Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Inger si proletar din 12 nov 2004 20:37 de nemesis
Copilas, eu nu sunt pe invers! Nu e frumos sa te adresezi unei domnisoare (ExoticDream) cu "Domnilor"! ...sau, ma rog, daca ai nevoie de un cod al bunelor maniere: Peggy Frost "Codul universal al bunelor maniere" Vol. I-II-III ...
Re: Re: Re: SMS pt prietena mea din 12 nov 2004 20:32 de Aluka
din ce mi-au spus altii cica merge cam peste tot!nu stiu daca si pe CDMA!si este perfect legal!nu iti face probleme!;)
Re: SMS pt prietena mea din 12 nov 2004 19:27 de nemesis
Puteti incerca www.sms.ac cu numarul primit de ea!
Faceti cont (daca reusiti - pt ca este mai greu, nefunctionand mereu) pe numarul ei, si il accesezi tu din tara.
Re: Re: cat de imp este sexul intr-o relatie din 12 nov 2004 18:39 de Gramaticus
Ele doua e incununarea relatiilor de dragoste sau mai este cateva? Daca sex nu e, nimic nu e....! Ca sarea (si piperul) in bucate!
Re: Re: Re: cat de imp este sexul intr-o relatie din 12 nov 2004 17:47 de nemesis
E tentant sa dau o replica la asta!!! Foarte tentant! Dar las placerea aceasta, altcuiva...
Re: Re: Re: Re: tre' sa faci ceva? din 12 nov 2004 17:32 de bebe
Fiecare se gandeste la ce -l duce mintea. Am impresia ca iti fuge mintea unde nu trebuie. Pazeste-te.
Iar referitor la fard, ai dreptate. Multi baieti refuza o fata transformata intr-o cutie de carioca.
Re: Re: cat de imp este sexul intr-o relatie din 12 nov 2004 17:15 de bebe
Ha, ha, ha! Mai baiete, cititul se invata in clasa a I-a. Dar poate ai dreptate. A desprinde sensul, nu. Si asta e mai greu. Dar daca citesti cu mintea vezi ca exprimarea e corecta.
Analiza gramaticala:
- Cine sa uneasca?
- Sexul.
- Ce sa ...
Re: cat de imp este sexul intr-o relatie din 12 nov 2004 17:10 de bebe
Sexul este foarte important intr-o relatie. Da sunt posibile ambele cazuri. Sexul reprezinta sarea si piperul unui cuplu.
Daca partenerii se simt bine din punct de vedere sexual, vor tece cu bine peste multe greutati.
Cei care traiesc in cuplu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inger si proletar din 12 nov 2004 17:02 de bebe
Da, aici ai dreptate, nu incape scuza.
Nici ideile multe nu-s bune. Mai bine de tine, cauti doar greselile gramaticale.
Referitor la insulte, cred ca principiul tau e: lasa-ma sa te injur, dar nu ma insulta.
Re: Re: Re: Re: Inger si proletar din 12 nov 2004 16:46 de nemesis
"ioc"?
Sa inteleg ca 'stiiii' greaca sau ca traiesti in conformitate cu profilul forumului, aceasta limba? :D
P.S. Chiar daca amintirile te "chinuiesc", nu te obosi sa-ti dai seama ce te-am intrebat...
Re: Re: Re: Re: Re: Inger si proletar din 12 nov 2004 16:37 de nemesis
Daca ajungem la insulte deja nu mai este funny!!! ):(
A propos... sa-ti spun ceva de acordul predicatului cu subiectul, in gen, numar si caz??? ):(
Re: Re: Re: Re: ma iubeste sau o face din obligat din 12 nov 2004 16:31 de bebe
Casa de piatra, dragoste si belsug.
Re: Re: Re: ma iubeste sau o face din obligatie din 12 nov 2004 16:20 de leila
asa cred si eu 1. casatorie, 2. copil . dar pare atat de incantat, se vede chiar plimbandu-l prin parc. Mi-a spus ca odata tot ne casatoream, dar copilul grabeste putin lucrurile. si daca e acum asta e. nu se stie daca dumnezeu o sa ne mai de-a ...
Re: Re: Inger si proletar din 12 nov 2004 16:14 de nemesis
:D:lol::D:lol::D
Nu ma pot opriiiiii.../
Din ras si din a pune 'iiiii'
:D :D :D
P.S. Eu am scris haiku asta acum... se ofera cineva sa il memoreze? :lol:
Facem si dedicatiune daca trebe'! :D
Re: Re: ma iubeste sau o face din obligatie din 12 nov 2004 16:02 de bebe
Cu toate ca se vehiculeaza in societate ca poti avea copii si singura, apar doua probleme nesurmontabile: 1. A creste un copil singura, mai ales in prezent, este foarte greu. Asupra ta se rasfrang indoit greutatile materiale, dar si cele ...
Re: Re: Re: Re: probleme cu erectia! ce facem din 12 nov 2004 15:15 de bebe
Nu, nu e gluma. Daca partenera de viata iti face o "atmosfera" incat iti vine sa o iei la fuga, degeaba vrea ulterior sa o dreaga, nu se mai scoala. Uneori e de ajuns o vorba nepotrivita spusa, ca ti se taie tot "elanul".
Iar ...
Re: Re: [inchis!] din 12 nov 2004 13:32 de nemesis
Voi doua!!!
Incetati cu tampeniile!
):():():():(
Re: [inchis!] din 12 nov 2004 13:27 de ExoticDream
Nici n-am obsevat ca esti in zona, sorry!!! Acum serios.....chiar crezi ca daca as imita pe cineva te-as alege pe tine drept model??? As lua si eu unul mai.....mai cu idei, nu? Sunt eu insami, believe it or not! Ce-ar fi sa revenim la topicuri si ...
Re: Pentru ExoticDream din 12 nov 2004 13:05 de ExoticDream
Asa este, intri rar....cele 97 de nick-uri stau marturie..., dar altceva voiam sa-ti spun.... Poate tie acele lucruri scrise de mine mai sus ti se par enormitati (diferenta dintre "fuck off, bitch" si "sufletul mi se desface in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ExoticDream din 12 nov 2004 12:57 de FireSoul
Daca exista asa multe lucruri interesante, de ce ma tot plagiezi? Eu spun ceva, apoi apari tu shi spui exact acelasi lucreu, ca si cand de la tine ar fi plecat ideea. Uita-de la mesajul scris de tine mai sus...Ala in care amintesti de citatul ...
Pagina 3129 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||