Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: un sfat

din 23 nov 2004 15:28 de ExoticDream

Daca intre voi nu au intervenit schimbari, e ciudata dorinta ei brusca de despartire...Singurele explicatii posibile pe care le-as vedea sunt varsta ei (la 18 ani nu esti suficient de pregatit sa te lupti cu probleme majore), oboseala de a purta ...

TAO - sexualitate spirituala

din 23 nov 2004 14:56 de Gramaticus

Eu am gasit ceva intitulat "Arta taoista a iubirii"...poate iti ajuta sa te "prelungesti"! Ce parere au seXpertii de pe acest forum in legatura cu textul de mai jos? Sa fie oare doar aiureli sau exista un sambure de adevar in ...

Re: ADEVARUL DESPRE MASTURBARE

din 23 nov 2004 14:04 de bodisan

Aleluia! nymok, ma bucur enorm ca ai raspuns, poate ti-a fost greu, dar eu apreciez asta. Sa stii ca am avut si eu motivele mele pentru care am inceput subiectul acela. In nici un caz pentru ca sunt un pervers dobitoc care s-ar excita cu gandul ...

ADEVARUL DESPRE MASTURBARE

din 23 nov 2004 01:42 de nymok

Ma adresez in special lui bodisan care"moare de curiozitate"sa afle cat mai multe despre modul in care invatam noi fetele sa ne cunoastem corpul. Ei bine ca si voi suntem si noi curioase de reactiile corpului nostru.Toate suntem ...

Re: Re: barfa

din 22 nov 2004 22:54 de adieu

Sa intelegem ca noi, suntem persoane foarte, extraordinal si plenipotentiare si de foarte si super extraordinare, de interesante??? (Ufff, ca mult mi-a mai trebuit, sa ies la rampa cu chestia asta!) :wacko: :wacko: :wacko: (n.n. asta pentru ...

Re: Re: Re: intarzierea mentruatiei

din 22 nov 2004 21:20 de EU

Eu zic sa nu iti faci probleme. Am trecut si eu prin asa ceva, a intarziat si doua saptamani. Asa se mai intampla cu organismul care se maturizeaza, trece prin diferite stadii. Daca vrei sa fi convinsa, eu zic sa mai stai o saptamana si sa iti faci ...

Re: El sau parinti mei???

din 22 nov 2004 20:02 de nymok

Riscuri exista de ambele parti!Indiferent ce vei alege(daca chiar e necesar sa alegi),vei suferi.Am avut un prieten 2ani si pana la urma ne-am despartit din cauza parintilor.am suferit enorm,dar acum sunt din nou fericita pentru ca am intalnit pe ...

Re: Sa ne iertam unii pe altii!

din 22 nov 2004 16:34 de MarkD

Nu am gresit cu nimic!Cand pleci la biserica sa te spovedesti si impartasi,iti ceri iertare de la cei dragi... Le spui:"Iertati-ma!". Iar ei iti raspund:"Dumnezeu sa te ierte!" E cam greu pentru unii care nu dau pe la ...

Re: Re: intarzierea mentruatiei

din 22 nov 2004 11:43 de Leoaica

Si cum m-a cuprins panica...am mers la ginecolog cam batran...:wacko: I-am explicat ce si cum...i-am specificat faptul ca am folosit prezervativul, ca am revenit dupa lunga perioada de abstinenta, ca am dureri in abdomen...am mereu senzatia ca ...

Povestea mea....

din 22 nov 2004 09:23 de dracowar

am ajuns intr-un loc destul de dificil al vietii mele si simt nevoia unor sfaturi total dezinteresate. povestea mea e urmatoarea: eu si ea ne iubim de vre-un an jumatate. eu am 22 de ani, ea 18. tot de un an jumate eu fac naveta (prea) des acasa(eu ...

Re: : Violenta impotriva femeii

din 22 nov 2004 09:02 de dracowar

eu cred ca marea majoritate ale agresiunilor domestice raman neraportate in romania. pentru ca acestea au loc la tara sau in familii cu nivel scazut de educatie. ce poate face o femeie victima a sotului ei la tara? sa se mearga la seful de post? ...

Re: Cum sa ne prelungim ....

din 22 nov 2004 08:06 de dracowar

eu unu daca is putin ametit (da' putin de tot 2-3 votci acolo) ajung sa ma sperii ca nu o sa mai termin niciodata :) oricum daca vrei sa te tina mai mult (si mai bine!!) incearca sa nu fii obosit sau stresat inainte de a incepe, cand simti ca se ...

Re: doctorii astia!!:(

din 22 nov 2004 03:42 de nemesis

...si undeva in lobul tau frontal stang, nu s-a putut naste ideea: "Hai sa merg la un alt doctor!"??? Evident ca: "Nu!"

Re: Frumusetea femeii ieri, azi...

din 22 nov 2004 03:31 de absolutul

Meditativ... "Cum sa ne alegem fiinta potrivita Putem primi multe indicatii privind natura si forma vaginului unei femei, prin analiza faciala 1. Daca o femeie are gura mica si degetele scurte, ea va avea vaginul scurt. (in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ORGASMUL

din 22 nov 2004 02:17 de nemesis

Il foloseste, datorita conceptiei de care vorbeai, la topicul: "Cat de des se masturbeaza fetele"! A vorbi despre propria sexualitate, este dificil pentru multe fete, chiar si intr-un cuplu... Poate si pentru ca educatia lor este de o ...

doctorii astia!!:(

din 21 nov 2004 23:57 de Cosmin

sal all... ma duc si eu cu o pb la medicul de familie.mi-au aparut mici bubite pe "santul" glandului.ma consulta se uita ,apoi sta...eu asteptam sa imi dea medicatie sau un bilet de trimitere pe cand el imi zice ca trebuie sa ma spal de 3 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ORGASMUL FEMI

din 21 nov 2004 21:02 de YLoveCamelia

de ce folosesti termenul de "tarie" ?! nu cred ca il injuri daca ii explici in detaliu despre ce astepti de la el si ce iti place in ceea ce inseamna relatia voastra sexuala.

Re: Of Of

din 21 nov 2004 20:59 de YLoveCamelia

nu esti in nici un caz vinovat de ceva , alte sunt lucrurile de blamat , nu curiozitatea ta pe undeva firesca..

Of Of

din 21 nov 2004 18:28 de bodisan

Ai avut dreptate :huh: Renunt ce sa fac? Ca daca mai insist imi sar toti in cap :P

Re: barfa

din 21 nov 2004 15:15 de sabba

Ai putea sa te simti magulita ;). In general persoanele barfite sunt persoane interesante. Asa ca: fa-ti probleme daca nu mai esti barfita!;):D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3122 din 3732
«   1 ... 3119   3120   3121   3122   3123   3124   3125 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare