Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

din 9 nov 2004 21:09 de FireSoul

Uiti ceva: Daca TU nu vii, nu inseamna ca nu mai vine nimeni. Demonstratie: Lumea e formata din mai mult de 2 persoane(exotic shi nemesis) Elementar, draga nemesis, elementar!!! :D

Re: Life is different than in the movies

din 9 nov 2004 21:04 de FireSoul

Exotic, iar aberezi! :D

Life is different than in the movies

din 9 nov 2004 21:02 de Dreamcatcher

Tu zici ca ai reusit sa creezi/compui un text metaforic in primul post (adica ai vorbit in dodii,nu? ) Despre partea simtirii, insa, draga, sa ne ierti...., daca n-ai capacitati paranormale, nu ai de unde sa stii ce simte altcineva, incearca sa ...

So?

din 9 nov 2004 20:37 de HadesSoul

N-am prins (inca) legatura cu subiectul forumului, dar daca se vrea a fi ceva poetic stiu pe cineva aici care ar putea aranja un pic textul pt a-i da farmec si inteles....

Re: Re: pt baieti

din 9 nov 2004 20:23 de déjÃ

cred ca ultimul mesaj era pt mine..ca sa fie mai clar: eu sunt fata..si vreau sa aflu daca pe un baiat il sperie faptul ca o fata vrea o relatie stabila si nu one night stand... si cum v.ar place sa vi se spuna...

Re: ma iubeste sau o face din obligatie

din 9 nov 2004 18:26 de ExoticDream

E greu sa ne dam seama din cateva randuri cum stau lucrurile intre tine si iubitul tau, daca nu ne spui mai multe, cum tu il iubesti si el vrea sa va casatoriti, se va naste un copil, poate ideea casatoriei e cea potrivita. Totusi.... incearca sa ...

Re: ma iubeste sau o face din obligatie

din 9 nov 2004 18:17 de sabba

Lucrul asta ar trebui sa-l stii deja. Este ceva ce se simte, chiar daca nu se spune. Deci tu singura esti cea care poate hotara ce are de facut.

Re: Cand iti vine clipa...

din 9 nov 2004 17:23 de Inn

Impresionant. Doamnelor si Domnilor, asa cum spunea si Kant, existenta nu este decat...dar sa revenim. Am fost partasi cu totii nu-i asa, la trairea unei clipe de luciditate a Omului. Urmata de caderea lui inapoi, in derizoriu.

Re: Penisul

din 9 nov 2004 16:49 de Inn

Nu noi suntem ultima ta speranta, dar daca o parere te poate ajuta, cred ca "bubele" de care spui sunt defapt niste puncte de grasime. Acum ca ai aflat parerea mea, te-ai linistit?. OK, acum poti merge la medic(de care oricum nu scapi)daca ...

Re: pt baieti

din 9 nov 2004 15:38 de Inn

Tu te referi la o abordare din partea ei, iar faptul ca ea e cea cu cu initiativa probabil te stanjeneste sau iti raneste orgoliul de cuceritor. Asta se vede si din ce spui ulterior si anume faptul ca te sperie o relatie stabila. Pai de obicei, ...

Re: Re: Re: sarcina !!!

din 9 nov 2004 14:30 de nearegistrat

ai idee daca dupa zile ai un rezultat sigur , in sxsensul ca fac un test de sarcina acasa 7 zile este deajuns sunt foarte curioasa si sper sa fie pozitiv, imi doresc atat de mult un copil. Am 26 de ani si ar fi timpul.

Re: pt baieti

din 9 nov 2004 12:09 de YLoveCamelia

fireste ca as accepta..daca mi ar placea de ea. ideea e ca mai degraba le spun eu asta decat ele mie :D mi ar placea sa imi spuna direct si in orice maniera diferita de formal.

Re: Cum v-ati cunoscut?

din 9 nov 2004 12:01 de YLoveCamelia

eram la Toronto. insistasem sa merg la un concert Eric Clapton live chiar daca nu este genul meu. dupa ce s a terminat, sora mea cu familia si prietenii au mers acasa , eu am mers in barul CN Tower de deasupra restaurantului ca sa imi fac un fel ...

Pentru baieti: vreti sa va spunem direct ce vrem?

din 9 nov 2004 11:51 de déjÃ

cum a-ti reactiona daca o fata v-ar spune de la inceput ce vrea ea...adika..sa spuna ceva de genul:vreau sa ne mai intalnim..poate va deveni ceva serios.. daca nu..cum ar putea o fata sa spuna ceea ce vrea?...sau cum i-ar place unui baiat sa i se ...

Re: Re: Re: Re: Cum v-ati cunoscut?

din 9 nov 2004 10:22 de ExoticDream

Tutea scria: "Desi sunt bolnav si neajutorat, nu imi pare rau ca exist." In cazul tau,....noua ne pare rau (ca existi, in caz ca deductia nu functioneaza la parametrii standard). ;)

Re: Re: Re: Cum v-ati cunoscut?

din 9 nov 2004 09:57 de Infector

Aolo, si daca ma minti... Sa ma spal la... cu periuta ta de dinti?

Re: Re: sarcina !!!

din 9 nov 2004 08:29 de neinregistra

;)

din 9 nov 2004 00:27 de moderatorii

Stiti voi pentru cine! Ni se pare tare draguta restrictionarea accesului pe site-ul 'impricinat'. Ne place, in acelasi timp si ca ai ridicat restrictionarea... tare ne place! Problema este ca noi (nemesis si ExoticDream) nu vom mai intra acolo. ...

Re: Re: Re: Re: clipuri...muzicale

din 8 nov 2004 22:54 de gianina

Ma tem ca raspunsul tau e prea profund pentru mine.

Re: Re: Re: clipuri...muzicale

din 8 nov 2004 22:43 de anaconda

Ma chinui sa inteleg daca tu ai o problema sexuala sau ai nevoie de una! :huh::blink:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3132 din 3732
«   1 ... 3129   3130   3131   3132   3133   3134   3135 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare