Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Tehnici de parasire-ghidul incepatorului din 25 nov 2004 02:59 de anaconda
Crezi ca esti singurul / singura, cu astfel de dificultati.
Intotdeauna exista suferinta, fie ca faci chestia asta "incet si cu grija", fie o faci "din topor"!
Personal, prefer lucrurile clare, prefer a spune lucrurilor pe ...
Re: cand te paraseste o tipa din 25 nov 2004 00:49 de shikin
Daca e dragoste ea nu trece niciodata. Sentimentul de dragoste e etern.
E o mare confuzie pe lumea asta intre dragoste si alte sentimente pe care noi le consideram a fi dragoste dar nu sunt.
Dragostea e un sentiment care nu e trecator.
Daca tu ...
Re: Postinor2 - cat intarzie ciclul din 25 nov 2004 00:17 de nemesis
Sansele de a ramane insarcinata, daca ai luat postinor2 la 12h sunt undeva la ~1.5%. Ciclul va intarzia cateva zile (poate chiar si doua saptamani) asa ca nu e cazul sa-ti faci griji!
Re: Re: Re: Ce parti ale corpului va atrag cel mai din 24 nov 2004 19:00 de nemesis
Sa nu-mi spui, ca nu ai vazut X-Men2... Daca este "multipla", cu atat mai bine! Nu ma plictisesc repede... ;):.:/:D
Re: Se poate face dragoste fara protectie? din 24 nov 2004 14:32 de ExoticDream
Ar fi ideal sa nu-ti chinui organismul cu preparate hormonale (exista barbati carora le pasa de efectele pe care pilulele contraceptive le pot avea asupra organismului partenerei si nu ar trimite-o la farmacie sa se "aprovizioneze" ), ...
Re: Re: Re: : Violenta impotriva femeii din 24 nov 2004 06:38 de dracowar
TOTI baietii de cartier sunt la a 2'a generatie de incaltati. inca nu se pot numi "oraseni". sunt doar niste tarani crescuti la bloc. "cei 7 ani de acasa" nu apar dupa 1-2 generatii.
si totusi, punand punctul pe tz : faceti un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ORGASMUL FEMININ din 24 nov 2004 05:56 de nymok
Daca zici ca ai simtit destule"vreodata"atunci de ce te mai miri de "orgasmele mele"?Sau sa inteleg ca prin "am simtit destule vreodata"te referi la faptul ca pana la 30 ani te-ai tot chinuit sa ai si tu macar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ORGASMUL FEMININ din 24 nov 2004 02:03 de nymok
Eu sunt de parere ca o persoana care nu crede asa ceva nu se poate numi norocoasa(!)(!)(!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ORGASMUL FEMININ din 24 nov 2004 01:53 de nymok
Nu am stat niciodata cu ochii-n ceas:p.Oricum pentru mine nu conteaza foarte mult cat dureaza ci ce simt inainte de a ne apuca de treaba.Preludiul e foarte important!Eu cred ca fiecare avem datoria de a ne cunoaste pe noi insine atat fizic cat si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ORGASMUL FEMININ din 23 nov 2004 21:39 de gianina
5-6?...si altele deloc?):(...cam cat dureaza de ai 5-6 orgasme?...asa ai avut din prima sau exersand ai ajuns la "performanta" asta?
Re: Re: Re: Frumusetea femeii ieri, azi... din 23 nov 2004 20:34 de nemesis
Nu, FireSoul... Inseamna ca-l are innodat!
:D:D:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OR din 23 nov 2004 20:29 de nemesis
Stai asa, ca iese din mine proful' refulat de socio-filosofie! :D
"Cercasem eu, cu arcul meu,
Sa te rastorn pe tine [...]" :/
Glumesti! Asa-i?
Cand o sa inveti, draga colega, ca a generaliza, este un lucru pe care-l poti ...
Re: Re: Frumusetea femeii ieri, azi... din 23 nov 2004 19:34 de nymok
"Daca o femeie are ochii proeminenti (exolftalmici), aceasta indica faptul ca vaginul sau este foarte scurt"....zici tu!Dar daca pe langa asta mai are si niste buze groase care dupa teoria ta ar fi caracterisicile unui vagin larg si ...
Re: Re: Re: Re: Re: ORGASMUL FEMININ din 23 nov 2004 19:19 de ianulover
scuza-ma, dar eu consider ca o persoana care spune ca are 5-6 orgasme intr-un singur contact de fapt nu are nici unul si nici nu a avut vreodata, pentru ca altfel cu siguranta l-ar recunoaste. asta din ce am simtit eu vreodata. si am simtit ...
Re: Re: Frumusetea femeii ieri, azi... din 23 nov 2004 18:09 de FireSoul
:D:D:D
Demult nu am mai ras asa! Exista oare vreo parte a corpului femeii care SA NU dea informatii despre vagin?
Daca se uita crucis inseamna ca are vaginul in X???
:D:D:D
Re: un sfat din 23 nov 2004 17:39 de FireSoul
Frumoasa poveste...E obositor prin ce treci tu, dar merita! Mai ai putina rabdare(stiu ca e greu, repet: MERITA!)
Totusi...ar fi bine sa fuga de acasa(mai ales ca e majora shi nu poate fi obligata sa ramana)> felul in acre e tratata acolo e ...
Re: El sau parinti mei??? din 23 nov 2004 17:29 de FireSoul
Daca tu shi el va iubiti cu adevarat, nici parintii, nici religia, nici distanta nu vor sta intre voi.
Fight for your love!
Re: Re: : Violenta impotriva femeii din 23 nov 2004 16:47 de ExoticDream
Nu fi tentat sa acuzi lumea satului ca fiind leagan al violentei impotriva femeii datorita accesului mai redus la educatie. Ai fi uimit sa afli cati oraseni isi bat sotiile, mamele, surorile, fetele! In plus.....la capitolul "violenta ...
Re: Sex oral!!! din 23 nov 2004 16:27 de ExoticDream
Subscriu la observatia privind limbajul "colorat".
In privinta problemei tale...., mi se pare usor ciudata atitudinea lui, daca va iubiti nu inteleg cum de nu isi doreste sa-ti atinga intreg trupul si sa-ti daruiasca toate placerile ...
Re: El sau parinti mei??? din 23 nov 2004 15:45 de ExoticDream
Exista doua posibilitati: ori parintii, ca persoane mai mature decat voi, cunoscand suficiente lucruri despre prietenul tau si iubirea voastra si judecand obiectiv, se opun pt ca isi dau seama ca nu va potriviti, ori au doar prejudecati, nu ...
Pagina 3121 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||