Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: intarzierea menstruatiei

din 10 dec 2004 21:12 de karinna

Ce s-a intamplat?! chiar vreau sa aflu.. A fost vorba de un avort?:(

Re: Re: Marimea conteaza?

din 10 dec 2004 18:05 de bodisan

Ah. E bine atunci :lol:

Re: Re: Fara cuvinte....

din 10 dec 2004 17:03 de MachoMan

Nu la medici ma refeream, ci la partea morala a problemei...Cum se simte o femeie care asista la uciderea propriului copil, fiind autoarea acestei crime?

Re: Marimea conteaza?

din 10 dec 2004 16:59 de FireSoul

Nu. Daca marime > 5 cm lungime.

Re: Fara cuvinte....

din 10 dec 2004 16:55 de FireSoul

Nush cum de au acceptat medicii sa "opereze" o femeie gravida in luna a 6-ea. Daca sarcina a trecut de 4 luni, nu e in dicat sa se faca avort...

Re: pentru cele in impas....avortul

din 10 dec 2004 16:37 de FireSoul

Mai presus de teama de durere este, pentru unele, teama de "ce zice lumea" sau alt impediment important: conceptiile inoculate de biserica, de societatea acre ne-ar vrea pe toti la fel Subscriu la ce ai spus tu shi as vrea sa le ...

Re: Re: DE CE "TE IUBESC"?!

din 10 dec 2004 16:25 de nymok

Este posibil ca atunci cand suntem complexati sa spunem "te iubesc"pt a masca "lipsa".De obicei atunci comitem cele mai mari greseli.Credem ca confundam starile sufletului dar de fapt asta vrem.Ne folosim de iubire pt a putea ...

Re: Councidenta vs. Destin

din 10 dec 2004 16:15 de FireSoul

Destinul ti-l faci singur...iar coincidentele...se intampla. Totusi, nu cred ca exista ceva intamplator. Creed ca tot ceea ce ni se intampla vine ca o "rasplata" pentru ce am facut. Legea cauza-efect(karma) este cea care ne ...

Re: De ce e viatza asa eclipsata de aparentze

din 10 dec 2004 16:07 de andre

hei hei hei! GRESEALA CAPITALA E CA NICI TU NU PREZINTI TOLERANTA RIDICATA LA UN APECT FIZIC...NU PREA ASPECTUOS...PEY CUM?ZICI CA... CITEZ :repperitzele ori sunt urate cu spume.DECI LE JUDECI DUPA ASPECT parerea mea e ca: 1.nici tu nu te poti ...

pentru cele in impas....avortul

din 10 dec 2004 15:56 de andre

avortul e un subiect controversat.consider ca femeia secolului xxi este o femeie realista puternica responsabila pentru faptele ei.o femeie trebuie sa aiba grija de corpul ei,sa evite pe cat posibil avortul.totusi daca se intampla reactionati ...

Re: Re: menstruatie problematica

din 10 dec 2004 15:19 de andre

da...contraceptivele nu au fost luate corect pt ca la momentul repectiv aveam o dereglare de ciclu.insa problema e:de ce am avut menstruatie normala daca eram insarcinata?si plus de asta testul de sarcina a iesit negativ desi eram insarcinata ...

Re: DE CE "TE IUBESC"?!

din 10 dec 2004 14:22 de ExoticDream

Este o greseala imensa!:ninja: O spui din mila atunci cand simti ca celalalt te iubeste si nu vrei sa-l ranesti prin imposibilitatea ta de a iubi si gresesti pt ca induci constient o iluzie desarta intr-un suflet care este deja sensibilizat la ...

Re: menstruatie problematica

din 10 dec 2004 14:14 de leila

poate ai uitat sa iei vrea pastila ....nu cred ca poti ramana insarcinata daca iei anticonceptionale. ........ avortul da este o experienta traumatizanta, dar nici chiar. daca este cineva langa tine iti revii destul de repede. ce e mai greu ...

Re: intarzierea menstruatiei

din 10 dec 2004 13:16 de leila

am trecut chiar ieri prin asta.... acum ma simt chiar usurata ca s-a terminat totul. a fost dureros 5 min cat a durat procedura, dar trece...imp e sa ai pe cineva langa tine. si sa fi sigura ca asta e ceea ce vrei sa faci 100 %. daca vrei sa ...

Re:

din 10 dec 2004 13:02 de XXX

Eu am aflat de existenta copilului meu in burtica atunci cand avea 3 luni si nu din ignoranta ci datorita faptului ca nu a existat nici un semn care sa ma avertizeze. In plus, practic nu exista nici o sansa de a ramane insarcinata datorita unor ...

Re: Re: Re: Re: A fi virgin=a fi blestemat?

din 10 dec 2004 11:24 de sandossu

Yo propun sa se faca curva si ii trece! punct

Re: Re: Doresc un mic sfat

din 9 dec 2004 23:21 de K9dawgy

il poti lua si de la o varsta mai mica de 35...ca de exemplu..mai mica de 20 de ani?:unsure:sau chiar de 18?:((?)

timiditatea

din 9 dec 2004 23:11 de cooler

Vreau sa stiu si eu daca exista vreun medicament contra timiditatii, mi-a zis un prieten ca da, dar nu-l cred. Sper sa ma lamuriti!mersi

Re: Re: Re: De ce e viatza asa eclipsata de aparen

din 9 dec 2004 23:02 de K9dawgy

pey asha a shi facut..a luat-o de jos si a tot urcat..si urcat..pana cand, zice el..ca m-a intalnit pe mine..:love:..nebuna de mine:p..si acum prietenii lui sunt foate crispatzi ca aunci cand se duce in cluburi, nu se mai uita la fetele alea ...

Re: Doresc un mic sfat

din 9 dec 2004 16:51 de ExoticDream

Uite ce informatii despre Diane-35 am gasit pe site-ul "mama" al produsului (http: //www.diane35.com/): Diane-35 este un contraceptiv livrat sub forma de folii cu 21 de pastile fiecare. In prima zi a ciclului menstrual se ia prima ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3112 din 3732
«   1 ... 3109   3110   3111   3112   3113   3114   3115 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare