Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: El sau parinti mei???

din 21 nov 2004 12:58 de Karryna

Sibel...si eu am un prieten...si imi pun aceeasi intrebare...el sau parintii mei...el are 26 de ani...eu numai 18.Asta e motivul pentru care ai mei nu sunt de accord.Suntem impeuna de doi ani jumate si ne-am demonstrat de multe ori ca ne e bine ...

Re: Re: Re: Re: Sarcina si vreau avort!

din 21 nov 2004 11:54 de singurica

Hy. Cat costa o intrerupere de sarcina??

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 nov 2004 03:42 de nemesis

Daca tot "va spune" colega mea "La revedere!", va spun si eu acelasi lucru... (Poate ca numai tie aluka, "userul multiplu")! Have fun, in the infinit! :love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 nov 2004 03:37 de nemesis

Tot ne mai dai tarcoale, draga dualis? Inca nu te-au primit francezii in legiunea lor? Hmmm... iata-l pe "marele" dualis, care vorbeste in citate, pentru ca nu are idei originale, tavalindu-se in noroi cu aluka! Poate ca ExoticDream se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SMS pt prieten

din 21 nov 2004 01:18 de adieu

Sorry, am testat, dar nu functioneaza! Tare ne-ar fi placut sa beneficiem si noi de rezultatele zbaterii tale (cam sadic, nu?), mai ales ca nu ti-am fi dat nici macar satisfactia aceea cu injuratura (chiar atat de sadici nu suntem!)... ;)

Re: Re: Re: Frumusete...

din 21 nov 2004 01:06 de adieu

Cine se pricepe la site-uri XXX(X) cunoaste! B) Virgula, baiatu', virgula! Daca nu, se impune trimiterea de urgenta la "Gramatica limbii romane"...., vine sesiunea, da-o naibii de treaba, neicusorule, de "baieti calde" ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bune m

din 21 nov 2004 00:55 de ExoticDream

Asa e, nu-ti iese deloc! Lasa-i pe poeti sa vorbeasca in metafore si sa doarma putin! Stii tu oare ca atat Eliade, cat si Cioran se straduiau sa petreaca putine ore dormind...? Stii si de ce? Ca tot sustii tu ca esti userul ...

Miss Agent secret!!!!

din 20 nov 2004 23:08 de ExoticDream

Concursurile de frumusete ne dau tarcoale...in discoteci (Unifest), la targuri de carte (Miss Lectura).....si acum la TV! Duminica 21 noiembrie, ora 21, pe Acasa TV va recomandam sa urmariti filmul "Miss Congeniality" (comedie, SUA, 2000) ...

Re: Re: Frumusete...

din 20 nov 2004 01:53 de nemesis

Te-ai reprofilat??? Poezie??? Nu te prinde...

Re: Re: Re: Viata sexuala de la 14 ani

din 19 nov 2004 22:03 de Aluka

nu poti sa te epuizezi scriind atat!las-o draq de moderare!io is beat...,dar tu?:D:D

Re: Viata sexuala de la 14 ani

din 19 nov 2004 21:57 de Aluka

A draq sa fie ea....de nenorocita....,cum ti-a dejucat tzie planurile!:D:D:D

Re: Re: Viata sexuala de la 14 ani

din 19 nov 2004 18:25 de Sibel

Cred ca nu prea are minte prietena ta,dar asta e acum a facut-o!Trebuie s-o accepti asa cum e!Trebuie s-o mai lasi putin pana sa ajungeti in pat,e fff greu pt ea sa treaca la un alt partener,trebuie sa intelegi ca a simtit ceva pt primul si sa stii ...

Re: Re: Re: Sarcina si vreau avort!

din 19 nov 2004 18:15 de Sibel

Tot eu!Urmarile nu sunt grave daca doctorul e unul bun si cu rabdare,iti recomand un doctor barbat pt ca ei sunt mult mai atenti,nu iti recomand anestezia totala,asa nu vei simti absolut nimic si doctorul nu va sti cat sa curete!NU mai sta pe ...

ANUNT pt iubitorii de cultura

din 19 nov 2004 15:11 de adieu

Pt cei dornici de "fun" (la un alt nivel, totusi), avem o informatie interesanta: La Targul de carte GAUDEAMUS, duminica 21 nov, printre altele, se va decerna si premiul " Miss Lectura", acordat de catre organizatori celei mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Erectie slaba

din 19 nov 2004 14:55 de ExoticDream

Sfat: pune intrebarea clar si ai sanse mari sa primesti raspunsuri OK.;)

Ce e iubirea? sau topic de

din 19 nov 2004 14:28 de ExoticDream

Sentimentele la care te referi tu sunt probabil cele care iti raman in suflet in urma unei iubiri esuate, triste, sfarsite de curand din vina celuilalt sau din vina comuna. In prima faza doare enorm, faci eforturi disperate sa le alungi, sa te ...

Ce e iubirea? sau topic de

din 19 nov 2004 14:19 de ExoticDream

Ai dreptate, niciodata nu mi-am propus sa caut IUBIREA in sine, ca pe un sentiment gazduit de un suflet oarecare, intodeauna mi-am dorit sa gasesc acel OM cu suflet cald in care sa ma reflect si care sa reflecte in mine, acel suflet caruia sa-i ...

Re: Re: Re: Re: Erectie slaba

din 19 nov 2004 13:44 de nymok

Nu am imbratisat parerea lui!Am apreciat faptul ca a aratat interes fata de problema mea.Daca ma multumeam cu o singura parere nu mai intram pe forum.

Re: Re: Erectie slaba

din 19 nov 2004 09:57 de nymok

Mersi mult!Unii sunt cam ironici pe forumul asta si sincer ma bucur sunt totusi si exceptii!:love:

Re: Re: Re: Re: Viata sexuala de la 14 ani

din 18 nov 2004 23:46 de Infector

Daca se da cu ruj sau strugurel ... lol! Da cu ce vroiai ma sa se dea ... cu vopsea de burlane!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3123 din 3732
«   1 ... 3120   3121   3122   3123   3124   3125   3126 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare