Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: o problema legata de copii din 3 ian 2005 07:44 de Vampyrela
normal ca se poate.dar......mai intai du-te si consulta un doctor ca sa fii sigura ca esti perfect sanatoasa.......si dupaia la treaba.Succes
Re: Am nevoie de ajutorul vostru!!! din 3 ian 2005 07:32 de Vampyrela
Am fost cam in aceeasi situatie..pana ce actualul si-a batut joc de mine......si acum fostu' ( cel cu care am fost 3 ani si jumate ) ar vrea sa ne impacam. Avand in vedere ca eu am rupt relatia.inseamna ca am stiut ce am vrut.Si cu siguranta nu ...
Re: Re: sunt un ratat... din 3 ian 2005 07:24 de Vampyrela
da tu stiai ca este posibil sa nu o dezvirgineze din prima? E posibil chiar dupa 5-6 contacte sa reuseasca.depinde si de ea cat de elastica e....
Re: Vampyrela, valentine...STOP! din 3 ian 2005 07:16 de Vampyrela
Asta sa-i spui lui valentine ca nici mie nu-mi convine sa mi se faca viata intima publica.....
Re: Re: Re: Re: Ajutooooooorrrr din 3 ian 2005 07:15 de Vampyrela
va doare undeva pe voi ma.....habar nu aveti voi prin ce momente trece o fata intr-un moment ca asta......si in plus.daca se repeta ...exista riscul de a nu mai putea face altii atunci cand si-ar dori
Re: Re: Re: Mesaj pt cei singuri de revelion... din 3 ian 2005 07:05 de Vampyrela
Sincer? Nu pot sa ma abtin sa nu te iau in seama..........dar mai bine lasa....daca vrei sa-mi spui ceva anume fa-o personal nu te folosi de forumuri da?
Re: Useri activi din 3 ian 2005 05:24 de valentine
in noapte asta mi sa cam acrit de postat....mai deschideti subiecte noi :P
Re: Re: AN NOU FERICIT TUTUROR!!! din 3 ian 2005 05:08 de valentine
Total corect...pacat ca a trecut rev :D
Re: Vampyrela, valentine...STOP! din 3 ian 2005 04:55 de valentine
Hehe ne scuzati da eu nu eram in toane prea bune...de vb pe ym ne plictisisem si trebuia sa ma descarc si eu undeva, la care ea imi dadea replica :D hai las ca se mai distra lumea citind chestii care nu intereseaza pe nimeni ::love:
Re: sunt un ratat... din 3 ian 2005 04:52 de valentine
Mai in primul rand, fetele din ce stiu eu...nu se aplica la toate...au nevoie de in jur de 5-8 partide dupa dezvirginare pt a incepe sa simta cu adevarat senzatii...asha ca daca ati facuto doar de cateva ori e ceva normal....pe cand daca ati ...
Re: Am nevoie de ajutorul vostru!!! din 3 ian 2005 04:41 de valentine
Pai in primul rand daca fostul sia gasit pe altcineva...mai poti sa il recuceresti, adica sa mai aveti o relatie din nou?...si in al doilea rand riscul e cam mare...dupa prima cearta daca va immpacati din experienta mea proprie stiu ca e ...
Re: o problema legata de copii din 3 ian 2005 04:36 de valentine
Normal ca daca mai ai un ovar ar trebui sa mai ai sanse...oricum acum riscul de o sarcina nedorita e mai redus...deci trebe ejaculare direct inauntru pt un copil...mai pe rom daca se intampla sa ii ramana "lichid care face copii" pe ...
Re: Fantezii din 3 ian 2005 04:26 de valentine
toti avem fantezii cu o gramada de persoane, adica daca ar fi sa ne descriem toate fanteziile care leam avut de cand aveam 7 ani...cred ca near trebui un roman de marimea baltagului....stiu ca e cu b mare da nu mere caps lock si nici shift la ...
Useri activi din 3 ian 2005 04:23 de valentine
Am facut aces topic...pt ca vreau ca aici sa scrie cateva ceva, orice care este activ in general...din ce am vazut eu pana akum cei activi care posteaza "intens" sunt eu, vampyrela, exoticdream, infector (cu binecunoscutele lui comentarii), ...
Re: Fetis din 3 ian 2005 04:18 de valentine
Seamana asta a site de matrimoniale? si sa stii ca nu esti singuru care are acest hobby...mai sunt...uneori si mie imi plac mai mult acelea...defapt chiar mai des...
Re: Re: Mesaj pt cei singuri de revelion... din 3 ian 2005 04:11 de valentine
Fara sa te superi...da daca nu te multumesti cu ceea ce ai :D nu lua in seama vb mele :lol:
Re: Re: Re: Ce-ti doresc eu tie... din 3 ian 2005 04:08 de valentine
Pai ce rezolvam mami daca facem dragoste?....normal ca si eu fac dragoste prima oara 1-2 sau chiar 3 ore...da tre sa avem parte si de contact sexual...ca totusi facem dragoste ca nebunii si fara sex pe fete le dor ovarele (daca nu ma insel) si pe ...
Re: Re: Re: Cum se dezvirgineza o tipa? din 3 ian 2005 04:05 de valentine
Hehe nai retinut bine....decat 3 persoane stiu adevarata mea varsta!...si aici nu ma refer la executii...adica ori e ceva pe bune cu fata vreau ceva serios...ori daca nu e asha nu ma apuc sa ma culc cu ea sa o dezvirginez si dupaia sa ii dau ...
Re: Re: Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iubire? din 2 ian 2005 13:39 de valentine
Rectific: fata isi la lumea in cap
Re: Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iubire? din 2 ian 2005 13:39 de valentine
Pai asha e de fiecare data ma...daca iubeste baiatul...fara isi ia lumea in cap nu stie sa aprecieze si da baiatului un mare "PA", daca iubeste fata...baiatul isi ia lumea in cap si ii spune fetei un mare "PA"...asta e daca ...
Pagina 3097 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||