Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Tehnici de cucerire-ghid pentru avansati din 26 nov 2004 00:28 de anaconda
Do you think you are funny, with that laptop-google stuff?
Intamplare:
Eram student, cam prin anul doi, iar una din tipe ma placea intr-un mod evident... Dupa un examen mergem spre camin si ne oprim la o terasa. (Intermezzo: cu o seara ...
Re: io 27 ea 34 din 25 nov 2004 23:57 de anaconda
Cred ca la anumite varste (18-25), aceasta poate reprezenta o piedica serioasa (parinti, facultati in diferite orase, conditia tinerilor casatoriti la noi, hormoni aiurea, etc.), dar la 27 vs. 34 nu cred ca e o problema.
Re: Re: Tehnici de cucerire-ghid pentru avansati din 25 nov 2004 20:44 de xxxxx
Exemplu:
Tu pe site-ul asta te simti bine daca pari inteligenta (asta vrei sa scoti in evidenta).
E o tehnica...
Re: Re: Tehnici de cucerire-ghid pentru avansati din 25 nov 2004 20:33 de xxxxx
Cuvantul "tehnici" e scris in gluma.
E vorba ca atunci cand esti indragostit iti pierzi cumva personalitatea (te scufunzi fara sa vrei in personalitatea celuilat).
Ce anume "intareste" increderea in tine (parfumul, hainele, ...
Re: Re: Fascinatie din 25 nov 2004 19:47 de YLoveCamelia
cam asa ceva e...
Re: io 27 ea 34 din 25 nov 2004 19:26 de YLoveCamelia
nici intr un caz nu. o femeie mai in varsta decat barbatul in opinia mea este un deziderat greu de atins ( pentru mine :D) "mai in varsta" inseamnand cu diferenta de 6-12 ani sa estimez..
cred ca pentru destui ar fi ceva fantastic ...
Re: io 27 ea 34 din 25 nov 2004 18:09 de marilena
Re: Fascinatie din 25 nov 2004 16:45 de anaconda
Cred ca "vraja" (whatever this is/means!) vine din completare sau din fascinatie!
Atunci cand vine din completare sunt sanse mari ca cei doi sa formeze un cuplu stabil. Atunci cand vine din fascinatie, fie pentru inteligenta ...
Re: Re: Re: ANUNT pt iubitorii de cultura din 25 nov 2004 15:06 de Gramaticus
Funny or wonderful?;) Daca fiecare este centrul universului pentru celalalt, why not? Acum gandeste-te si tu: mintea le merge fain, culti sunt amandoi (ai vr'o problema?), idei sanatoase au, sensibili sunt..... Dar de ce te roade pe tine chestia ...
Re: Re: ANUNT pt iubitorii de cultura din 25 nov 2004 14:42 de Gramaticus
Scuze ca ma bag in vorba, dar gramatica este o zona in care ma simt in elementul meu!
Nu stiu altii cum sunt, dar mie mi se pare ca nemesis asta e un tip super ultra extra mega cult, de departe una dintre cele mai citite persoane pe care le-am ...
Re: Re: ANUNT pt iubitorii de cultura din 25 nov 2004 13:45 de nemesis
Mai, FireSoul! Eu i-am explicat, acum ceva timp, lui dualis, de ce scriu "gresala" si nu "greseala". Este o alegere! Asa cum X scrie "sint" si nu "sunt" - pentru ca a ales asa - astfel am ales eu a scrie ...
Re: Re: ADEVARUL DESPRE MASTURBARE din 25 nov 2004 12:51 de ExoticDream
Faptul ca esti curios sa afli lucruri legate de sexualitatea feminina nu te transforma intr-un "pervers dobitoc care s-ar excita cu gandul ca 99% din fete se masturbeaza", este firesc sa-ti pui intrebari si sa incerci sa le afli ...
Re: Fascinatie din 25 nov 2004 11:19 de ExoticDream
Vraja poate cuprinde doua fiinte chiar daca nu sunt una in prezenta celeilalte....Nu cred ca alchimia sau chimia pot concura cu apropierea nascuta intre mintile si sufletele a doua fiinte care comunica spiritual atat de bine incat uneori chiar ...
Re: Tehnici de parasire-ghidul incepatorului din 25 nov 2004 11:06 de ExoticDream
Daca exista iubire, despartirea doare....enorm!!! Cum suferinta este oricum imensa, ce rost are sa mai incerci sa indulcesti ceva umbland cu manusi sau tergiversand momentul adevarului? Singura solutie este dialogul SINCER! In clipele acelea ...
Re: Pet-shop din 25 nov 2004 11:04 de FireSoul
Furnica
Mica, harnica, de neinlocuit. Daca spaiul mic in care locuiti un va permite sa oferiti conditii optime gindacului de bucatarie dar totusi iubiti animalele, furnica este compromisul ideal.
Re: Tehnici de cucerire-ghid pentru avansati din 25 nov 2004 10:36 de ExoticDream
A vorbi de "tehnici" cand vrei sa aduci pe cineva aproape de tine suna....sinistru! La fel de mercantil mi se pare a planui cand vei face dragoste/sex! Singura metoda este sa fii tu insuti, sincer si dornic de cunoastere! Daca te simti ...
Re: ANUNT pt iubitorii de cultura din 25 nov 2004 08:28 de FireSoul
Daca sunteti atat de culti, nemesis, de ce uiti tu ca virgula are shi ea rostul ei? Nu ai voie sa o pui in fraza dupa bunul plac. Are nishte reguli...sau ai citit tu(ca de obicei) ca si alea s-au schimbat?
Sa nu uitam de GRESeaLA de a scrie la ...
Re: Re: Tehnici de cucerire-ghid pentru avansati din 25 nov 2004 03:44 de xxxxx
Cuvantul "tehnici" era la misho, subliniind cazul in care tu placi persoana dar ea nu da semne ca ar fi interesata de tine :D
Unele persoane ne fascineaza intr-atat incat am vrea sa stam macar cateva minute in prezenta lor, nu numai ...
Re: Tehnici de cucerire-ghid pentru avansati din 25 nov 2004 03:29 de anaconda
Eu nu am o tehnica... ma am pe mine si gata! Daca nu-i place parfumul, e treaba ei, daca nu-i place vestimentatia, la fel.
Conversatia? Hai sa fim seriosi! Domenii de interes? Mai bine ii povestesti ceva ce nu stie si invers si/sau rotesti ...
Re: Re: Sex oral!!! din 25 nov 2004 03:19 de anaconda
Ai putea lua in considerare si ipoteza in care asemenea idei sunt venite din cartier... Este comun printre baietasi sa se comporte asa! Ce vreau sa spun, este ca poate sa fie o chestiune ce tine de educatia semi-docta (sau pseudo-docta) de la ...
Pagina 3120 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
54 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||