Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: scrieti orice baieti, numai scrieti... din 29 dec 2004 16:16 de ExoticDream
Nu conteaza cine, ci de ce! Devierea exagerata de la subiect, atacurile la persoana si vocabularul de cartier reprezinta singurele motive pt care puteti fi opriti. O veste buna totusi: Internetul este un spatiu virtual vast in care fiecare isi ...
Re: scrieti orice baieti, numai scrieti... din 29 dec 2004 16:10 de ExoticDream
Cu gandul la masa de revelion, muschi tiganesc, pastrama de urs sau icre de Manciuria.... te asigur ca intre mine si Giulia la care te referi nu este decat cel mult o legatura abisal-imposibila, daca ar fi fost sa scriu sub un pseudonim, cu ...
Re: regret ciudat? din 29 dec 2004 15:54 de ExoticDream
Probabil ca o urasti pe fata respectiva atat de mult incat te deranjeaza pana si clipa de extaz pe care i-ai oferit-o! E vorba oare de o tentativa de razbunare esuata sau doar de infantilism sentimental? :wacko:
Re: Re: scrieti orice baieti, numai scrieti... din 29 dec 2004 15:08 de dualis
Daca spun cine, va enervati. :):D
Re: Re: Probleme cu menstruatia din 29 dec 2004 14:27 de manciuria
da cand esti la menopauza ? sau o fi andropauza ?? daca iti zice cineva despre limbi pe ciclu ce mai vomiti ?
lasa dracu fata in pace..
Re: Re: Re: Re: Despartirea...........cat costa ? din 29 dec 2004 13:22 de nemesis
Mda...
Daca zici tu!:/
Re: Re: penis mic din 29 dec 2004 12:58 de nemesis
Cu alte cuvinte, vei primi - daca iti doresti cu adevarat - penisul lui Infector... :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2004 12:53 de nemesis
Iar faci pe impunatorul... Ti-am mai spus eu: Tu esti impunator, atunci cand halesti tevile de la baie!
Sa ne traiesti bine, dom' profesor!
P.S. Picolo! Mai toarna un rand!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sentim din 29 dec 2004 12:43 de nemesis
Mda...
In cazul in care nu ai citit codul bunelor maniere, permite-mi sa-ti spun ca MontBlanc-ul tau, nu se poarta la camasa, ci la sacou. Singurii "autorizati" sa poarte instrumente de scris, in buzunarul de la camasa, sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sentimentul "CARP din 29 dec 2004 11:41 de ExoticDream
Cu 1 Euro.....primul gand ce-mi vine in minte este sa fac un dar cuiva drag...un simbol....poate o carte in format minuscul sau o revista.....poate o jucarie nostima.... poate un CD pe care sa pun muzica, versuri si alte chestii dragute.... poate ...
Re: Re: Marimea conteaza? din 28 dec 2004 17:40 de ExoticDream
Cred ca importanta este si compatibilitatea "dimensionala" dintre cei doi: oricat ar parea de ciudat, exista situatii in care "ea" nu poate simti placerea unui "el" supra dotat!!! Imaginati-va un star masculin XXX cu ...
Re: Re: Dedicatii TV!!!!!!! din 28 dec 2004 17:07 de adieu
Stiam noi ca n-ai sa poti sta departe, probabil "nu ti se potrivea prea bine"! Welcome back, pilgrim!!!
Semnat: psihopatii de serviciu :lol::lol::lol:
P.S. Esential in textul respectiv nu era cuvantul psihiatru/psihopat, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sentimentul "CARPE DI din 28 dec 2004 17:03 de ExoticDream
Poate se face vorbire de o carte intitulata
"Nemurirea sufletului si evolutia lui dupa moarte" (P, Cornillier), aparuta in Editura Polirom, costa doar 1 EURO si contine convorbiri directe cu suflete ale lumii invizibile, evocari ale ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sentimentul "CARPE DIEM&a din 28 dec 2004 16:48 de adieu
Tuning si moda poate, dar nemurirea sufletului "te tine"? Anunta-ne daca preferi o abordare crestina despre eshatologie si viata vesnica sau una budhista (am observat ca "le ai" cu statuetele care aduc noroc!), cu toate ca nu ...
Re: Dedicatii TV!!!!!!! din 28 dec 2004 14:39 de dualis
Daca erau amandoi psihopati, se potrivea mai bine. :D:D:D
:heart::heart: :D:D
Re: Despartirea...........cat costa ? din 28 dec 2004 11:44 de ExoticDream
Despartirea poate fi oricum, numai frumoasa nu! Totul depinde de motivele care au condus la aceasta decizie. O discutie finala este obligatorie in orice caz, nu pleci din viata cuiva tiptil, miseleste! Daca se intampla pt ca nu mai exista ...
Re: Re: Am nevoie de ajutorul vostru!!! din 28 dec 2004 09:03 de leila
doar tu sti care este cel mai potrivit pentru tine. tb doar sa fi foarte corecta cu tine sa te intrebi "de fapt eu ce vreau de la viata". Gandestete first la viitor. Cu care te-ai vedea plimbandute de mama la 70 de ani. Si lupta pentru ...
Re: Re: Despartirea...........cat costa ? din 28 dec 2004 08:56 de euuuu
mai bine o simpla plimbare, pe teren neutru explica-i care sunt cauzele care te-au adus sa simti ca vrei sa ajungi aici. Simceritatea face cat o mie de cadouri.
Re: Re: Re: Urgent astept raspuns!!! din 28 dec 2004 06:02 de Teo
Da, poti, cele 21 de anticonceptionale asigura protectia si in perioada de 7 zile in care ia pastilele cu fier. Atata timp cat isi ia pastilele asa cum i le-a prescris medicul, la timp si in fiecare zi, nu mai aveti nevoie de prezervativ.
Re: Despartirea...........cat costa ? din 28 dec 2004 01:09 de ExoticDream
Judecand cinic (asa cum este si intrebarea), o astfel de despartire "costa" spre un milion daca e vorba de un cadou sau o cina romantica la un restaurant mediu, asa ca, daca tot te intereseaza CUM sa te desparti, si nu DACA sau DE CE te ...
Pagina 3100 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||