Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: intarzierea menstruatiei din 10 dec 2004 21:12 de karinna
Ce s-a intamplat?! chiar vreau sa aflu.. A fost vorba de un avort?:(
Re: Re: Marimea conteaza? din 10 dec 2004 18:05 de bodisan
Ah. E bine atunci :lol:
Re: Re: Fara cuvinte.... din 10 dec 2004 17:03 de MachoMan
Nu la medici ma refeream, ci la partea morala a problemei...Cum se simte o femeie care asista la uciderea propriului copil, fiind autoarea acestei crime?
Re: Marimea conteaza? din 10 dec 2004 16:59 de FireSoul
Nu. Daca marime > 5 cm lungime.
Re: Fara cuvinte.... din 10 dec 2004 16:55 de FireSoul
Nush cum de au acceptat medicii sa "opereze" o femeie gravida in luna a 6-ea. Daca sarcina a trecut de 4 luni, nu e in dicat sa se faca avort...
Re: pentru cele in impas....avortul din 10 dec 2004 16:37 de FireSoul
Mai presus de teama de durere este, pentru unele, teama de "ce zice lumea" sau alt impediment important: conceptiile inoculate de biserica, de societatea acre ne-ar vrea pe toti la fel
Subscriu la ce ai spus tu shi as vrea sa le ...
Re: Re: DE CE "TE IUBESC"?! din 10 dec 2004 16:25 de nymok
Este posibil ca atunci cand suntem complexati sa spunem "te iubesc"pt a masca "lipsa".De obicei atunci comitem cele mai mari greseli.Credem ca confundam starile sufletului dar de fapt asta vrem.Ne folosim de iubire pt a putea ...
Re: Councidenta vs. Destin din 10 dec 2004 16:15 de FireSoul
Destinul ti-l faci singur...iar coincidentele...se intampla.
Totusi, nu cred ca exista ceva intamplator. Creed ca tot ceea ce ni se intampla vine ca o "rasplata" pentru ce am facut. Legea cauza-efect(karma) este cea care ne ...
Re: De ce e viatza asa eclipsata de aparentze din 10 dec 2004 16:07 de andre
hei hei hei!
GRESEALA CAPITALA E CA NICI TU NU PREZINTI TOLERANTA RIDICATA LA UN APECT FIZIC...NU PREA ASPECTUOS...PEY CUM?ZICI CA... CITEZ :repperitzele ori sunt urate cu spume.DECI LE JUDECI DUPA ASPECT
parerea mea e ca:
1.nici tu nu te poti ...
pentru cele in impas....avortul din 10 dec 2004 15:56 de andre
avortul e un subiect controversat.consider ca femeia secolului xxi este o femeie realista puternica responsabila pentru faptele ei.o femeie trebuie sa aiba grija de corpul ei,sa evite pe cat posibil avortul.totusi daca se intampla reactionati ...
Re: Re: menstruatie problematica din 10 dec 2004 15:19 de andre
da...contraceptivele nu au fost luate corect pt ca la momentul repectiv aveam o dereglare de ciclu.insa problema e:de ce am avut menstruatie normala daca eram insarcinata?si plus de asta testul de sarcina a iesit negativ desi eram insarcinata ...
Re: DE CE "TE IUBESC"?! din 10 dec 2004 14:22 de ExoticDream
Este o greseala imensa!:ninja:
O spui din mila atunci cand simti ca celalalt te iubeste si nu vrei sa-l ranesti prin imposibilitatea ta de a iubi si gresesti pt ca induci constient o iluzie desarta intr-un suflet care este deja sensibilizat la ...
Re: menstruatie problematica din 10 dec 2004 14:14 de leila
poate ai uitat sa iei vrea pastila ....nu cred ca poti ramana insarcinata daca iei anticonceptionale.
........
avortul da este o experienta traumatizanta, dar nici chiar. daca este cineva langa tine iti revii destul de repede. ce e mai greu ...
Re: intarzierea menstruatiei din 10 dec 2004 13:16 de leila
am trecut chiar ieri prin asta....
acum ma simt chiar usurata ca s-a terminat totul. a fost dureros 5 min cat a durat procedura, dar trece...imp e sa ai pe cineva langa tine. si sa fi sigura ca asta e ceea ce vrei sa faci 100 %.
daca vrei sa ...
Re: din 10 dec 2004 13:02 de XXX
Eu am aflat de existenta copilului meu in burtica atunci cand avea 3 luni si nu din ignoranta ci datorita faptului ca nu a existat nici un semn care sa ma avertizeze. In plus, practic nu exista nici o sansa de a ramane insarcinata datorita unor ...
Re: Re: Re: Re: A fi virgin=a fi blestemat? din 10 dec 2004 11:24 de sandossu
Yo propun sa se faca curva si ii trece! punct
Re: Re: Doresc un mic sfat din 9 dec 2004 23:21 de K9dawgy
il poti lua si de la o varsta mai mica de 35...ca de exemplu..mai mica de 20 de ani?:unsure:sau chiar de 18?:((?)
timiditatea din 9 dec 2004 23:11 de cooler
Vreau sa stiu si eu daca exista vreun medicament contra timiditatii, mi-a zis un prieten ca da, dar nu-l cred. Sper sa ma lamuriti!mersi
Re: Re: Re: De ce e viatza asa eclipsata de aparen din 9 dec 2004 23:02 de K9dawgy
pey asha a shi facut..a luat-o de jos si a tot urcat..si urcat..pana cand, zice el..ca m-a intalnit pe mine..:love:..nebuna de mine:p..si acum prietenii lui sunt foate crispatzi ca aunci cand se duce in cluburi, nu se mai uita la fetele alea ...
Re: Doresc un mic sfat din 9 dec 2004 16:51 de ExoticDream
Uite ce informatii despre Diane-35 am gasit pe site-ul "mama" al produsului (http: //www.diane35.com/):
Diane-35 este un contraceptiv livrat sub forma de folii cu 21 de pastile fiecare. In prima zi a ciclului menstrual se ia prima ...
Pagina 3112 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||