Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O idee ... din 16 dec 2004 23:14 de Infector
Deoarece am o imagine dragule... si nu imi permit sa mi-o stric ...
PS: Sa-ti explic de ce vreau in primavara sa nu zici ca am retineri fatza de tine sau ceva de genul ... Vezi tu ... eu mai am nevoie de vr'o 15-20.000 de euroi ... si pana ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O idee ... din 16 dec 2004 23:11 de nemesis
Eh... atunci sunt eu in tara dar daca tie nu-ti permite situatia...
Oricum, ideea este incantatoare dar am o intrebare: De cand iti pasa ce ar zice lumea?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O idee ... din 16 dec 2004 23:09 de Infector
Frate bine ca nu ai zis in ziua de Craciun .. nu stiu cum iti merg tie afacerile dar eu nu-mi "permit" sa stau in Bucuresti in perioada 20-2/3 ianuarie :D
Daca ai observat si in "exemplu" era o data undeva in luna februarie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O idee ... din 16 dec 2004 23:06 de nemesis
Ok!
23 December 2004
Hour: 11:00 a.m.
Are you OK with this?
Vorbim o ora despre ce vrei tu (politica, masini, tehnici de agatat, carti, Buddha etc.), apoi fiecare isi vede de drum.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O idee ... din 16 dec 2004 23:03 de Infector
Imi e frica .... depinde....daca puti sau daca ai ceva boli transmisibile pe calea aerului,daca faci urat la bautura .....
Cred ca suntem suficient de maturi si copti amandoi sa ne dam seama ca sansele unui comflict "fizic" sunt nule ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul din 16 dec 2004 22:39 de Taqua
Depinde ce intelegi prin „incitante“. Daca sunt detalii referitoare la numarul de la pantof si regimul alimentar, I'm your girl..B)
Re: Anticonceptionalele deregleaza ciclul? din 16 dec 2004 21:57 de kuky
deci....si prin urmare :
anticonceptionalele trebuie administrate de medic care binenteles trebuie sa iti si explice cum se iau.... efecte....deci nu poti sa le iei asa de capul tau..daca nu i-a explicat cititi prospectul care te lamaureste.... ...
Re: vreau un sfat din 16 dec 2004 20:24 de ExoticDream
Ca si tine, ma simt asa de contrariata....nu stiu....ma simt ciudat....incerc din rasputeri sa-mi imaginez 2 barbati intr-o postura senzuala si nu prea reusesc....! Murphy zicea ca nu exista remediu pentru sex decat sexul...., dar nu preciza daca ...
Re: Re: Re: Re: Avertisment 2 din 16 dec 2004 19:00 de ExoticDream
Bai, mai, pe bune...., eu nu tin sa-ti spun, dar iti spun totusi (la fel de dezinteresat si fara sa te iau in balon) ca nu ma consider supra user, accept critiCA COnstructiva (mai putin cacofonia) si nu m-am plictisit de acest forum, dar vezi ...
Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 16 dec 2004 18:11 de LIVIA
fetelo va sfatuiesc sa nu ajungeti acolo pt ca e groaznic(nu atat fizic caci te ansteziaza dar psihic caci raman urme GRAVEEEEEEEEEEE)E BINE sa stiti ca daca ati facut deja unul sau maimulte nu va condamna nimeni(cel putin nu ar avea acest drept ...
Re: Re: Re: Re: Anticonceptionalele deregleaza cic din 16 dec 2004 18:10 de ExoticDream
Foarte serios...Iti raspundeam eu pt ca sunt parte feminina, dar necazul este ca nu prea stiu! Cedez locul unui baiat care stie!!! ;)
Re: Re: Re: Anticonceptionalele deregleaza ciclul? din 16 dec 2004 17:49 de nemesis
Foarte serios... Iti raspundeam dar daca parerea ta este ca partea masculina nu are de unde sa stie... Cedez locul unei fete...
Re: Re: Re: Avertisment 2 din 16 dec 2004 17:36 de bodisan
Bai eu tin sa va spun absolut dezinteresat ca user de muuulte forumuri de toate felurile, ca voi prin bascalia asta continua a voastra respingeti multi utilizatori. Probabil moderatorii au ajuns sa se sature de mesajele care se tot repeta si se cred ...
Re: Anticonceptionalele deregleaza ciclul? din 16 dec 2004 17:26 de nemesis
"baietii nu prea au de unde sa stie."
Ai dreptate... nu ma bag!
Anticonceptionalele deregleaza ciclul? din 16 dec 2004 16:52 de Dodo20
Mai, am o intrebare, pt fete, ca baietii nu prea au de unde sa stie. Prietena mea a inceput sa ia anticonceptionale de vreo 12 zile, la prima zi a ciclului. Acum 5 zile a terminat cu aceste probleme ale lunii. Azi a zis ca iar a inceput sa aiba acele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervati din 16 dec 2004 12:35 de Ana
M-am hotarat sa iau anticonceptionale... Cred ca e cea mai buna solutie... Problema este ca nu am mai luat niciodata si nu sunt foarte documentata in legatura cu subiectul. Am auzit ca daca iei asa ceva ti se modifica metabolismul (te ingrasi sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singur :(( din 16 dec 2004 10:37 de nemesis
Rebreanu si Nastase au ceva in comun... In primul rand "glasul pamantului" iar in al doilea rand, vanatoarea... Profundul roman Ion, in care "suflete mediocre sunt puse fata in fata cu drame peste puterile lor" (G. Calinescu), ...
Avertisment 2 din 16 dec 2004 10:26 de nemesis
Timp de cateva luni, forumul a fost scena unui conflict personal! Nu se va mai repeta!!!
P.S. Parca cele doua parti suneau ca se vor ignora reciproc... ma insel?
Avertisment din 16 dec 2004 10:15 de ExoticDream
Pe acest forum nu se foloseste limbajul de cartier. Oricine poate spune orice daca nu atinge demnitatea altcuiva si se exprima civilizat. Posturile care depasesc limitele bunului simt vor disparea (din respect pt utilizatorii acestui forum). Cine ...
Re: Re: Re: Marimea conteaza? din 16 dec 2004 10:04 de Infector
CENZURAT DE NEMESIS
[Cenzurat de ExoticDream]
Pagina 3107 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||