Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: ORGASMUL FEMININ

din 17 nov 2004 16:34 de nymok

Mersi pt lamurire!Faza e ca eu am 5-6 orgasme intr-un singur contact sexual si nu stiu exact de care e.E ceva ce vine din exterior dar continua si in interior.In sensul asta intrebam daca exista vreo legatura.E normal ce mi se intampla?

Re: Putem invata

din 17 nov 2004 16:25 de ExoticDream

Putem invata, dar nu toti suntem dispusi sa facem asta...., e mai usor.....altfel....:.

Re: Re: Re: ORGASMUL FEMININ

din 17 nov 2004 15:28 de FireSoul

La unele femei e nevoie de stimulare clitoridiana pentru ca ele sa atinga orgasmul(clitoridian sau vaginal). Altele pot avea orgasm vaginal fara a-si stimula clitorisul...Unele pur shi simplu nu pot avea orgasm vaginal, doar "de ...

Re: Re: ORGASMUL FEMININ

din 17 nov 2004 15:20 de nymok

Scuze!M-am exprimat eu gresit.Stiam ca e vice versa.Am incurcat 'borcanele'.Freud sustinea ca exista 2tipuri de orgasme si ca cel vaginal e cu mult superior celui clitoridian iar Masters si Jonhson sunt adepti ai teoriei conform careia toate ...

Re: Re: Re: Alcool + anticonceptionale

din 17 nov 2004 13:50 de nemesis

:D Ce dragut!!! :D Moderatorii nu sunt pe Google, pentru ca raspunsul la aceasta intrebare a fost dat acum cateva saptamani (luni). Daca domnu' procesor Z80086 este atat de 'dashtept', ma intreb de ce nu a dat el raspunsul...??? Poate pt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Frumusete vs. cultura

din 17 nov 2004 09:53 de nemesis

Sa scriu: Q.E.D. sau L.M.C.? Iata intrebarea!!!:p P.S. L.M.C. = La Mintea Cocosului

Re: am o nelamurire

din 17 nov 2004 07:44 de nemesis

Administrarea la 72h scade sansele la 85%. Deci a ta prietena ar putea sa fie deja insarcinata sau ciclul s-ar putea deregla de la postinor2. Observatie: farmacista aia e inconstienta!!!

Re: postinor2

din 17 nov 2004 07:39 de nemesis

...si noi ar trebui sa ghicim care sunt medicamentele injectabile, si modul in care te-a consultat, si ce doctor te-a consultat, si de ce apar postinor si postinor2, si multe alte lucruri draga bianca si ar trebui sa-ti dam un raspuns!? Macar ...

Re: Re: Re: Frumusete vs. cultura

din 17 nov 2004 05:58 de nemesis

Iata ce a declarat castigatoarea, viitoare 'inginer agronom': "Ma bucur mult pentru acest premiu mai ales ca este primul pe care il castig si pentru ca am inceput cu dreptul facultatea (de Agronomie n.n)" Ce nu a stiut: Care este ...

Re: intarzierea mentruatiei

din 17 nov 2004 03:36 de nemesis

Exista posibilitatea ca perioda de abstinenta, sa fie cea vinovata. Modificarile hormonale ce apar inntr-un (dupa un) raport sexual, pot avea astfel de consecinte dupa "o lunga perioada de abstinenta"... (pe un algoritm asemanator ...

Re: intarzierea mentruatiei

din 17 nov 2004 00:08 de Leoaica

SCUZE MAI...AM MANCAT UN S DE LA MENSTRUATIE SI UN C DE LA LEOICA...OF OF..OF..CA TARE IMI ERA FOAME...:D

Intarzierea menstruatiei

din 17 nov 2004 00:05 de Leoaia

Buna, Dupa o lunga perioada de abstinenta...iata am si eu un iubit...:love: Si ne-am iubit de cateva ori...dar am folosit prezervativul... Acum problema este ca am simptome premenstruale care persista de aproximativ o saptamana, plus mi-au ...

Postinor-2 dupa 67 de ore!

din 16 nov 2004 23:47 de ruler

din cate am inteles..postinor2(parca asa se numesc pastilele respective)isi are efectul daca prima pastila este administrata in primele 72 de ore de la contactul sexual..insa prietena mea le-a luat..una la vreo 67 de ore de la contact si cea de-a 2-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sa ne iertam unii pe altii!

din 16 nov 2004 22:57 de Taqua

:blink: Tell me, are you serious?! Fii putin antena, o iau babeste: Crestinism: religie la baza careia se afla Vechiul si Noul testament si cultul lui Cristos. Religie: (forma a constiintei sociale) consta in credinta in fiinte sau ...

postinor2

din 16 nov 2004 21:46 de bianca24

Eu am luat Postinor la 9ore dupa ce s-a produs ejacularea si la 6 zile dupa ce am luat tratamentul mi-a aparut o mica sangerare care ma tine de 6 zile.Am fost la medic si mi-a prescis o serie de medicamente majoritatea INJECTABILE!!!!:( Acum astept ...

Re: Re: Cat de des se masturbeaza fetele?

din 16 nov 2004 19:15 de YLoveCamelia

nu e neaparat vorba de asta. el incerca sa faca cunoscut faptul ca are impresia ca femeile pe care le a conscut el ( de altfel reprezentante de succes a mentalitatii vastei majoritati a femeilor din romania ) sunt in genere mult prea ...

din 16 nov 2004 18:17 de bodisan

FireSoul... nu trebuie sa ma ironizezi... daca as fi avut search as fi cautat pe forumul asta, dar cum nu e... uite ca m-am gandit sa intreb. Poate ca la varsta mea nu am liniste si pace pana nu aflu. E asa greu sa dai un raspuns? Sau tu raspunzi ca ...

Re: Re: Re: Re: Sa ne iertam unii pe altii!

din 16 nov 2004 18:14 de FireSoul

Daca ai citi cu atentie, ai vedea ca nu am nik cu cei care gandesc altfel...Mirific, nu?:lol:

Re: Cat de des se masturbeaza fetele?

din 16 nov 2004 18:12 de FireSoul

Sondaje shi iar sondaje!!! DAca stii ca 99% dintre fete se masturbeaza ai orgasm ? Grow up!

Re: Frumusete vs. cultura

din 16 nov 2004 18:07 de FireSoul

"Vezi barna din ochiul tau, apoi paiul din ochiul altuia" :D:D:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3125 din 3732
«   1 ... 3122   3123   3124   3125   3126   3127   3128 ... 3732   »

loading...