Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Mergem la vot 2

din 13 dec 2004 10:14 de Infector

Am impresia ca esti [Cenzurat de ExoticDream] draga mea... Daca habar nu ai de subiectul asta mai bine lasa-te Exit-poll-urile sunt facute de anumite ONG-uri sau ma rog DAR in marile orase .. Bucuresti, Timisoara,Constanta,etc ... Ce nu se ia in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea femeii ieri, azi...

din 13 dec 2004 10:02 de squaw

Cred ca singura ta problema este ca nu vrei sau nu poti sa-ti incepi viata sexuala.Cu etalarea inteligentei m-ai convins:D

Re: Mergem la vot 2

din 13 dec 2004 09:53 de ExoticDream

Am votat si poate ca de data asta victoria va fi de partea cui trebuie (acel "trebuie" vazut in sens democratic, nu meschin, vizand doar agatarea de scaun, dorinta de a mai profita de avantajele puterii). Impresionanta explozia de ...

Re: Mergem la vot 2

din 13 dec 2004 09:51 de Infector

Cred ca nu ati inteles din prima... Fiecare a votat cu cine a vrut, Dar iese cine trebuie...

Mergem la vot 2

din 13 dec 2004 03:03 de absolutul

Am trait si turul doi! Am vazut frauda, am vazut intalniri televizate, am vazut Nastase scrasnind si dand din colt in colt, am vazut Basescu proclamand victoria prematur etc. Luni dimineata, vom afla rezultatele preliminare... Cu cine ati ...

Re: Re: Analiza gramaticala

din 12 dec 2004 21:57 de xxxxx

Si noi care credeam ca esti fizician...:(

Re: Compatibilitatea sexuala dpdv astrologic

din 12 dec 2004 12:41 de nymok

Compatibilitatea sexuala intre parteneri cred ca este desemnata de faptul ca ajung amandoi la orgasm in acelasi timp si nu cred ca pt asta e nevoie sa fii leu, fecioara sau peste.

Re: Compatibilitatea sexuala dpdv astrologic

din 12 dec 2004 11:28 de K9dawgy

:blink::blink::wacko::blink::unsure::mellow::huh::.....aaaaaaaaaaaa....e deja prea mult pentru mine...ma depasheshte:D:D:D

Re: Buni la pat!

din 12 dec 2004 11:17 de K9dawgy

pey..dace nu se pune vorba de sentimente,"bun la pat" cred io ca inseamna,persoana care te poate satisface ca la carte..adica sa vrea cu adevarat ca si tu sa ajungi la orgasm(vb la baietzi)..si in cazul fetelor..."buna la pat" ...

Re: Re: Re: Re: Re: am frec in draci

din 12 dec 2004 06:52 de nymok

Asa am zis si eu!:lol::lol:Poate e scopul lui suprem!:p

Re: Re: Re: Re: am frec in draci

din 11 dec 2004 16:29 de bodisan

nymok, nu cred ca e posibil sa te masturbezi de 23-24 ori pe zi (fiziologic vorbind), decat daca esti mutant :lol: Poate de 23-24 ori pe luna :huh:

Re: Analiza gramaticala

din 11 dec 2004 14:33 de nemesis

Hai sa ma amuz un pic! :lol: Daca Infector, se lauda cu tehnici de agatat si masini, hai sa ma laud si eu! :D Ai uitat sa mentionezi de articolele din medicina! "Dezvoltarea muschilor abdominali la fetus, "Observatii asupra ...

Re: Re: Analiza gramaticala

din 11 dec 2004 14:09 de nemesis

Ideea asta cu "prea multe virgule", este o dota, luata de la dualis! Daca esti chiar atat de erudita, insira te rog regulile de folosire a virgulei...

Re: Re: Mergem la vot!

din 11 dec 2004 13:49 de nemesis

Nu este chiar interesant! Plesu, la fel ca si Liiceanu, are remuscarile "meciului pierdut". Nu cred ca isi mai doreste, o implicare in politica. Paler... eventual o va aduce pe Afrodita, in satul natal, Lisa. :lol: Cartarescu... asta ...

Re: Re: Marimea conteaza?

din 11 dec 2004 13:35 de YLoveCamelia

6 e okei ?:unsure::blink::mellow: deci stau linistit.... uff:lol:

Re: Orgasmul

din 11 dec 2004 10:25 de nymok

Incearca sa-i spui prietenului tau ce-ti face placere.Poti sa ai orgasm cand esti tu deasupra pt ca tu controlezi miscarile.Daca ai orgasm in pozitia asta ar trebui sa poti sa ai orgasm si in alte pozitii.Vorbeste cu prietenul tau si nu va dati ...

Re: avort la 7 luni

din 11 dec 2004 02:12 de gybraela

iubita domnisoara, io iti dau un sfat omenesc tine-l bebelusul , da-i nastere si apoi hotaraste-te daca il vrei sau nu, din pacate avortul la sarcina asa de inaintata e cu riscuri suficient de mari incat sa te puna pe ganduri ...daca nu ...

Re: Re: par pe fata

din 11 dec 2004 00:28 de cooler

Hai sa vad ce intuitie ai.probl.2=?

Re: Tehnici de parasire-ghidul incepatorului

din 10 dec 2004 22:33 de karinna

Despartirea a fost intotdeauna o problema complicata pentru oricine nu doar pentru tine:( Si daca tot vorbiti de comunicare,hm.. Cred ca asta e motivul pentru care orice relatie esueaza..Asa ca degeaba incerci sa explici persoanei respective ce ...

Re: par pe fata

din 10 dec 2004 21:48 de karinna

Parerea mea.Nu o lua de buna.Pe mine nu ma prea atrag barbosii si majoritatea fetelor/femeilor cred ca gandesc la fel. "Masculinitatea" si implicit sex-appeal-ul nu are nici o treaba cu cat par ai pe fata. IAr daca asta e cea mai mare ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3111 din 3732
«   1 ... 3108   3109   3110   3111   3112   3113   3114 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare