2004 20:47 de claudiudr
Nu am un ideal in privinta infatisari ... sentimentele mi le urmez
Re: ce vrem...? ce avem...? din 24 oct 2004 17:52 de Alinutzzza
....imi urmez instinctele...
iar eu nu am un ideal, la mine nu exista o lista cu ceea ca er trebui sa aiba baitul ideal.
stiu ca atunci cand il intalnesc, voi simti.... naiv, dar eu asa cred.
Re: ce vrem...? ce avem...? din 24 oct 2004 17:34 de levi82
Intrebarea este buna:
CE FAC?!
ma aflu momentan intr-un calvar impus de aceasta problema: Am o relatie cu cineva cine nu se incardreaza in aceast ideal al meu. Cu toate astea o iubesc mult, si ea pe mine. Dar recent am cunoscut pe cineva care ...
Re: vaccin hepatita B din 24 oct 2004 16:59 de sabba
Daca e o gluma....n-am priceput-o!
Daca nu e, de ce nu intrebi la farmacie?:blink:
Re: Re: ce vrem...? ce avem...? din 24 oct 2004 16:22 de sabba
E o vorba care mie imi place tare mult: Nu-ti face sperante prea mari ( referitor la oamenii ce te inconjoara) si atunci si dezamagirea va fi mica!;):D:D
Asta atata timp cat nu te ia valul si esti responsabil de tine!;)
Re: ce vrem...? ce avem...? din 24 oct 2004 16:19 de sabba
Nu stiu ce-ti urmezi!
Intrebarea mea este: Daca iti "urmezi acel ideal"...."acel rupt din soare"......si dupa un timp constati ca nu e tocmai idealul la care ai visat....nu e tocmai rupt din soare.....ce mai urmezi?
Cat de ...
Re: Re: ce vrem...? ce avem...? din 24 oct 2004 15:41 de nemesis
Da sabba, dar intr-un caz vei incerca mereu sa faci sa-ti placa ceea ce ai - poate fara succes - iar in celalalt caz ai majoritatea lucrurilor pe tava...
...si intre noi fie vorba te si plictisesti uneori sa tot incerci sa creezi ceea ce altii ...
Re: ce vrem...? ce avem...? din 24 oct 2004 15:17 de sabba
Daca pe lumea asta nu reusesti sa ai ceea ce iti place, fa in asa fel incat sa-ti placa ceea ce ai!
Ideea este sa nu alergi dupa cai verzi pe pereti!;)
Re: ce vrem...? ce avem...? din 24 oct 2004 14:57 de di
Imi urmez sentimentele:love:
Pagina 3140 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
79 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||