Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Sentimentul "CARPE DIEM"! din 23 dec 2004 12:34 de nemesis
Nu, nu ai! Daca s-ar discuta numai despre sex si ovule, ar fi un site la fel de anost ca o masa la McDonalds!
In mod particular acest topic nu-si are locul! Cioran nu are ce cauta aici! Eu as intitula topicul: Scarpe Diem...
Re: Ganduri, dedicatii...de Craciun! din 22 dec 2004 22:20 de Infector
[CENZURAT DE NEMESIS]
Re: Re: Re: virgine la 25 de ani din 22 dec 2004 19:44 de Toro
Chestia cu pierderea virginitatiila 14 ani la fete si cu zecile de parteneri pana la terminarea liceului, este buna doar pt filme..ca sa se vanda...cine crede chestia asta se vede ca traieste in Romania...Nu e chiar asa, as spune ca din punctul ...
Re: Re: virgine la 25 de ani din 22 dec 2004 16:18 de
:blink::blink:
Re: Timisoara 1989 - Romania 2004 din 22 dec 2004 15:51 de ExoticDream
A propos de "revoltatul in genunchi": aseara, la un talkshaw TV, vajnicul deputat reprezentand tineretul de varsta a treia din Romania si locuitorii nestiutori de la sate, se plangea ca partidul elefantilor nu a reusit "sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ash vrea sa shtiu din 22 dec 2004 15:35 de ExoticDream
Acum 5 minute am citit o chestie tare: cica un el si o ea au facut sex protejat (cu prezervativ care nu s-a rupt), ea a ramas insarcinata. El e innebunit si se gandeste ca ea, asistenta medicala fiind si cunoscand fel de fel de "chestii, ...
Ganduri, dedicatii...de Craciun! din 22 dec 2004 15:25 de ExoticDream
Poate nu ai inteles, am deschis acest topic pt cei care isi simt sufletul un pic altfel in apropierea sarbatorilor si au de transmis un gand BUN cuiva, nu pt revigorarea fancluburilor manelisto-parazito-bug-familiste! Deocamdata nu se face ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ash vrea sa shtiu din 22 dec 2004 14:09 de ExoticDream
Era un banc legat de "aia mici si zglobii":
I: Ce spune un spermatozoid care fuge dupa ovul?
R: Daca te prind, om te fac.
:D:lol::p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarutul / prima da din 22 dec 2004 13:23 de ExoticDream
Interdictie
"Sarutul tau are o nu stiu ce aroma
Si as gusta-o pana as muri
Chiar de-ar fi sa intru-n coma
Sa te sarut nu m-as opri.
Iar gura ta ma obsedeaza
M-as infrupta din ea la infinit...
Chiar daca simturile imi cedeaza
Gura ta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ganduri, dedicatii...d din 21 dec 2004 20:25 de Infector
Nu cunosti versurile:
Numar banii din CONT in gand (nu din cand in cand)
Intru adanc la radacina, zici ca sunt CROMOPLATIN
:p
Daca nu eu atunci cineee
Si cum spunea si Puya (LaFamilia)
"E greu sa fii "Infector" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ganduri, dedicatii...de Cr din 21 dec 2004 19:07 de adieu
Poate Fizz? B)
Nimeni nu stie mai bine
Sa faca banu' ca tine
Daca nu acum, atunci cand?
Inainte sa te culci
Numeri banii din cand in cand...
Daca nu tu, atunci cine?
Daca nu acum, atunci cand?
Cate intrebari filosofice! Cool, nu-i ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ganduri, dedicatii...de Craciu din 21 dec 2004 18:46 de Infector
"Daca nu eu atunci cine"
(Fizz)
Re: Re: din 21 dec 2004 13:11 de ExoticDream
Scuze, n-am fost atenta la procentul (subunitar) dat de colegul meu, eu am lasat o marja de eroare/siguranta ceva mai mare de 1%, din cauza asta am zis "exponential"!:(
Bine faci ca nu risti! :)
P.S. Pe la orele de mate constat ca ...
Re: Re: Re: Studiu stiintific din 21 dec 2004 13:06 de bodisan
Bine bine... eu o sa iau raspunsul asta ca fiind ceea ce crezi, ok? :)
Re: din 21 dec 2004 13:05 de Suparatu
Merci pt raspuns !
De riscat in nici un caz mai ales acu ca mi-ai spus .
P.s daca seansele erau 0.x si cum zici tu cresc exponential vine asa:
3/4 la puterea x scade :D
sarumana pt raspuns :D
Re: Re: din 21 dec 2004 12:56 de ExoticDream
In cazul asta....sansele cresc exponential, ai chiulit chiar la toate orele de anatomie? (Se fac parca intr-a saptea, nu?) Dar de ce te intereseaza, vrei sa risti? Nu te-as sfatui....!
Daca nu-l crezi pe nemesis, mai asteapta sfaturi si din ...
Re: Re: Par pe fund la baieti din 21 dec 2004 12:51 de ExoticDream
Exista femei atrase de partea "darwinista" a barbatilor, se excita la nebunie daca respectivii detin o astfel de podoaba distribuita cu generozitate peste tot....! Mie mi se par "monkey-style", dar gusturile nu se discuta!
...
Re: Re: Re: Re: Fascinatie din 21 dec 2004 12:43 de ExoticDream
Nu de "zis" era vorba, ci de "gandit" si mai ales "simtit"...Nu ma refeream la acele jocuri feminine care fac parte din magia, fascinatia si puterea naturala de seductie a sexului frumos, nici la cochetaria si ...
Re: Raspuneti Va Rog....HEEELP din 21 dec 2004 12:25 de ExoticDream
Nu ai nici o problema: esti doar foarte tanar!!! La 15 ani spui ca ai avut deja "ceva prietene" si te ingrijoreaza faptul ca nu ai tehnici de "cuplare" asa cum au alti baieti de varsta ta. In general fetele considera (si in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ash vrea sa shtiu ..va din 21 dec 2004 05:56 de elf
Mare dreptate ai......:)) oricum ...amuzant-daca ar trai 8h in aer, probabil ca s-ar tripla populatia:))+ cum sa ajunga in uter de pe deget?!....si mai ales sa se produca nidatia?!Asta chiar e tare....:)))))
Pagina 3104 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||