Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iubire?

din 5 dec 2004 22:17 de nymok

Mi se pare strigator la cer ca dupa un an prietenul tau sa nu-ti zica motivul pt care vrea sa va despartiti!):(.Nu te supara dar cum vrei sa te mai intorci la el daca nu ai fost tu de vina?E bine sa lupti pt dragoste dar trebuie sa fii convinsa ...

Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iubire?

din 5 dec 2004 21:27 de K9dawgy

Motivul nu a fost nici dupa un an stabilit..deci e foarte aiurea:wacko: dar tot e bine ca shtiu ca nu a fost vina mea.. atat...cata tampenie din partea mea..nu am vb cu el despre asta..am evitat subiectul..of...si mereu mi-am ascuns sentimentele, ...

Re: Mai poate exista ceva dupa iubire?

din 5 dec 2004 21:23 de nymok

Parerea mea e ca daca nu a mers prima data,nu va merge nici a doua.Nu vreau sa generalizez,pt ca exista si exceptii!Oricum conteaza enorm motivul pt care v-ati despartit.

Re: Mai poate exista ceva dupa iubire?

din 5 dec 2004 20:35 de glontz geist

problema este urmatoarea...femeia ca fiintza ratzionala nu poate concepe faptul ca a vazut perfectziunea cu ochii si acum a disparut. ca analiza psihologica sau AT (analiza tranzactzionala), comform lui Eric Berne, te aflii in starea eului ...

Re: Dezvirginare fara a curge sange

din 5 dec 2004 20:29 de K9dawgy

draga mea..daca e vorba de tine, cum ti-ai dat seama de asta...adica, cum poti fi sigura daca ti s-a rupt himenul, daca e vorba de tine, daca nu ai facut sex, poate foloseshti tampoate interne, sau nush ce naiba??:blink:sa i se rupa pur si ...

Re: DE CE "TE IUBESC"?!

din 5 dec 2004 20:10 de K9dawgy

Buna intrebare..Habar n-am de ce..eu sincer , recunosc in rpostia mea infinita, ca nu am rostit cuvintele, cu toate ca eram foarte indragostita..care e diferenta dintre a rosti si a scrie?verba volent, scripta manet.anyway..poate ca spui "te ...

DE CE "TE IUBESC"?!

din 5 dec 2004 19:03 de nymok

E f. ciudat chiar si pt mine care am iubit si iubesc in continuare.... Uneori"te iubesc"nu exprima nimic desi e rostit de multe ori,iar alte ori,desi e rostit o singura data in viata exprima un suflet intreg.Nu e ceva ce se poate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile sunt t... sau

din 5 dec 2004 17:16 de shikin

1.Baiatu' a experimentat si a pus o intrebare, atat. Nu v-a jignit pe niciunul dintre voi si deci nici voi nu trebuia sa-l jibgniti decat daca voi sunteti mai low. DECI sunteti mai LOW decat Infector. 2.De fiecare data cand scrie cineva ceva ce nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile sunt t... sau nu-s

din 5 dec 2004 17:12 de Infector

Frate esti cretin pe bune! Daca te prind vreodata in viata asta iti fhut o paleta-n cap sa te trezesti ca esti "efectiv" dobitoc!

Re: Re: baietzi inaltzi

din 5 dec 2004 16:17 de nemesis

Hmmm, ExoticDream... Exista o anumita doza din acest Gustave Flaubert, care zace in fiecare...

Re: Re: Re: Re: Femeile sunt t... sau nu-s?

din 5 dec 2004 12:00 de Infector

Mda ... sa o iau pe rand: Look excentric -gen Botezatu , excentric deoarece nu-i stilul meu de zi cu zi...siii...toale de duminica ai tu bai sateanule. Miros uluitor - Boucheron (dk ai auzit de asa ceva bai sateanule) ..dat in ...

Re: Re: intarzierea menstruatiei

din 5 dec 2004 11:42 de Leoaica

In urma recentei consultatii, doctorul mi-a spus ca s-ar putea sa am o anexita...deoarece uterul este putin marit:wacko: Urmeaza sa fac si o ecografie si atunci sigur dilema se va rezolva. Bafta si tie...! :love:

Re: intarzierea menstruatiei

din 5 dec 2004 11:05 de Karinna

Nu te mai ingrijora.Problema ar putea fi stressul sau un chist ovarian daca testul de sarcina a fost facut dupa 6 zile de la intarziere si a iesit negativ.Cel puitn asa am citit pe niste site-uri cu doctori ginecologi ce sunt dispusi sa dea sfaturi ...

Re: baietzi inaltzi

din 5 dec 2004 10:38 de ExoticDream

Exista site-uri specializate pt cautarea unui prieten, partener etc., ce spui tu e ca faza ai cu "Sunt frumos, bogat, am camion, bla bla bla, nu caut nimic, voiam doar sa ma laud." Poate ar trebui sa te intrebi daca nu cumva fetele iti ...

Re: Re: Dansul in discoteca

din 5 dec 2004 10:32 de ExoticDream

Eu am fost de mai multe ori, dar acum fac selectii, nici macar discotecile studentesti nu mai sunt "cool", intra tot felul de tarani si atmosfera este cam asa cum ai descris-o tu. Chiar daca esti intr-un grup de prieteni, vine cate un ...

Re: Re: Dansul in discoteca

din 5 dec 2004 10:18 de ExoticDream

De acord 100% (m-ai nimerit cu toate!) cu conditia ca acel club sa fie unul select, nu o discoteca prapadita in care se inghesuie toate fufele seminude, toti papagalii de la profesionala, tiganusii si golanasii de cartier!!! Totusi....., daca ...

Re: Dansul in discoteca

din 5 dec 2004 09:38 de sabba

Intr-o discoteca n-am mai fost de ani de zile.Daca ai incurcat notiunile si te referi la cluburi atunci afla ca e super: eu una dansez pana la 5 dimineata. Dansul ca si rasul, skiatul, inotul, descatusaza energii negative si te face sa te simti ...

Re: Femeile sunt t... sau nu-s?

din 5 dec 2004 01:00 de nemesis

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Nu ma mai pot opriiiiii!!!! Majestate Infector! Esti patetica Majestate! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Auzi la ...

Re: mi-e frica de mor!

din 5 dec 2004 00:05 de Cracanel

Stai linistit, nu ramine closca Poate data viitoare, o sa fii mai insistent, ca daca nu esti tu, o sa fie altul...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dansul in discoteca

din 4 dec 2004 23:48 de Infector

Frate nu ascult Mafia! Mai ales ca-s niste fomisti nasoli tradatori de frati! Daca vrei ceva house,club,chill,trance .. cu mare placere.Dar nu cred ca ai tu fata de asa ceva, de aparatura pt CD nici nu mai vb B)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3116 din 3732
«   1 ... 3113   3114   3115   3116   3117   3118   3119 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare