Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Frumusete vs. cultura din 16 nov 2004 14:30 de Aluka
Ca si acum cand iti citesc postul..!:D:D
Frumusete vs. cultura din 16 nov 2004 09:55 de ExoticDream
Sambata noaptea, la Clubul "Preoteasa" din Bucuresti, 15 studente (alese "Miss" la concursurile de frumusete din centrele lor universitare) s-au intrecut pt titlul national "Miss UNIFEST". La proba de cultura generala, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce e iubirea? sau topic de iub din 16 nov 2004 07:25 de nemesis
Nu cred ca exista sentimentele pomenite de tine ExoticDream... Cred, mai degraba, ca sentimentele se pastreaza in functie de circumstante, nu ca sunt un bun absolut dat ce se aplica noua in fiecare moment al existentei. Cred ca trebuie sa facem ...
Re: Re: familia si nudismul din 16 nov 2004 07:06 de nemesis
Parca Adam si Eva "s-au cunoscut si au avut copii" dupa ce au ajuns pe Pamant... sau ma insala memoria?
Re: familia si nudismul din 16 nov 2004 04:37 de GIANI1
Nu vad nimic rau in asta, daca ne gandim la adam si eva e OK.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 nov 2004 23:58 de nemesis
Cred ca pana la urma asta e problema mea: nu pot si nu vreau sa fiu anonim...
Dar tu vrei? Prin implicatie, cel care scrie, asa cum o faci tu, se detasaza de cei pentru (despre) care scrie...
Te-ai gandit bine? Poate ca randurile de mai sus ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 nov 2004 23:06 de YLoveCamelia
am falsa impresie ca daca explici unui individ maniera in care este perceput de tine.. va accepta asta intr un oarecare fel , fie macar sa ia in calcul si alta varianta decat cea proprie.
tu nu faci abatere de la turma..si nu doar din aceasta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 nov 2004 23:02 de Taqua
Am tras chiulul cam mult, deci sunt putin in afara temei...iar barfele nu ma intereseaza...
Doar daca e ceva foarte, foarte interesant:p...poate, poate ma prindeti...
Re: nu ... din 15 nov 2004 19:08 de livia
:):)
Sarcina si vreau avort! din 15 nov 2004 19:04 de parketina
Daca is gravida in luna I ce trebuie sa fac? Voi fi operata daca ma duc la un avort?Sa ma duc la ginecolog sau la un planning familial? Ce are sa imi faca acolo?Anestezie?Ace?Voi avea urmari?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SMS pt prietena me din 15 nov 2004 17:39 de Aluka
prefixtzaranr.telefon@sms.waterbyte.net un mail exact in forma de mai sus!destinatarul ar trebui sa primeasca sms-ul in maxim 5 minute!pe email-ul respectiv incap 3 sms-uri!
p.s.daca nu mai merge nici asta nu mai incerca ca nu mai merge ...
Re: Re: Re: din nou....plictiseala din 15 nov 2004 12:38 de ExoticDream
And there is more, colega:
"Peace starts within each one of us. When we have inner peace, we can be at peace with those around us."
"There is no need for temples; no need for complicated philosophy. Our own brain, our own ...
Re: Re: din nou....plictiseala din 15 nov 2004 12:31 de nemesis
Hai sa vedem daca recunosti autorul citatului urmator (be fair, don't use google):
"When we feel love and kindness toward others, it not only makes others feel loved and cared for but it helps us also to develop inner happiness and ...
Re: Re: Re: din nou....plictiseala din 15 nov 2004 12:14 de ExoticDream
Daca sexul se face cu persoana aceea interesanta pe care o iubesti si care te iubeste, atunci se numeste "a face dragoste" si n-ar fi nicidecum plictisitor....1001 de nopti and ...
Re: Re: Re: Re: Ce e iubirea? sau topic de iubiri din 15 nov 2004 11:03 de ExoticDream
In cazul asta nu pot decat sa sper ca dimineata mea bizara (daca ar aparea candva) va coincide cu dimineata lui bizara....., am scuti astfel multe lacrimi...., nu? :love:
Ma amagesc oare cu iluzia ca exista uneori si sentimente care nu se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 15 nov 2004 09:32 de Taqua
Mda, noroc ca ai lecturat-o tu si ai lamurit aceasta problema stringenta...
Ai putea sa imi indici pagina sa vad cu ochii mei?
Ce dobitoc...:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 nov 2004 04:37 de nemesis
Miau... Miau! Miau... puishor! :lol:
Oau, ce vrajitori suntem noi... vedem dincolo de monitoare, in neurocortexul omului! Ii citim gandurile! Vai, vai! :.
Acolo unde eu scriu, tu vezi o abatiza si nu prea inteleg de ce! Scrierea ta 'a la ...
Re: Re: Ce e iubirea? sau topic de iubiri paralele din 15 nov 2004 01:02 de nemesis
Au fost zile in care m-am reflectat in mine privindu-te, in care tot ceea ce vroiam sa vad era parul tau fin, "ca o panza de paianjen"... Au urmat zile, in care am vrut sa te sterg din memorie, in care suferinta ta producea in mine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: He din 15 nov 2004 00:23 de nemesis
Se pare ca trebuia sa-ti spun: "Esti incoerent si agramat, prietene..." ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hello din 14 nov 2004 22:45 de YLoveCamelia
hai lasama cu divagatiile binecunoscute pe care le invoci frecvent fara mila.. crezi ca daca esti super formal esti coerent iar daca esti plastic esti incoerent ?
crezi ce poti..ma bucur ca ai receptat ideea insa, asta era scopul ei.
Pagina 3126 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||