Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Singur :((

din 16 dec 2004 10:04 de ExoticDream

De cand speram sa termini si tu cartea aceea, singura pe care ai reusit sa o citesti vreodata! Vezi daca stai toata ziua pe mIRC sau jucandu-te Need for Speed, daca stai la barfa cu gasca in fata blocului, daca petreci zile si nopti prin cluburi ...

Re: Re: Re: Re: O problema delicata

din 16 dec 2004 06:27 de Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 dec 2004 01:48 de nemesis

Pentru voi doi... doar o remarca: se scrie "Buddha", tot timpul; nu numai din cand in cand! :/ Pentru tine, Infector: "piramida cu latura spre nord ..."! Pricepi singur ineptia... sau iti predau o lectie de geometrie din ...

Re: De ce iubim barbatii

din 16 dec 2004 01:35 de nemesis

Oh... ce idee! Pot sa tin eu cursul de morala? Ma intreb, ce va intelege "tipologia Infector", din factura luminista a ideii morale, ca baza a eticii Kantiene? Poate ca ar trebui sa incerc... teza caracterului absolut al normelor ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul

din 16 dec 2004 00:44 de nemesis

Auzi la ei: "cool"!!! Numai cu acest apelativ nu mai fusesem caracterizat! Ma rog... Vrei sa dau un sfat? Stai asa, sa (re)citesc intrebarea... :p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul

din 16 dec 2004 00:40 de nymok

Dar din"mishto sfat"rezulta ca nemesis e cool?Eu nu cred ca asta astepta Vampy din partea lui.De ce nu i-a dat el un sfat daca al meu nu este "mischto" Eu oricum m-am referit la o relatie viitoare!

Re: Re: Re: Marimea conteaza?

din 15 dec 2004 22:45 de Taqua

Categoria „lupa“, nu...poate doar cea „ochelari de vedere“...:D Glumesc, fireste...

Re: Re:sfaturi pt a ramane gravida

din 15 dec 2004 19:54 de Infector

Polidin este indicat in cazul gripei, racelilor crancene ... auzi...si doua ... Eu zic sa te interesezi intai nu sa faci dupa ureche.... Am mai auzit de un caz..un copil si-a spart capul, hemoragie naspa si o tanti i-a pus faina pe rana cica ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 dec 2004 19:50 de Infector

Esti stupida! Mai citeste si tu despre alte culturi si vezi cam care-i faza cu statuetele Budha. Nu e draga pusculitza si daca pui pe statueta bijuterii, chestii ma rog .. si il freci pe burta iti aduce noroc ... asa se spune cel putin , e ca ...

Re: Re: Re: Marimea conteaza?

din 15 dec 2004 19:13 de ExoticDream

Ne place sa glumim, ne-am prins care era sensul intrebarii, insa crezi ca daca te preocupa "acum" vei gasi solutia sa-ti imbunatatesti dimensiunea? Unii baieti sunt obsedati de chestia asta....mult mai rau decat fetele cu sanii, ...

Re: Re: Marimea conteaza?

din 15 dec 2004 19:04 de bodisan

Probabil stiti toti la ce ma refer, dar asa va place voua sa faceti glume. Ma refeream la lungimea penisului. Poate e o intrebare tampita dar asta ma preocupa acum. De exemplu daca eu am 12-13 cm intra la categoria "De cautat cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce

din 15 dec 2004 18:59 de Infector

Budha sta la mine pe noptiera plin de aur pt noroc, Buda e locul tau preferat unde-ti creezi textele inainte de a le expune pe forum :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce e vi

din 15 dec 2004 18:53 de ExoticDream

Te-a depasit jocul de cuvinte.....te-as coplesi daca ti-as vorbi de cele 12 invataminte ale lui Budha, nu-i asa? Nici nu m-as fi gandit ca ai face paralela Budha-buda....! :p:D:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce e viatza asa ecl

din 15 dec 2004 18:51 de ExoticDream

Spune ce vrei...te pierzi in vise....mica e lumea ta, mai, suflet pierdut...eu sunt sunset girl...chiar daca nu m-am pupat cu unele vedete....Manelele sunt pt mine ancient history....nu euphoria..., I am coming home...victorious.....forever ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce e viatza asa eclipsa

din 15 dec 2004 18:38 de Infector

E a auzit! La ea "house" se rezuma la ATB si a mai auzit si ea de DjProject ..da daca o intrebi cine formeaza DjProject nu cred ca stie .. Da Buddha Bar lipseste din Bucuresti ... :p .. sa fie Bucuresti,NewYork,London,Paris :) Hi hi ...

De ce iubim barbatii

din 15 dec 2004 18:38 de ExoticDream

Caini comunitari....de ce oare ma duce-un gand spre....proaspatul nostru presedinte? Eu sunt mai toleranta, propun sa-i adunam in adaposturi si sa le tinem lectii de etica! Stiu ca nu s-ar schimba si, chiar daca i-am pune sa dea examen din ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce e viatza asa eclipsa

din 15 dec 2004 18:01 de ExoticDream

Indiferent de cat de elipsoidala sau patrata m-as da eu in house, tu esti intr-o dilema extrem de voodoo: ori impartasesti budhisme chilli in vreun bar impreuna cu fiul/fratele tau adoptiv, ori renunti la orice pretentie de cultura si ii aplici ...

Re: Re: Re: Re: Re: De ce e viatza asa eclipsata d

din 15 dec 2004 17:56 de ExoticDream

Am mai cenzurat eu ca era mult mai rau....!!! Nu stii cu cine te pui, renunta sau....te risti! Believe me, I know it!!! ;):p:D:lol:

Re: Ce facetzi de REV?

din 15 dec 2004 17:42 de Bullet

oricum nicic daca vroiai nu ai fii venit in buc....cause of you sweet dady...of:/anyway...happy betzie:ninja::wacko:hope to not see u after an orgy...:D...kiding:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: De ce e viatza asa eclipsata d

din 15 dec 2004 17:37 de Bullet

frate...intreab-o daca a auzit de BT, Digital Assasins sau vodoo serano...daca se da rotunda in house cafe del mar, budha bar...eshti de-al meu fiule...asa te vreau...asta inseamna cultura, asta lipseste in Bucuresti...ma-ntzelegi

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3108 din 3732
«   1 ... 3105   3106   3107   3108   3109   3110   3111 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare