Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Ce-ti doresc eu tie... din 3 ian 2005 19:35 de valentine
pai nam mai mult.... faza e ca aku nu stiu daca chiar asha e...da dragoste inseamna toate chestiile care se fac in pat dar sa nu includa act sexual...aku daca in dictionar scrie altceva nu e vina mea.....si nu mai rade...ca rasul ingrasa :D
Re: caz urgent din 3 ian 2005 17:09 de eli
daca nu te-ai protejat este posibil sa fi insarcinata... eu am stiu dupa o saptamana ca sunt insarcinata. Se simte , ti se intaresc sani ai greturi, o stare de somnolenta, nervoasa tot timpul....
testul de sarcina nu este f sigur . Primul dupa 2 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai poate exista ceva dupa din 3 ian 2005 13:55 de ExoticDream
Unii reusesc teribil de bine sa para ca iubesc si apoi sa se "scuture" de sentimente (fara sau de cele mai multe ori cu ghilimele), remuscarile sunt un cuvant care nu exista in vocabularul lor....! In ziua de azi trebuie sa casti ochii ...
Re: Re: Re: Fantezii din 3 ian 2005 13:42 de ExoticDream
Te inseli amarnic....!!! Am citit cu totul altceva decat Cioran pana acum, dar sunt ferm decisa sa recuperez timpul pierdut! Cand spun asta, nu ma refer numai la autorul citat de tine, ci la multi altii....romani si straini. Cat despre prezenta ...
Re: Re: Fantezii din 3 ian 2005 13:19 de ExoticDream
Ca sa-i dovedesc stafiei ca am citit cel putin doua carti, iti atrag atentia ca "Baltagul" nu e tocmai exemplul cel mai bun intrucat are cam putine pagini! Cred ca te gandeai la "Fratii Jderi", dar n-ai nimerit-o! Sadoveanu a ...
Re: Re: Re: Re: Ce-ti doresc eu tie... din 3 ian 2005 12:55 de ExoticDream
Nu m-am mai amuzat asa de....anul trecut!!! Tu faci dragoste 1-3 ore, apoi ai contact sexual!!!
:p:D:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Scuze, dar dupa ceea ce scrii pari sa ai 13-14 ani maximum! Confunzi preludiul cu "a face ...
Re: Re: Re: Cand v-ati sarutat prima si ultima dat din 3 ian 2005 12:39 de ExoticDream
Prima data poate fi aiurea daca, de exemplu, esti surprins(a), daca se intampla cu cineva fata de care nu simti mare lucru, dar care tine neaparat sa te sarute! Mie asa mi s-a intamplat si de aceea nu pot spune ca pastrez o amintire prea...dulce ...
Re: Re: Re: Re: Help din 3 ian 2005 12:21 de FireSoul
Multe fete/ femei au nevoie de o pauza dupa ce au avut orgasm. Dupa primul orgasm mie imi trebuie cam 5-10 min sa-mi revin.
La altele dispare excitatia pt. ca simt durere, usturime etc.
Re: Re: Re: Help din 3 ian 2005 12:12 de Executor2
Guyz guys , stiu sa fak o fata fericita , kiar daca nu am decat 19 ani.La noi preludiu ocupa un loc foarte important , inceputul nu e problema ,continuarea este .Adika , o aduc in starea aia in care nu doreste decat sa fiu in ea , si cand se ...
Re: Useri activi din 3 ian 2005 12:07 de ExoticDream
Acest site nu este facut pt ca useri mai mult sau mai putin activi sa scrie "cate ceva, orice" doar ca sa se afle in treaba. Nu stiu daca ai inteles, dar aici obiectivul urmarit este educatia sexuala. Daca cineva are ceva de intrebat ...
Re: Mare problema! din 3 ian 2005 09:57 de Vampyrela
Da sunt sanse de a ramane...de ce?
Pt ca.baietii innainte de ejacularea propriu-zisa au o mica scurgere(cam ca la fete) care poate contine lichid seminal..........deci sunt mari sanse sa ramana.Aveti mare grija....protejati-va .
Re: normal? din 3 ian 2005 09:24 de Vampyrela
Nu-ti mai pierde timpul cu cititul din carti.du-te la doctor fara sa mai stai pe ganduri):(
Re: Re: Bole venerice cu prezervativ din 3 ian 2005 09:14 de Vampyrela
da de unde stii tu ca anal se rupe sigur?
Re: Re: Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iubire? din 3 ian 2005 08:59 de Vampyrela
Eu ma refeream la o situatie in care si baiatu' iubeste.......dupa care se plictiseste si zice "PA".
Re: Re: Avort medicamentos????? din 3 ian 2005 08:30 de Vampyrela
daca nu stii sigur mai bine te abtii. Pastila de a doua zi se ia dupa cel mult 12 ore nu zile.
Re: Re: Re: Re: Cum se dezvirgineza o tipa? din 3 ian 2005 08:23 de Vampyrela
Pentru el? Ne lasi.......nici sa nu indraznesti sa faci comparatii.....te rog.
Re: Cum se dezvirgineza o tipa? din 3 ian 2005 08:19 de Vampyrela
Ai cat mai multa grija ca ea sa fie foarte excitata in momentul acela si sa fie foarte lubrifiata......daca nu se poate nici printr-un preludiu adecvat....incearca lubrifianti da sa fie pe baza de apa....Succes
Re: Re: Fantezii din 3 ian 2005 08:10 de stafia
ce-ar fi daca exoticdream ar mai renunta la fantana de intelepciune numita Cioran...incep sa cred ca e singura carte citita...sau nu stiu eu in adancul meu intuneric cultural ca lumea a inceput cu Cioran si s-a terminat cu Cioran...in ritmul acesta ...
Re: Re: Re: Re: Ce-ti doresc eu tie... din 3 ian 2005 08:10 de Vampyrela
Si aia de care zici tu nici macar nu se numeste "a face dragoste"...normal ca "a face dragoste" implica si un contact sexual(sau mai multe).....dar la mijloc sa fie adevarate sentimente de dragoste.Ai inteles?
Re: Re: Re: Re: Ce-ti doresc eu tie... din 3 ian 2005 08:08 de Vampyrela
Nu cred ca intelegi tu mai care e diferenta.
Pagina 3096 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||