Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Am nevoie de ajutorul vostru!!! din 28 dec 2004 00:55 de ExoticDream
Chiar ca ai nevoie de ajutor! Nu ne spui ce prostie ai facut de v-ati departit, dar am aflat in schimb ca si tu, si fostul tau prieten de care "erai indragostita nebuneste" v-ati "gasit" alte persoane cu care sa ...
Re: regret ciudat? din 28 dec 2004 00:24 de Leoaica
Da, de ce regreti? Te-a zgariat pe ochi? :blink:
Re: sunt un ratat... din 27 dec 2004 23:48 de ExoticDream
Daca prietenul meu ar povesti in acest mod "colorat" felul in care a facut dragoste cu mine, cred ca.......n-ar mai fi prietenul meu!!!
Mai...fetele nu sunt niste obiecte sexuale, cand o sa intelegeti? Tie ti-ar placea ca prietena ta ...
Re: o problema legata de copii din 27 dec 2004 23:04 de nemesis
Credem?
Sigur ca este posibil! Inca mai ai un ovar functional! Practic sansele sunt la fel de mari ca in cazul in care ai doua...
o problema legata de copii din 27 dec 2004 22:51 de magda
,,,daca cineva se pricepe as dori un raspuns,,,am 26 de ani nu am ramas insarcinata niciodata,la 17 ani am avut o operatie de chist ovarian in care au fost nevoiti sa-mi scoata o trompa si un ovar,,daca cineva stie,credeti ca pe cai normale se poate ...
Re: Marimea conteaza? din 27 dec 2004 22:42 de magda
,,,,atat timp cat sti ce sa faci cu ea nu conteaza,degheaba daca e mare si pe partenera o doare,chiar daca e mica si e jucausa si sti sa satisfaci cu ea o femeie e super
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Mar din 27 dec 2004 20:08 de ExoticDream
E o idee!!! Intrebari despre agatat? Ohooooo, parca n-ai sti cati pusti nu pot dormi noaptea la gandul ca amicul lor are o "bucata marfa/cool", iar ei nu au deprins inca ABC-ul vrajelii!!! ;)
Re: Re: Urgent astept raspuns!!! din 27 dec 2004 12:50 de Dodo20
Deci pot face dragoste fara prezervativ chiar daca ea ia acuma cele colorate, nu?
Re: regret ciudat? din 26 dec 2004 02:19 de nemesis
Este posibil!
Numai ca ar trebui sa ne dai mai multe detalii...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Marimea din 26 dec 2004 01:30 de nemesis
Poate ca daca am flirta on-line, pt marele public, am avea succes! Nu iti aduci aminte, cate intrebari despre agatat au fost?
Re: Re: Re: Re: Re:Marimea conteaza? din 25 dec 2004 23:16 de nemesis
...in noaptea de Craciun, as vrea doar sa imparti cu mine acelasi aer dintre noi, strapuns lin, de priviri...
Noapte buna, "colega"!!! :love::heart::love:
Re: Re: Re: Re:Marimea conteaza? din 25 dec 2004 23:11 de ExoticDream
Noapte sfanta de Craciun.... nu ninge, dar ea poate fi feerica daca ne dorim asta...Nu e nevoie de cadouri scumpe, discoteci galagioase, pahare de vin nenumarate......vreau doar sa fiintezi langa mine, sa impartim cuvinte, idei, ganduri si nu ...
Re: Re:Marimea conteaza? din 25 dec 2004 22:52 de nemesis
Incep sa cred, ca acest "marunt sufleteste" este proportional (pentru sexul tare), cu "Marimea"... :D :D :D
Cu cat mai marunta, cu atat mai marunt... :lol:
Re:Marimea conteaza? din 25 dec 2004 22:49 de ExoticDream
S-a facut tarziu....si tot nu am raspuns daca marimea conteaza....Oare chiar conteaza??? Sunt atat de multe lucruri extraordinare care au infinit mai multa importanta....o privire tandra, o atingere usoara, un sarut plin de intelesuri, un "te ...
Re: Re: Re: Re: Studiu stiintific din 25 dec 2004 22:30 de nemesis
"Patima" inseama si "pasiune"...:love:
Zona fizicii??? sau a fizicului?
Re: Re: Re: Studiu stiintific din 25 dec 2004 22:28 de ExoticDream
Patima? Nu stiu....cuvantul asta are rezonante negative...ori noi "lucram" cu entitati pozitive.....Stai putin, daca atingem zona "electronica" a situatiei, ar trebui totusi sa ne incarcam cu semne contrare, chiar vrei sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Studiu din 25 dec 2004 22:14 de ExoticDream
HARD question....lasa-ma pret de un preludiu sa-mi lubrefiez neuronii.... ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Studiu sti din 25 dec 2004 22:06 de nemesis
Daca pentru ei "se cheama", pentru noi cum "se zice" ??? :lol:
Re: Vampyrela, valentine...STOP! din 25 dec 2004 21:30 de nemesis
Hai sa-ti arat cum se face, dear colega! Acum topicul are 15 raspunsuri (13 off topic)...
Acum are 4... (off topic)! :D :D
Magic!
Re: Mare problema! din 25 dec 2004 21:19 de nemesis
Poate sa ramana, dar sansele sunt mici!
Pagina 3101 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||