Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: cu cine sa-mi incep viatza sexuala?

din 7 dec 2004 16:23 de ExoticDream

Cum "fetele" sunt experimentate (imi dau seama ce activitate bogata au desfasurat dansele in trecutul lor glorios!), iar pe tine oricum te doare in cot de oricare dintre ele (dar ai tatonat terenul, adica stii raspunsul la intrebarea ...

Mare problema!

din 7 dec 2004 15:45 de alunisului

s-au facut 2 saptamani de cand prietenei mele nu i-a mai venit ciclul.Am avut luna trecuta un singur raport sexual la 2 saptamani dupa ciclu, cu penetrare.Ejacularea a avut loc departe de locul cu pricina.Intrebarea mea este daca poate sa fi ramas ...

Re: moralitatea ti nu te a invatat nimic Nemesis

din 7 dec 2004 15:24 de ExoticDream

1. Dreptul la replica nu ti-a fost refuzat, daca te uiti cu atentie, postul la care te referi nu are lacatel, asa ca....te-ai fi putut exprima liber oricand. 2. Nu esti printre cei care nu stiu sau nu doresc sa poarte un dialog decent, in ...

Re: Analiza gramaticala

din 7 dec 2004 15:07 de Infector

Paunescule, lasa-ne frate ca nu ne intereseaza gramatica "acilisea" pe forum Scriu cum vreau ca nu-i lucrare de diploma :D Important e ca ati inteles ce am vrut sa spun. Corect?

Re: moralitatea ti nu te a invatat nimic Nemesis

din 7 dec 2004 14:58 de Infector

1-0 pt YLoveCamelia :)

Mergem la vot!.

din 7 dec 2004 13:40 de Gramaticus

Ma incumet eu! Banuiesc ca ideea ce se voia exprimata era aceea ca "Dacii 'se trag' din traci.", dar cu pronuntia ultracunoscuta propozitia in cauza a fost perceputa de vorbitorii de limba engleza de la nivel de incepator in sus astfel: ...

Mergi la culcare...

din 7 dec 2004 13:23 de Gramaticus

Am cativa anisori in plus fata de voi si imi permit sa va sfatuiesc prieteneste: - voi, cei doi moderatori care (nu stiu precis de ce) sunteti sistematic calomniati aici: nu stergeti (deocamdata) posturile care denigreaza, ele pot servi ca ...

Analiza gramaticala

din 7 dec 2004 13:10 de Gramaticus

Subiectul "discutiei" (total off-topic): un absolvent de invatamant superior, doctorand la o universitate din strainatate, autor a numeroase lucrari stiintifice in domeniul fizicii, matematicii, chimiei, literaturii, psihologiei ...

moralitatea ti nu te a invatat nimic Nemesis

din 7 dec 2004 12:51 de YLoveCamelia

nu te grabesti deloc sa acorzi drept la replica, imi acord eu insa chiar daca , fireste , il vei face pierdut cat de curand : folosesc stimabile nemesis apelative " de genul celui de mai sus " tocmai pentru a se observa limpede si ...

divorturi occidentale

din 7 dec 2004 10:41 de Cracanel

In circa 14 ani de occident am observat un fenomen. O parte din cuplurile (cu sauf ara copii) de romani se despat. Motivul ? Femeia simte nevoia sa fie emancipata, sa fie libera. Iata un scenariu general; - Cuplul ajunge aici si urmeaza perioada de ...

Re: Dumnezeu sa-l odihneasca

din 7 dec 2004 10:04 de squaw

Teo,nu am cuvinte sa descriu ce simt, o sa ramai in inima noastra vesnic.Stiu ca ne-ai vazut ieri si pe noi cand ne-am luat la revedere.Am venit cu totii asa cum ne invitai altadata sa petrecem Craciunul sau sa ciocnim un ou de Paste.Fie-ti tarana ...

Dumnezeu sa-l odihneasca

din 7 dec 2004 09:46 de squaw

'Imaginati-va ce s-ar fi intamplat daca,de pilda,un angajat al Ambasadei Romane la Washington,beat crita,ar fi trimis pe lumea cealalta o vedeta a muzicii americane,de exemplu Kenny Rogers..."

Re: Ce femeiusca e asta!

din 7 dec 2004 05:56 de xxxxx

Pai cum crezi c-a ajuns Nemesis sa se creada genial? A recitit forumul:D Imi place cand foloseste cuvinte pretentioase, rare, care suna aiurea in context:D. Oricum el e mandru de fiecare data cand ne loveste cu antinomia in apoteoza :D

Re: De ce e viatza asa eclipsata de aparentze

din 7 dec 2004 01:06 de doom

Da-le dracu de cosuri ca o sa iti treaca ele pana la urma si atunci o sa fii mai altfel. Nu uita "rap: Totul pare mare atunci cand esti mic totul pare de neatins NU TE LASA INVINS

Re: Re: Re: De ce e viatza asa eclipsata de aparen

din 7 dec 2004 00:39 de xxxxx

Da! e pe bune. Verificata de mai multe persoane-nu vorbesc din carti.

Re: Re: De ce e viatza asa eclipsata de aparentze

din 7 dec 2004 00:21 de K9dawgy

pe bune??cu tot respectu nu prea cred...daca iti mentii o igiena zilnica echilibrata poate..chestia e ca el are mai mult o problema genetica..shi in plus cosurile vor aparea tot timpul.:.

Re: Frumusetea femeii ieri, azi...

din 7 dec 2004 00:05 de K9dawgy

- 3 lucruri albe: pielea, dintii si mainile - 3 negre: ochii, sprancenele si pleoapele - 3 lungi: corpul, parul si mainile - 3 stramte: gura, talia si glezna - 3 groase: bratele, coapsele si pulpele - 3 libere: degetele, parul si buzele - 3 ...

din 6 dec 2004 23:57 de xxxxx

Cosurile trec daca nu le rupi: in 3-6 luni vei avea tenul supermishto.

din 6 dec 2004 23:01 de K9dawgy

Omule..nu pot sa zic ca am vazut pe langa aspectul tau...al fetzei..daca erai cu spatele...:D:D:D:D....si ce spate...si ce fatza.....(de la distantza arati bine in apa:D)..sorry..i'm an insensitive bitch...Poate ca in lumea asta sunt anumite ...

Re: Ce femeiusca e asta!

din 6 dec 2004 22:38 de YLoveCamelia

aham. tu nici nu faceai la fel .. ? hehehe..:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3114 din 3732
«   1 ... 3111   3112   3113   3114   3115   3116   3117 ... 3732   »

loading...