Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Singur :((

din 14 dec 2004 17:42 de add

In linii mari sunt de acord cu Exotic. Dar, daca diferenta dintre voi e reala si atat de mare precum spui tu, ma indoiesc ca vei avea destul timp pt a recupera. Eu cred insa ca o fata desteapta si culta nu ar st a cu cineva mult inferior. Faptul ...

Re: Noutati: "De ce iubim femeile"

din 14 dec 2004 17:12 de squaw

Mercic,ai raspuns si la un vechi 'pariu' Squaw/Nemesis despre 'gurguie'.Ai un bonus de la mine daca vrei sa vezi in avans serialul de joi difuzat la Prima Tv la ora 22.00:D

Re: Singur :((

din 14 dec 2004 14:55 de ExoticDream

Asa cum te sfatuieste si colegul tau, nu e nimic rau in a face o incercare. O cunosti atat de bine incat sa stii ca iti este superioara la toate capitolele? Chiar daca este asa, asta ar trebui sa te ambitioneze sa faci tot ce poti ca sa micsorezi ...

Re: Re: Re: Sarutul / prima data

din 14 dec 2004 14:30 de ExoticDream

La varste fragede, sarutul este mai mult un pupic amical cu pretentii, mai incolo insa, daca te-ai maturizat cat de cat si daca esti cel putin indragostit de persoana in cauza, atunci sarutul are o semnificatie speciala...uneori reprezinta mai ...

Re: Singur :((

din 14 dec 2004 14:08 de add

Eu cred ca ar trebui sa incerci, avand in vedere faptul ca iti place fata. S-ar putea ca "diferenta" dintre voi sa fie mai mica decat iti imaginezi tu. Si chiar daca ea iti este "superioara", daca ii place compania ta inseamna ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Erectie slaba

din 14 dec 2004 13:57 de ExoticDream

Tocmai de aceea cred ca esentiala este COMUNICAREA intre parteneri (cu exceptia cazurilor de "one night stand" cand oricum nu-ti pasa ce simte sau doreste celalalt). Astfel de "experimente" sunt menite sa prelungeasca placerea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Erectie slaba

din 14 dec 2004 13:51 de squaw

Daca partenera ta nu stie ce incerci risti sa ramana si cu un gust amar.Ceva de genul:i-a murit pe drum,nu s-a simtit bine cu mine,macar el sa fi simtit placerea...etc.(!)

Re: Re: Re: Re: Re: Erectie slaba

din 14 dec 2004 13:41 de squaw

Nici nu trebuia dar dupa cum vezi e singura parere pe care ai primit-o in decurs de aproape o luna.Si aia eminamente gresita dupa cum ne spune Nemesis (fara sa argumenteze)Te rog sa iei in considerare si faptul ca unele femei nu pot atinge orgasmul ...

Re: Re: Inimi ranite

din 13 dec 2004 21:53 de sipsirica

MARSILIO FICINO - ASUPRA IUBIRII „Exista fara indoiala doua feluri de Iubire. Unul este Iubirea simpla, celalalt este Iubirea reciproca. Iubirea simpla este aceea in care cel ce este iubit nu iubeste pe cel care-l iubeste. Aici, ...

Re: Re: Re: Re: era de asteptat...

din 13 dec 2004 21:46 de Infectorââ€

Inlocuieste-l cu tren/tramvai daca te deranjeaza ... PS: Am sa-ti zambesc si eu :)

Re: 13 decembrie

din 13 dec 2004 21:43 de Infectorââ€

Ce poza mai? A cui? Si acolo e vorba de Monica moderatoarea, roscata cu ochii verzi FireSoul sau de Monica de la Candy ..care nu mai e roscata parca ... Si care e legatura cu coincidenta si nu mai stiu ce ...

Eroare?

din 13 dec 2004 21:19 de nemesis

Acum cateva zile, serverul as.ro a "suferit" un update. De atunci, exista o problema, un mesaj de eroare, ce apare atunci cand se doreste postarea la anumite subiecte. DrSexpert nu a mai intrat de 40 de zile, deci problema va persista pana ...

13 decembrie

din 13 dec 2004 21:17 de adieu

Draga Infector, Daca te-ai uitat la poza mea, trebuie ca ai observat ochii mei verzi. Inca nu-ti spune nimic! Stai sa vezi unde vreau sa ajung. Ochii verzi plus cineva cu parul roscat.... te prinzi? Nu?!? Daca mai pui si fraza: "How I would ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 dec 2004 19:58 de ExoticDream

Depinde cum vezi politica: daca o asimilam unui cerc, atunci tangenta ta cu ea ar insemna un punct, daca insa o consideram o functie cu oarece numitor de exemplu, atunci pozitia ta fata de ea este usor asimptotica!

Re: Re: Re: intarzierea menstruatiei

din 13 dec 2004 18:43 de karinna

Daca te linisteste cu ceva, am trecut si eu prin asta..in martie mai exact.E foarte bine sa ai pe cineva alaturi de tine in momentele astea dificile.Nu uita insa de sanatatea ta si de a viitorului copil pe care o sa vrei sa il ai.Ai grija de ...

ce sa fie?

din 13 dec 2004 17:57 de Antec

Salutare, Ca majoritatea celor ce posteaza un subiect, am si eu o problema. Am pe capul preputului o parte a pielii care se exfoliaza ca si cum as fi fost bronzat... zona e putin iritata si nu inteleg de ce si care este motivul... Sa fie ceva ...

Re: Re: intarzierea menstruatiei

din 13 dec 2004 17:25 de Leoaica

Acum 2 zile am trecut si eu prin asta, a fost ultimul lucru pe care credeam ca am sa-l fac. Intr-adevar nu simti nimic, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o comparam cu scoaterea unei masele...totusi unele din noi trecem mai greu peste ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mergem la

din 13 dec 2004 11:18 de ExoticDream

Daca Fichte, Goethe si Lermontov astia nu joaca nici la TSK Foreiberul, nu fac parte nici din organizatia de tineret din falanga dreapta a stangii chineze, nu-s "top modele" autohtone, maneliste si nici marci de masini ultramoderne, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Mergem la vot 2

din 13 dec 2004 10:22 de ExoticDream

Taranul e pe camp, Taranul e pe camp, Uraaa, draguta mea, Taranul e pe camp.... :p:D:lol: P.S. Cred ca altcineva o sa se duca sa-si vada de "treaba lui", dar teama mi-e ca va fi cam aglomerat la carma aia (si nu e de vapor cum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Mergem la vot 2

din 13 dec 2004 10:19 de ExoticDream

Romania este o tara eminamente agrara cumva???:(:(:(

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3110 din 3732
«   1 ... 3107   3108   3109   3110   3111   3112   3113 ... 3732   »

loading...