Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: vreau un sfat dragilor

din 3 nov 2004 00:28 de bebe

Papusica reasfatata, ce urmaresti de fapt? Daca el are avere, sunt de acord cu contractul prenuptial. Ca multe sunt cele care urmaresc doar averea. Daca nu, nu inteleg de ce mai stai cu el! Exista destui barbati care sunt cu picioarele pe pamant ...

Re: Re: vreau un sfat dragilor

din 3 nov 2004 00:24 de bebe

Hai ca esti bun. La 40 de ani dirijat de mama!

Re: vreau un sfat dragilor

din 2 nov 2004 17:15 de mymy

ce pot sa-ti spun...comunicarea face toti banii, daca tot amani asa sa vb. cu prietenul tau despre ceea ce se intampla, in cele din urma s-ar putea sa iti fie mai greu sa reactionezi in fata anumitor situatii... Bafta!

Prietenul meu are 40 de ani si e cam rezervat....

din 2 nov 2004 16:19 de rasfatatas

Buna seara as avea si eu nevoie de un sfat.. am un prieten,de ceva vreme,in varsta de nici mai mult,nici mai putin de 40 de ani.... ma confrunt cu o situatie ciudata,delicata.... pana a-i cunoaste familia,se purta destul de frumos cu ...

Re: Re: Re: down with love??

din 2 nov 2004 13:42 de FireSoul

1. Mi se pare normal sa vrei sa "respiri putin"....multi simt nevoia asta. Apare, de obicei, din team a subcnstienta ca nu este el "the chosen" sau din teama de a-ti pierde libertatea...Pt a-ti da seama ce simti cu adevarat, ...

Re: Penisul

din 2 nov 2004 12:09 de mymy

Buna, dupa cum descrii problema ta, pot sa-ti spu doar ca nu o poti rezolva aici...trebuie sa treci peste rusine si sa mergi la medicul de familie in primul rand...asa ca sa iti fie tie bine... Bafta!

Penisul

din 2 nov 2004 11:44 de Alex99

Am o problema, de mic de cand eram am observat ca pe penisul meu sunt niste bube. Nu am avut probleme pana acuma la varsta de 17 ani cand am vrut sa imi incep si eu viata sexuala, dar binenteles nu o pot incepe deoarece imi este rusine de prietena ...

Re: Fictiune sau adevar?

din 2 nov 2004 10:03 de nemesis

Te-as ajuta draga "utilizatoru' anonim" dar pe vremea cand era Isis pe forum i-am promis ca nu mai raspund la posturi pe tema "ata"... stii eu imi tin promisiunile!

Fictiune sau adevar?

din 2 nov 2004 09:56 de euprost

Care este povestea cu ata aia la baieti? Esti fictiune sau adevar?Am auzit oamenii care ziceau ca daca ti-o tai rupi ajungi la spital ... altii zic ca atunci cand o faci cu o virgina ti-o rupi,iar daca faci cu o dezvirginata poate scapi. Care e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Poveste!

din 1 nov 2004 19:16 de sabba

Ok! Asteptez!;):D

Re: Re: Re: Re: Poveste!

din 1 nov 2004 18:50 de ExoticDream

Totul este relativ pe lumea asta, pana si iubirea..., nu conta pe ea!!! Ti-as ceda pozitia mea pt ca eu m-am razgandit, am de suferit....un viol sau o trepanatie, insa oricum sunt doar pe pozitia a 4-a in lista de musafiri.... :( PS. Acum voi ...

Re: Pastila de urgenta......

din 1 nov 2004 14:20 de CristianH

Am si eu o intrebare pentru tine: Daca in ziua urmatoare dupa ziua x la care te referi tu, i-ti vine sa o faci din nou (si cu siguranta i-ti va veni), CE FACI? O pui pe prietena ta sa ia Postinor din nou? :O Treaba e ca postinor-ul contine o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: urmare la ,,,"

din 1 nov 2004 03:30 de nemesis

Daca vrei punem si microfon... Macar sa ne racorim inainte de culcare!

Re: Re: urmare la ,,,"Gesturi Regretabile&quo

din 1 nov 2004 03:02 de Aluka

forumul ala ti-l fac cadou dupa ce termin cu tine!asha sa shtii domnu doctorand!;)

Re: Re: Re: urmare la ,,,"Gesturi Regretabile

din 1 nov 2004 03:01 de nemesis

Mei... cel putin ma bucur ca "am ghicit" si ca am fost singurul! Totul era o chestie de useri!? Noapte buna, Aluka! :) P.S. Spune-i tu lui sexpert, eu nu unul din userii pe care-i prostesti tu si iti joaca in struna...

Re: urmare la ,,,"Gesturi Regretabile"

din 1 nov 2004 02:58 de nemesis

Totusi inca ceva... daca nu-ti place deloc aici de ce mai stai ? Asta nu inteleg! Ok! Esti eroul zilei, ai salvat situatia Mos Barbuta... deci... ne asteptam sa te cari daca nu-ti place! Sa ne lasi sa nu ne mai razboim atata! E simplu! Nu vine nimeni ...

Re: Re: urmare la ,,,"Gesturi Regretabile&quo

din 1 nov 2004 02:57 de Aluka

te-a mintzit cine ti-a spus ca sunt somer!nu sunt somer!serios...! sunt liber profesionist! cu unicul obiect de activitate : sa te f-- pe tine!:D:D:D spune-i la sexpert ca daca el poate sa verifice un amarat numar de telefon ,eu pot ...

Re: urmare la ,,,"Gesturi Regretabile"

din 1 nov 2004 02:42 de nemesis

Tu ai un fix sa ma ameninti pe mine? :) Cu alte cuvinte maine intinzi un cablu intre 40 de computere amarate... Te lauzi? :D:lol: Mama ce meserie traznet are asta... Parca spunea cineva ca esti somer? Ei, oamenii spun multe! Tu nu-mi dai ...

urmare la ,,,"Gesturi Regretabile"

din 1 nov 2004 02:09 de Aluka

Imi provoci asha un sictis plictis amestecat cu o greatza vomitiva de nici nu itzi imaginezi!probabil itzi dai seama ca am vazut filmul la tv si am ashteptat sa postezi.....,lovitura "fatala"!era la limita superioara gandirii logice ...

Re: Re: Re: down with love??

din 1 nov 2004 01:41 de nemesis

Mda... fain raspuns... :) Hai sa incerc sa-ti explic. Atunci cand te indragostesti se formeaza un fel de 'reflex chimic' in creier. Nu intru in detalii - ca sa fie inteles de toti postul - dar o sa incerc sa-ti explic. Acest "arc ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3135 din 3732
«   1 ... 3132   3133   3134   3135   3136   3137   3138 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare