Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 14 nov 2004 22:38 de YLoveCamelia
asta este conditia copilelor de varste apropiate cu a ta si nu doar. sunteti copile si mai mult decat adesea cu mentalitate de varsta a 3 a.
mi se pare normal sa te lase prietenul tau.
sexul nu reprezinta un pret pe care trebuie sa il ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 14 nov 2004 22:27 de YLoveCamelia
esti refulata in mod firesc, si eu as fi in postura voastra..sincer.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hello agai din 14 nov 2004 21:53 de nemesis
Esti incoerent, prietene... :/
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hello again!! din 14 nov 2004 21:41 de YLoveCamelia
uite ca un argument solid pentru vorbele mele de adineauri , observ intr un tarziu ca nu sunt singurul care te percepe asa cum ai observat ca o fac eu.
nu stiu daca e cazul " pentru tine " sa aduc aminte proverbe care fac referire la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hello again!! din 14 nov 2004 18:47 de Aluka
ca administrator de site...o sa te surprind!l-am facut cadou lui Fire,siteul!cu tot cu domeniu,asistenta si restul!scuteste-ma de restul idiotenilor!STF!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hello again!! din 14 nov 2004 18:38 de Aluka
tot ce stie sabba despre ip-uri stie de la mine!;)
cat despre faptul ca eu nu eram cand...,nu stiu ce se intampla,afla ca am fost la 2 saptamani supa sabba!ca user!;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hello again!! din 14 nov 2004 15:17 de nemesis
In loc de titlu:
Nu a sosit, nici "un timp al scuzei"!!! Te-ai gandit prost!
Uita asa apare eroul din tufisuri, salveaza situatia si apare ca un revolutionar, ca un spirit liber, care stie ce spune! :)
Eu nu m-am hazardat niciodata ...
Re: Re: Virginitatea - demodata? din 14 nov 2004 15:13 de iustin
De ce vorbiti numai despre virginitatea fetelor? De ce nimeni nu-i intreaba pe baieti daca mai sunt virgini? Voi aveti diferite pareri cand este vorba despre o fata care si-a inceput viata sexuala, sau dimpotriva, care inca se sperie de acest lucru, ...
Re: Nerecomandat celor fara simtul umorului din 14 nov 2004 14:16 de dijkstra
Casa Alba Intr-o seara, dupa ce si-a incheiat serviciul la Casa Alba, paznicul se indreapta catre casa. La iesire insa se intalneste cu domnul presedinte.
Acesta ii spune:
- Acum ca ti-ai terminat serviciul, noi doi suntem egali, nu?
- Da domn' ...
Re: Re: din nou....plictiseala din 14 nov 2004 13:26 de YLoveCamelia
asa este cu oamenii inteersanti..dar nu stiu daca e asa plictisitor cu sexul asta...:)
Re: Re: Re: Re: Re: Hello again!! din 14 nov 2004 08:53 de Aluka
Ma gandeam eu ca ar trebui sa vina si timpul scuzei!
Doar ca scuza ta este tampita si este pentru prosti.., nemesis!
Nedreptatesti pe toata lumea nu prin dorinta de a innabushi orice fel de discutzii sterile sau la ...
Re: Re: Re: Re: Hello again!! din 14 nov 2004 04:25 de nemesis
Exista un site vecin (un fel de ograda, la propriu, a vecinului) si cred ca un user, asa prolific cum esti tu, s-ar potrivi ca o manusa acolo.
Nu vrem useri care sa vorbeasca intre ei (A SE CITI "CU SINE" )! Daca ai ceva de spus, spune ...
Re: Sex oral!!! din 14 nov 2004 03:46 de nemesis
Sfat brutal:
Incearca sa nu-l mai satisfaci oral si poate se razgandeste! :D
Sfat, pur si simplu:
Plecand de la acel 'sarut' inghinal poate sa incerce, TREPTAT, mai mult... Este o idee preconceputa a sa, iar aceste idei se schimba greu. Este ...
Re: Re: Re: Re: menstruatie de (doar) 2 zile din 14 nov 2004 03:13 de nemesis
Now is time for you bebe!
Poate ca intelectualul din tine, a omis a citi din dictionar, definitia cuvantului 'dactilografie'. Iti sugeram o comparatie intre "a dactilografia" si "a redacta". Daca nu 'te prinzi' de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt Nemesis din 14 nov 2004 01:53 de ExoticDream
Nu toti suntem balauri cu 97 de capete (dintre care 5 inregistrate), dar "cuplarea" e infinit mai.....altfel decat crezi!!! Ti-as explica, dar ceasurile sunt tarzii si prefer sa topesc orele in secunde cu cineva care isi desface visele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pt Nemesis din 14 nov 2004 01:44 de bebe
Eu nu am inceput nici un conflict, doar mi-am dat cu parerea asupra rolului moderatorului. Daca-ti citesti postarile o sa-ti amintesti cine a inceput.
Pacat ca am sters mesajele primite ca...
Re: Re: Re: menstruatie de (doar) 2 zile din 14 nov 2004 00:48 de bebe
1. Cu privire la greselile gramaticale, sunt de acord cu tine, dar ele sunt de dactilografiere nu de stiinta; nu sunt dactilograf; nu le fac cand scriu de mana.
2. Nu am nimic cu intelectualii. Si eu am absolvit o facultate si un institut (nu ...
Re: Re: Re: Re: Hello again!! din 14 nov 2004 00:11 de bebe
vezi ce i-am scris lui nemesis. Eu pot sa-mi iau orice nume vreau, voi, moderatorii nu a aveti voie sa divulgati legatura intre ele. Daca incalc regulamentul, luati masurile pe care le prevede. Si ca sa nu mori proasta sa stii ca suntem mai multi ...
Ce e iubirea? sau topic de iubiri paralele din 14 nov 2004 00:05 de ExoticDream
Fiecare dintre noi isi construieste in minte un ideal, un fel de portret-robot al acelui cineva special pe care ni l-am dori alaturi, apoi fie il cautam in fiecare persoana pe care o intalnim, fie asteptam destinul sa ni-l scoata in cale. Se intampla ...
Re: Re: Re: Hello again!! din 14 nov 2004 00:02 de bebe
Mai omule, abtine-te, ca bubuie internetul. Te-am intrebat daca nemesis=administrator. Nu mi-ai raspuns.
Daca esti atat de nesimtit, incat divulgi date despre useri, lasa-te de meserie, deoarece este contraventie, daca nu infractiune.
Ultima ...
Pagina 3127 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||