Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: De ce e viatza asa eclipsata de ap

din 15 dec 2004 17:33 de Bullet

sfat...daca ce ai zis adineauri era la adresa lu k9dawgy, te scoate mata maine didmineatza din santz...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul

din 15 dec 2004 17:07 de ExoticDream

Daca mie mi se pare cool sfatul, rezulta sa sunt moderator cool? (?) P.S.1. Totusi..."misto" nu este un cuvant suficient de elegant pt a caracteriza respectivul moderator! B) P.S.2. Mai glumim si noi aici, nu lua totul in serios, ...

Re: Re: Singur :((

din 15 dec 2004 15:35 de ExoticDream

Nu stiu daca in acest caz este vorba de o schimbare majora, din cate inteleg diferenta ar fi doar una de cultura si aceasta e "recuperabila" in timp. Daca insa cei doi sunt diferiti din multe puncte de vedere (si asta insemnand ca ea ...

Re: Ce facetzi de REV?

din 15 dec 2004 15:23 de ExoticDream

Un revelion petrecut in tete-a-tete doar cu iubitul tau intr-un loc cat de cat romantic nu-ti surade? Scuze.....n-am vazut varianta cu betia crunta pana la 7 dimineata.....sunt eu mai ciudata pt ca-mi doresc un revelion mai linistit, in decor ...

Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul

din 15 dec 2004 15:10 de ExoticDream

E chiar ciudat cum ati ajuns in pat, v-ati si despartit si tot n-ati gasit o clipa in care sa vorbiti despre felul in care va place sa faceti dragoste!!! Daca nu exista comunicare.....cum poate exista dragoste??? In fond si la urma urmei, iubitul ...

Re: Re: Re: De ce iubim barbatii

din 15 dec 2004 14:46 de nemesis

Draga cap de pitecantrop, Daca tu crezi tot ce scriu ziarele, daca tu admiri tot ceea ce intalnesti, asta nu inseamna ca toata lumea face acest lucru. Romania este o "groapa cu animale"! Ziarele sunt fade ssi lipsite de orice umbra ...

Re: Re: Re: Re: De ce e viatza asa eclipsata de ap

din 15 dec 2004 13:38 de Infector

Te invit sa imi cauti in playlist manele! Glumesti uratenie ce esti ..."te ascunzi dupa Tiesto, ATB.." [Cenzurat de ExoticDream] ai uitat ca eu te-am invatat cine-s ATB,Sylver,IIO ..etc Nu ma ascund dupa Tiesto si restul .... ma ...

Re: Re: Re: De ce e viatza asa eclipsata de aparen

din 15 dec 2004 13:21 de ExoticDream

Nu sunt manelista. Recunosc ca am ascultat unele manele intr-o anumita perioada a vietii mele. (Nu stiam cum arata acel Brandy, dar avea niste piese de inima albastra intitulate "Cand ai plecat din viata mea", "Lacrimi de ...

Re: De ce iubim barbatii

din 15 dec 2004 12:04 de squaw

Iata-l pe adevaratul Nemesis (postat in urma cu un an):Pentru mine, fiecare pitecantrop care intoarce capul pe starda dupa o fata, merita un glont in cap! PE LOC! Este o dovada de lipsa de respect pentru ea ca fata si denota un spirti mult prea ...

Re: Re: Noutati: "De ce iubim femeile"

din 15 dec 2004 11:55 de squaw

Ti-am mai spus o data ca-mi pare rau de timpul pierdut cu tine.O sa-ti arat cum esti daca singur nu-ti dai seama.Spune-mi:ai renuntat la cetatenia romana? Oriunde ai fi ...esti dus cu pluta :D

De ce iubim barbatii

din 15 dec 2004 11:52 de ExoticDream

Nu stiu daca "replica" la fragmentul "cu gurguie" a fost postat aici, in caz ca nu, iata-l... DE CE IUBIM BARBATII? (Mircea Cartarescu continuare la femei) Pentru ca scriu poezii, cantece si carti dedicate noua. Pentru ca ...

Re: Re: Re: Re: Orgasmul

din 15 dec 2004 09:02 de nymok

Incearca ca pe vitori sa vorbesti despre ce-ti place.Nu ai nimic de pierdut(!)(!)(!)Daca tipul cu care vei fi te iubeste va tin econt de ce ii spui si veti gasi solutii impreuna.Cu rusinea mori de foame!!:(:(E cam penibil sa-i spui in timp ...

Re: Ce facetzi de REV?

din 15 dec 2004 02:52 de Vampyrela

eu zic sa-l faci cu prietenii tai......pt daca nu-i cunosti prietenii si nu stii de ce sunt in stare. Parerea mea este sa-ti vezi de prietenii tai si cunoaste-i pe ai lui cu alta ocazie.

Re: Re: Re: Orgasmul

din 15 dec 2004 02:24 de Vampyrela

da mai da mi-e nu stiu cum sa vb in timpu ...... stii tu ce. DA o sa incerc daca o sa avem ocazia.

Re: Re: Orgasmul

din 15 dec 2004 02:22 de Vampyrela

Ok asa o sa fac. Merci pt sfat:p

Re: Re: Re: Singur :((

din 15 dec 2004 00:07 de K9dawgy

are dreptate....ne indreptatim unii pe altii:D:p..dar..se risca shi o problema...care ucide majoritatea "relatiilor"...ignorantza ....:...shi mai e o chestie..daca ii place cu adevarat compania ta e bine..e super chiar shi iti urez ...

Re: De ce e viatza asa eclipsata de aparentze

din 14 dec 2004 22:37 de Infector

Bai agarici ... Din moment ce tu esti naspar nu inteleg ce te uiti dupa fete marpfa si mai zici si de altele ca "is urate cu spume" ... ca tu esti frumos tareeeee! Esti cam plin de tine asa ... mare inteligent te vezi ... ...

Re: Re: De ce e viatza asa eclipsata de aparentze

din 14 dec 2004 21:56 de Bullet

fiule....problema e urmatoarea...traiesc intr-un anturaj in care daca nu se face misto de cineva se moare de plictisela...nu imi place, dar cand vad una cu un aspect fizic nu tocmai atractiv...si mai are si fitze cu tona, atunci se schimba ...

Re: Re: Orgasmul

din 14 dec 2004 20:34 de valentine

Jup are dreptate...ar trebui sa vb mai mult cu pretenul tau, pt ca el nu se prea pricepe si ar trebui sa intelegi...da e bine si dak incearca...si in timpul actului sexual cand esti prea aproape sau ceva de genu asta ar trebui sa ii spui ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Erectie slaba

din 14 dec 2004 18:40 de nymok

Pare o intrebare de baiat nu?Ei bine sunt fata!Intrebarea era daca este posibil ca in urma prelungirii contactului sexual prin abtinere de la ejaculare sa pierzi partial sau de tot erectia.Consecintele unei astfel de situatii difera de la cuplu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3109 din 3732
«   1 ... 3106   3107   3108   3109   3110   3111   3112 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare