Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Sotii virigine? din 29 oct 2004 14:06 de ExoticDream
Este o aberatie, dar la ce te poti astepta de la o femeie care s-ar supune unei astfel de operatii doar pt a-si minti viitorul sot??? Daca implantul de silicon mai e cum mai e (se cheama ca o faci si pt el, nu numai pt propria imagine), ...
Re: Re: Re: hmmm din 29 oct 2004 13:53 de ExoticDream
Da, pot fi, si din pacate poate tine o viata intreaga, este probabil vorba de boala aceea, dubla, tripla personalitate...psihiatrii stiu mai bine. Trebuie insa facuta diferenta intre cei care dezvolta o astfel de "anomalie" in mod ...
Re: Re: hmmm din 29 oct 2004 13:30 de Mikii
Pot fi doua personalitati intr-un singur om? Daca da, cat timp?
Re: Re: ghicitoare din 29 oct 2004 13:08 de Mikii
Nu am mai fost demult pe forum si uite, nu stiam ca si-a schimbat profilul.
Vedeti moderatorilor ca puteti fi acuzati de reclama mascata, deoarece pe gard scrie ca se face sex, iar inauntru se vand reviste.:D
Re: Re: Re: ce vrem...? ce avem...? din 29 oct 2004 12:56 de Mikii
La care muschiulet? Cel dintre picioare?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violenta impot din 29 oct 2004 12:55 de Mikii
Asta zicea si Hitler cand a facut cuptoarele de ardere a oamenilor "inferiori".
Re: Re: ghicitoare din 29 oct 2004 12:16 de CorneliuAlin
Bravo nemesis. EVRIKA
Care e faza cu anabolizantele?
Dar totusi, geniule, nu vrei sa mai te uiti o data peste raspunsul tau?
Sau sa te ajut:
Iti rezulta 3l in A 7L in B si 0l in C. (te-am pierdut asa-i... ExoticDream simt ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violenta impotriva din 28 oct 2004 22:26 de lnfector
Mey ... cand am spus ca nu toate fetele sunt femei nu m-am referit la ceva fizic ... ca asta e logic! M-am referit la ceva ... nu stiu ... moral sau de genul asta. O femeie pt mine treb sa posede anumite calitati, sa atinga unele ...
Re: ghicitoare din 28 oct 2004 16:42 de nemesis
TRIVIAL!!!
Daca nu ai gasit raspunsul la asta in cel mult 1 minut atunci chiar ca ai tras prea mult de fiare si ai papat prea multe anabolizante!
Notam cu (asa-i ca incepe sa-ti placa modul in care suna; ExoticDream?)... :)
Deci, notam ...
Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare! din 28 oct 2004 15:48 de squaw
Draga Leoaica,
Sahistu' stie ca trebuie sa ia in greutate?I-ai spus ca-l tai de Craciun sau ca vrei sa-l mananci?Asteptam raspunsul tau la penultima problema ''sexuala'':lol:
Re: novynette din 28 oct 2004 15:17 de CorneliuAlin
Nemesis zice bine. nu trebuie sa mai iei numic, unele contraceptive au inca 7 tablete in plus, insa acelea sunt doar placebo (substanta fara efect) si se iau doar pentru a nu te "incurca" in numaratoare, adica dupa ce termini cele 7 ...
Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare! din 28 oct 2004 14:56 de CorneliuAlin
Hm.... nemesis vorbesti prostii, daca nu esti documentat intr-un anumit domeniu, nu mai induce lumea in eroare.
Mierea - 335 cal/100g
nuci - 654 cal/100g. Daci daca tipul respectiv se va lua dupa reteta ta va consuma in plus pe zi cu aprox. 1000 ...
Re: Re: ce vrem...? ce avem...? din 28 oct 2004 12:20 de ExoticDream
Si iar ajungem la muschiuleti??? Hei.....daca nu e chiar precum Quasimodo, merge, nu???
;):p:D:lol:
Re: Re: Re: Timpul din 28 oct 2004 11:53 de ExoticDream
Daca este intr-adevar iubire si daca mai este si impartasita (asadar motivele nu sunt absurde), cuvantul "chinuita" nu are ce cauta, este doar o etapa dificila pe care cei 2 pot sa o traverseze cu bine daca se iubesc. Nu ...
Re: Re: Timpul din 28 oct 2004 11:39 de Huggy
Cum ziceam si mai sus , asta este o iubire chnuita . Dar daca motivele nu sunt absurde , atunci induri , nu ai ce sa faci. .
Cu intensitatea sentimentelor nu stiu ce sa zic ... tot ce e legat de iubire (sarut , mangaiat , dragoste , tinut de ...
Re: Timpul din 28 oct 2004 11:33 de Huggy
Daca ar fi numai dupa mine nu as mai lasa-o sa plece niciodata ...
Este recomandat ca un cuplu sa isi petreaca cat mai mult timp impreuna sau exista vre-o limita in acest sens?[.quote]
Depinde cat de bine va intelegeti . Am intalnit fete ce ...
Re: Timpul din 28 oct 2004 11:15 de ExoticDream
Intensitatea sentimentelor nu ar trebui sa fie direct proportionala cu numarul de intalniri (mai ales cand exista cauze obiective pt un ritm mai scazut al lor), iubesti sufletul celuilalt, ii iubesti intreaga fiinta, dar daca nu o vezi de 15 ori ...
Re: Re: Sotii virigine? din 28 oct 2004 05:09 de FireSoul
Dpdv anatomic, vei gasi, culmea!, o gramada de virgine, ca doar nu esti tu unica(zici tu!). Dpdv moral, nush daca mai e vreuna, ca sexul oral shi anal defloreaza, daca nu fizic, cel putin psihic...stii despre ce vorbesc, nu? Hai lasa, nu te obosi ...
Re: Timpul din 27 oct 2004 23:17 de FireSoul
Nu exista un timp anume pe care un cuplu sa-l petreaca impreuna. Unii stau impreuna mereu shi se inteleg super, altii se cearta tot timpul, altii nu se vad cu lunile, dar sunt impreuna shi se iuesc de mult timp etc.
Daca chiar o iubesti shi ...
Re: Re: Re: Re: Macondo din noi? din 27 oct 2004 14:18 de ExoticDream
Si mie IMI PLACE si cred ca in adancul sufletului mereu mi-am dorit sa intalnesc intr-o zi pe cineva care sa-mi spuna ceea ce simte in cuvinte magice, invaluite in metafore, fara sa ma tem ca sunt furate cu "copy-paste" de pe vreun site ...
Pagina 3138 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
119 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||