Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: cu cine sa-mi incep viatza sexuala?

din 6 dec 2004 22:30 de K9dawgy

Mey, nush ce sa zic..depinde..daca dragostee nu ee.....:love:..atunci e altceva:D..omule..daca ai duoa prietene e destul de nasol.. nu poti sa te axezi pe una?care iti place mai mult..aia plinutza e plinutza plinutza sau doar...are forme de ...

Re: Re: Re: Fascinatie

din 6 dec 2004 21:54 de YLoveCamelia

folosesc stimabile nemesis apelative " de genul celui de mai sus " tocmai pentru a se observa limpede si scurt o caracteristica a celui in cauza , fara a aburi , vorbi , filozofa , explica si iar explica. s ar putea sa intelegi de ce ...

Re: De ce e viatza asa eclipsata de aparentze

din 6 dec 2004 19:41 de YLoveCamelia

mda , este o constatare destul de des intalinta , denota echivalent in realitate. si eu o intalnesc mai mult decat frecvent. nu pot sa ma refer doar la un simplu sens ci la un sens mult mai bogat , mai complex. nu pot in nici un caz spune ca ...

De ce e viatza asa eclipsata de aparentze

din 6 dec 2004 18:14 de Bullet

Toata lumea se ia de cineva...nu se poate traii daca cei mai putzin atractivi nu sunt tachinatzi. Problema este urmatoarea: sunt un tip sentimental, care sacrifica mult prea mult pt binele prietenilor, dar nu am noroc la situatzile de "prima ...

Re: A fi virgin=a fi blestemat?

din 6 dec 2004 16:09 de Bullet

Cum sa fiu mai direct...pe ce planeta a barfei traiesti... presupun ca atunci cand ii vine lu' una ciclu e sarbatoare, vine vreuna cu decolteu shi se inbulzesc baietzii la baie pt. una mica...sereosly ce e acolo,LTP total scuza-mi sinceritatea dar ...

Paraziti....electorali!

din 6 dec 2004 14:10 de Gramaticus

VIP sau....doar VP! Tineretul de azi, speranta noastra se maine, are ganduri mari: o gramada de locuri pe scena politica! Anul trecut, in cadrul unui show desfasurat intr-un restaurant din Moldova, in fata falangei tinere a unei formatiuni ...

Literatura electorala

din 6 dec 2004 12:43 de Gramaticus

Fabula electorala Se zvoneste-n tot orasul O poveste confirmata: Cica umbla iepurasul Dupa urs, ca sa il bata! "O sa-i dau cu bataica, Si-o sa-l fac sa simta-amarnic, Cum nu l-a batut mamica Dac-a fost mic si ...

Re: Re: Inimi ranite

din 6 dec 2004 12:02 de adieu

Am conspectat pt tine ceva care cred ca se potriveste cu afirmatia ta... Adesea, dupa un esec, acuzam viata de incorectitudine, ne vedem in ipostaza de victime ale unui fenomen lipsit de control uman, care se manifesta aleator, ne loveste fara ...

intarzierea menstruatiei

din 6 dec 2004 11:19 de Leoaica

Pana acum nu mi-am facut griji, dar acum am cele mai mari griji de pana acum :(.....este chiar ceea ce nu am asteptam...

Variatiuni pe aceeasi tema

din 6 dec 2004 10:56 de ExoticDream

Cum e sezon electoral si se discuta aici de compatibilitati, haideti sa vedem daca avem sanse sa "ne alegem"! Horoscop electoral Pesti - Negociatori abili, "pestii" se simt in adunarile publice ca acasa. Acolo isi pot ...

Re: Re: Re: Re: Mergem la vot...

din 6 dec 2004 10:05 de ExoticDream

Conform datelor din profil, nu prea ai avea dreptul, dar n-ar fi o problema, sunt atatia care voteaza in totala necunostinta de cauza incat te intrebi daca n-ar fi indicat un control psihiatric inainte de a contribui la "propasirea" ...

Ce femeiusca e asta!

din 6 dec 2004 09:14 de Infector

Nemesis asta e un las! O femeiusca care-si uda chilotzeii.. Cum posteaza cineva ceva contra spuselor sale , sau ceva ce nu-i convine gata ..sterge sau inchide subiectul. Nu conteaza daca era un subiect cu succes sau nu , conteaza sa fie el tot ...

Re: Re: Re: Re: ce sa fac???

din 6 dec 2004 01:19 de xxxxx

I keep trying:D Uite un site unde se explica clar: www.dr-as.ro/metoda_calendarului.htm Am auzit cazuri de ramas gravida pe ciclu. Nu stiu daca sunt legende, dar stiu sigur ca cea mai sigura perioada e cea de dinainte de ciclu (5-7 zile ...

Re: Re: Fascinatie

din 6 dec 2004 01:18 de nemesis

Yeak! :x Oricine te critica pe tine, se trezeste automat, cu un apelativ in genul celui de mai sus! Sincer, imi apari ca un 'Rascolnicovian esuat', atunci cand dai astfel de replici! Cu atat mai mult, cu cat userul avea si dreptate! Incepe sa ma ...

Re: Re: Re: ce sa fac???

din 5 dec 2004 23:12 de K9dawgy

eu shtiam de 2 sapt dupa prima zi..dar acu naiba sunt mai confuza decat am fost vreodata..:blink:anyway..merci ptr intelegere..keep trying..:D

Re: Re: ce sa fac???

din 5 dec 2004 23:09 de xxxxx

Spermatozoizii traiesc cateva zile in mediul respectiv (eu stiam de 4 zile, aici pe forum am auzit 8 zile). Imediat dupa ciclu e o prioada periculoasa. As considera vreo 5 zile calculand de la prima zi de ciclu - deci aproape ca nu mai ramane ...

Re: A fi virgin=a fi blestemat?

din 5 dec 2004 23:06 de nymok

Dupa 1 an inca nu te-ai simtit pregatita?

A fi virgin=a fi blestemat?

din 5 dec 2004 22:55 de K9dawgy

Eu am aproape 16 ani si in cuida tuturor mesajelor pe care le-am citit in legatura cu ideologia ca o fata intre 15-17 ani ii sunt alocate slabe sanse sa mai fie virgina..este de tot cacao.):(.:.daca ea nu se simte pregatita...asta nu inseamna ca ...

Re: Fascinatie

din 5 dec 2004 22:50 de YLoveCamelia

esti ordinar... chiar daca nu crezi..:. ooh , uitasem , esti ordinar si.... avem o problema deci:(

Re: Re: Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iubire?

din 5 dec 2004 22:24 de K9dawgy

that is so true....dar mi se pare aberant!!si in acelashi timp inutil, nefirect si clar...(duoamne de unde le scot??):.asha...chestia e ca mie mi-e dor de ce era atunci..imi e dor de sentimentele acelea de vis..ma rog sunt si alte chestii in leg cu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3115 din 3732
«   1 ... 3112   3113   3114   3115   3116   3117   3118 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare