Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Compatibilitatea sexuala dpdv astrologic

din 30 nov 2004 07:23 de xxxxx

Nu pot sa editez primul mesaj ... nemesis, te rog sterge tot subiectul.

Re: Compatibilitatea sexuala dpdv astrologic

din 30 nov 2004 07:12 de nemesis

Maica, hai sa-t' ghicesc! Un ghiul nu vrei? Acu' gasii' pe jos! :D Vezi ca ai uitat de: Semisextilul, 30 grade, efect minor Semipatratul, 45 grade, conflict major Quintilul, 72 grade, efect neutru sesquicuadratul (cred), 135 grade, ...

din 30 nov 2004 06:42 de anaconda

:o:blink::blink::blink::blink::blink::blink::o

Re: Mergem la vot...

din 30 nov 2004 06:36 de anaconda

Nu am votat! Dar astept sa vad daca, lectia Kiev a fost invatata de politicienii romani. Motivul pentru care nu am votat: nu am cu cine! Oricum nu cred ca stenogramele altul guvern, ar fi aratat mai bine, nu cred ca... hai mai bine sa spun ce ...

Re: Re: Prezervative cu probleme....

din 30 nov 2004 00:12 de Ana

Vroiam sa stiu daca s-a mai intamplat chestia asta altcuiva, sau daca a mai auzit cineva... Mi se pare si mie ciudat dar... cum sa rezolv ? Nu as vrea sa folosesc "vaselina"...:wacko:

Re: EJACULARE RAPIDA

din 29 nov 2004 23:57 de doom

Incearca la farmacie intai, apoi daca nu gasesti acolo te poti duce la librarie. Daca nu gasesti nici acolo te poti duce-n....

Re: Prezervative cu probleme....

din 29 nov 2004 23:51 de doom

Cred ca prob ta e de natura psihologica. Oricum ia si tu de la un sex shop niste "vaselina" si iti trece.

Prezervative cu probleme....

din 29 nov 2004 23:46 de Ana

Am si eu o problema... Cand folosesc prezervativul cu prietenul meu, totul este OK pentru o perioada de timp dar dupa care eu nu prea mai simt nimic pentru ca ma usuc... Chestia asta se produce cateodata brusc... Excitare exista dar pur si simplu ma ...

Re: Re: Mergem la vot...

din 29 nov 2004 23:32 de doom

Iau raul cel mai mic, adica PSD. Daca iese basescu presedinte chiar o sa dau crezare ca barbatul tre sa fie putin mai frumos ca dracu'.

din 29 nov 2004 23:23 de xxxxx

A! Daca cineva are curiozitatea sa afle in ce zodie ii e Marte (respectiv Venus) si compatibilitatea dintre el si partener poate sa-mi lase data nasterii (ziua/luna/anul).

Compatibilitatea sexuala dpdv astrologic

din 29 nov 2004 22:06 de xxxxx

Deschid un subiect despre compatibilitatile sexuale asa cum sunt vazute dpdv astrologic. Niste scurte explicatii: Sexualitate unui barbat e reprezentata de planeta Marte, iar a unei femei de planeta Venus. O legatura puternica sexuala intre doua ...

Re: Alcool + anticonceptionale

din 29 nov 2004 22:01 de lulu

Probabil ca isi mai fac efectul, presupun, dar nu stiu sigur. Stiu ca ceea ce le anuleaza efectul sunt antibioticele si unele medicamente neuro-psihiatrice. Alta am observat a fi problema din experienta mea, daca le consum la putin timp una ...

Re: Mergem la vot...

din 29 nov 2004 17:17 de nemesis

Infector! Omul a intrebat cu cine ai votat, nu cine a castigat!!! Ma intreb, cand o sa inveti sa citesti???? Duuuuuhhhh!:blink: P.S. Daca m-as fi dus la vot: Gheorghe Coriolan Ciuhandu, la presedintie, iar la Senat si Camera deputatilor as ...

Re: Re: Re: Re: Tehnici de cucerire-ghid pentru av

din 26 nov 2004 22:09 de xxxxx

Am mai spus, constient sau inconstient fiecare isi pune in valoare calitatile. Nu are rost sa judecam lucrurile avandu-ne doar pe noi insine ca sistem de referinta. O persoana cu o sexualitate primitiva poate arata hilar daca se imbraca ...

Re: Re: Re: Re: Tehnici de cucerire-ghid pentru av

din 26 nov 2004 13:32 de Z010

Ssssstt! Liniste... :. Nemesis

Re: Re: Re: Tehnici de cucerire-ghid pentru avansa

din 26 nov 2004 13:00 de ExoticDream

Hm....daca tu crezi ca idealul vietii mele este sa-mi dovedesc inteligenta pe un site de educatie sexuala te inseli amarnic! Te-ai gandit ca poate nu doar par, ci chiar sunt inteligenta? Nu e un site de matrimoniale, nu vreau sa scot in evidenta ...

Re: mi-e frica de mor!

din 26 nov 2004 12:44 de nymok

Daca prietena ta a respectat instructiunile -a doua pastila administrata la 12 ore dupa prima-nu poate ramane insarcinata!am folosit si eu acest medicament si la fel am patit si eu(dereglari ale menstruatiei).Un sfat:daca va hotarati sa mergeti ...

Re: Re: Re: Tehnici de cucerire-ghid pentru avansa

din 26 nov 2004 12:25 de ExoticDream

Nu cred ca a fi indragostit echivaleaza cu o pierdere partiala a personalitatii, ci cu o completare a ei cu parti din personalitatea celuilalt, nu pierzi o felie din tine, ci castigi o felie din celalalt si la fel i se intampla si partenerului ...

Re: Re: mi-e frica de mor!

din 26 nov 2004 11:53 de alex garboan

mersi mult, ma simt mai bine dupa mesajul tau:huh:

Re: Re: Re: Re: intarzierea mentruatiei

din 26 nov 2004 11:08 de Leoaica

Nu mi-as face probleme...dar fiind pentru prima data cand mi-i se intampla asta...iti dai seama ca sunt putin derutata. Si am facut si testul de sarcina si ........... o linie a iesit foarte vizibila, iar cealalta cat de cat ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3119 din 3732
«   1 ... 3116   3117   3118   3119   3120   3121   3122 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare