Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Viata sexuala de la 14 ani

din 18 nov 2004 23:43 de Z010

Esti de poveste!:lol:

Re: Re: Viata sexuala de la 14 ani

din 18 nov 2004 23:22 de Z010

Parerea ta:fostul prieten sa reguleze la ea in continuare si Turdoc s-o plimbe prin Zavoi.Te dau pe mana lui FireSoul:D

Re: Erectie slaba

din 18 nov 2004 23:02 de Z010

Da e posibil pentru ca mie mi se intampla :D Reusesc sa-mi retin sperma chiar si dupa ce a luat startul fara a presa la baza penisului.Se poate daca va controlati bine muschii.Din pacate pierd partial erectia si nu am reusit niciodata pana acum s-o ...

Re: Re: Viata sexuala de la 14 ani

din 18 nov 2004 21:51 de nemesis

ExoticDream, are dreptate... Nu cunosti aceasta fata si implicit, nu te poti bucura de tot ceea ce reprezinta ea. Nu numai culoarea ochilor ei, ci si detalii de genul cate inele poarta? Care sunt cerceii ei preferati? Foloseste ruj sau ...

Re: Viata sexuala de la 14 ani

din 18 nov 2004 20:33 de mirabela

nu trebuie sa asculti ce spun alti iar tu nu trebuie sa stai cu ea numai cu gandul ca-ti va cadea in pat...daca ea s-a culcat cu prietenul la o varsta atat de frageda e pt ca l-a iubit.cand o fata iubeste mult nu mai tine cont de gura lumii si nici ...

din 18 nov 2004 19:47 de ExoticDream

Dupa 2 saptamani de la inceperea "relatiei" cred ca e deja ingrozitor de tarziu "sa o bagi in pat", cum de ai rezistat atat??? De fapt....tentative ai avut("de cateva ori"!) , ma intreb daca ai avut timp, de exemplu, ...

Re: Re: Putem invata

din 18 nov 2004 19:28 de YLoveCamelia

pe langa formalitatea bine dezvoltata a frazelor tale , traiesc si adevaruri de necontestat si cat se poate de originale pentru fiecare in parte, cred ca e folositor sa le intelegem si sa meditam adesea la ele si nici intr un caz doar la ...

Re: Putem invata

din 18 nov 2004 15:41 de ExoticDream

Colega, am gasit cateva lucruri pe aceeasi tema si le-am tradus, poate unii invata din ele.... Am invatat ca poti face intr-o clipa ceva ce iti va da batai de cap o viata. Am invatat ca dureaza mult pt a deveni persoana care doresti sa ...

Frumusete vs. cultura

din 18 nov 2004 15:15 de Gramaticus

Unii studenti beau din izvoarele stiintei, altii fac doar...gargara! Astazi exista "pseudostudenti" , studenti care "studiaza" la 7 facultati si totusi nu stiu nimic! Am mai mult respect pentru un student care renunta la o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lectia de NE-istor

din 18 nov 2004 10:52 de nemesis

Stiu ca este tardiv dar... Cu placere... :ninja: unde si cand? B) Trebuie sa specific un lucru: nu beau bere! Dar daca tu gasesti, un local unde servesc si vin (dar nu "vinul simplu") o sa fie ok! ;)

din 18 nov 2004 02:21 de nymok

Parerea mea e ca nu e gresit sa-ti incepi viata sexuala devreme daca e si persoana potrivita.Daca vrei sa ai o relatie serioasa cu ea incearca sa-i castigi increderea prima data.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ORGASMUL FEMININ

din 18 nov 2004 01:46 de nymok

Daca am zis asta de 2 ori nu inseamna ca sunt 12 asa ca nu ma uri:D:D:D

din 17 nov 2004 23:41 de Ramonici

Sincer...nu cred ca este asa de grav daca si-a inceput viata sexuala asa de devreme...in cazul in care a fost doar un tip si nu 25.Toata lumea mai greseste...dar nu cred ca asta ar fii un motiv ca sa profiti de ea.Daca tii la ea,daca o iubesti ...

Re: Re: Re: Re: Re: ORGASMUL FEMININ

din 17 nov 2004 22:52 de Taqua

Chiar nu ere nevoie sa repeti treaba asta de doua ori. Deja te urasc...:p:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce e iubirea? sau topic de

din 17 nov 2004 21:12 de nemesis

This is a nonsense, sabba! Eu spuneam ca sentimentele depind de oameni, de forta lor de a le tine in viata, de propriile eforturi de a tine vie flacara... Atunci cand acestea nu mai sunt intretinute, in mod natural, ele vor disparea. Nu exista ...

Viata sexuala de la 14 ani

din 17 nov 2004 20:51 de Turdoc

Am 16 ani si am o prietena de 14 ani cu care sunt de vreo 2 saptamani. Ea si-a inceput viata sexuala cu fostul prieten la varsta de 13 ani jumate si din aceasta cauza multa lume comenteaza lucruri despre ea pe la spate. As vrea sa stiu daca e chiar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce e iubirea? sau topic de iub

din 17 nov 2004 18:54 de sabba

Exista sentimente a caror intensitate este atat de puternica incat nu poti sa le alungi, nu poti sa te rupi de ele, poti sa le negi , dar nu le poti alunga. Neintretinandu-le , asa cum spunea nemesis, chiar incercand sa le lasi in urma ta ...

Re: gramatica,help!

din 17 nov 2004 18:38 de sabba

In primul rand pentru prima ta propozitie imi trebuie dictionar de cuvinte incrucisate!:blink: In al doilea rand: Nu am cum sa-ti spun care este cuvantul corect atata timp cat tu dai exemple niste propozitii! Cuvantul corect este: Ti s-au ...

Re: Re: Re: Re: Re: ORGASMUL FEMININ

din 17 nov 2004 16:38 de FireSoul

E normal. Asa cum am zis senzatiile din timpul orgasmului difera de la o femeie la alta. Din cate spui tu, ai orgasm clitoridian shi vaginal in acelasi timp. Enjoy! :)

Re: Re: Re: Re: ORGASMUL FEMININ

din 17 nov 2004 16:37 de nymok

Mersi pt lamurire!Faza e ca eu am 5-6 orgasme intr-un singur contact sexual si nu stiu exact de care e.E ceva ce vine din exterior dar continua si in interior.In sensul asta intrebam daca exista vreo legatura.E normal ce mi se intampla?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3124 din 3732
«   1 ... 3121   3122   3123   3124   3125   3126   3127 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare