Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: PROBLEMA!!!!

din 6 ian 2005 22:42 de Cineva

Ti-a fost atat de frica si ai fost atat de emotionat incat te-ai "blocat". Tine minte: esti la fel de bun ca ceilalti baieti, nici unul nu s-a nascut invatat in sex si ca totul se invata. Gandeste-te ca vei reusi. Totusi daca se intampla ...

Re: Despre masturbare

din 6 ian 2005 22:34 de Cineva

Se poate. Depinde cum arata actul sexual Daca e o urcare pe femeie, introducere, descarcarea, e adevarat ca dupa o perioada o sa-ti placa mai mult masturbarea. Unele femei cred ca numai ele au nevoie de mangaieri, excitari, etc. Cand e reciproca ...

Re: Casatorie neconsumata!

din 6 ian 2005 22:24 de Cineva

Solutii sunt mai multe. A. Daca se iubesc si vor sa ramana impreuna: 1. Apelarea la dezvirginare printr-o incizie facuta de un medic de specialitate. Ulterior, pentru largirea si invatarea vaginului cu penisul si sa nu aiba reticente in a-l ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce-ti doresc eu tie...

din 6 ian 2005 19:04 de ExoticDream

E prea matur pt a mai citi....la varsta lui este satul de atata lectura! Lasa sa ne chinuim noi sa-i explicam ce-i aia sex, ce-i aia "a face dragoste" bla bla bla! Cel putin daca ar fi sincer si nu ne-ar mai tromboni cu povestile alea ...

Re: Re: Re: Re: Viata bate filmul?

din 6 ian 2005 18:46 de ExoticDream

Pt conformitate: ..."domnisoarei"...pana una-alta!!! Daca survin schimbari, vom avea grija sa te informam! P.S. Daca "Baltagul" nu-ti suna "cool", incearca sa frunzaresti un pic gramatica limbii romane, s-ar ...

Re: Re: Re: Viata bate filmul?

din 6 ian 2005 18:41 de ExoticDream

Ce alte aberatii mai alaturea cu topicul exista in ultima vreme pe forum cu exceptia ciondanelii tale nici macar amuzante cu Vampyrela? Mie mi-e lene sa citesc cele 1000000 de posturi de cate un rand pe care le scrii oriunde si oricum, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

din 6 ian 2005 18:18 de ExoticDream

N-ai nimerit-o! Ma bate gandul ca intre noi exista diferente ceva mai profunde decat cea de varsta.....In plus, nu stiu daca m-as incumeta la 6 zile de sex a cate 8 ore sau invers....! Esti prea...bun pt mine, renunt in favoarea uneia cu ...

Re: Re: Re: Viata bate filmul?

din 6 ian 2005 18:06 de valentine

:D:D:D nu verau sami imaginez ce arbore genealogic o sa am :lol::lol: si la faza cu renuntatu pot sa te anunt ca deja sa rezolvat...nimeni nu mai e cu nimeni...anyway 10x ca nu teai uitat in gura doamnei extrem de culte ExoticDream

Re: Re: Re: Re: Viata bate filmul?

din 6 ian 2005 18:04 de valentine

Go to sleep mom!

Re: Re: Viata bate filmul?

din 6 ian 2005 18:04 de valentine

Daca cineva nu abereaza la un subiect facand un post de vreo 1000000 de randuri, post pe care sincer imi e cam lene sal citesc daca vad ca e scris de tine....daca nu toata lumea e asha de culta ca tine si nu are atat de multa experienta ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fantezii

din 6 ian 2005 16:55 de /

Daca-ti place tie, e normal

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

din 6 ian 2005 14:53 de ExoticDream

Nu conteaza cate persoane te doresc, ci ca una dintre ele (sau singura) sa fie cea pe care o doresti tu! Se poate intampla si cazul straniu in care te plac o suta de persoane, dar nu si cea pe care o placi tu! Cat despre a da atentie celor ...

Re: Timiditatea in pat............!!!!

din 6 ian 2005 09:44 de ExoticDream

Spune-i!!! IMPREUNA veti trece peste acest discomfort, daca te iubeste te va ajuta! Ce fel de iubire crezi ca exista in absenta COMUNICARII???:(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai poate

din 6 ian 2005 09:38 de ExoticDream

Desi exprimarea ta nu e prea clara, intuiesc ca te referi la respect si comunicare ca fiind componente OK ale unei relatii. Perfect de acord cu tine, numai ca atat respectul, cat si comunicarea pot fi....mimate, ele devenind instrumente de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce-ti doresc eu tie...

din 6 ian 2005 06:39 de claudiudr

Lol mey... :D mai citeste si u sau documenteaza-te inainte sa postezi :p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fantezii

din 6 ian 2005 06:34 de claudiudr

:blink: :mellow: Ma fac ca nu am vazut ce ai scris ... :lol: da lol :D ... Cum asa mey ? O fi ...daca pe tine te atrag babetele :p ...

Re: Re: Re:

din 6 ian 2005 03:23 de Necunoscut

AHAHAHAHAHAHAH Macar daca se ducea in alt club (banuiesc ca tu vezi IP`u, adica is sigur) si daca mai astepta 1 sau 2 ore, pana sa dea raspuns ! :)) AHAHAHAHA

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fantezii

din 6 ian 2005 03:19 de Necunoscut

Ii ceva normal sa ai fantezii sexuale cu persoane de 40 si ceva de ani.. de ex. profesoare.. daca ai 17 ani?:blink::ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Bole venerice cu prezervativ

din 6 ian 2005 02:58 de Necunoscut

Fratilor, eu am 17 ani, sincer mi se pare un lucru foarte bun ca ati creat acest forum. Totusi, intrebarea a fost buna... are ceva daca facem sex anal neprotejat? Parerea mea: Da. De ce? La scoala am invatat ca SIDA se ia datorita faptului ca ...

Re: Bole venerice cu prezervativ

din 6 ian 2005 02:57 de nemesis

1. Da 2. Da. Da. Da. Draci! O sa trec la Dada... si asa a fost fondat de ziua mea... :lol:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3093 din 3732
«   1 ... 3090   3091   3092   3093   3094   3095   3096 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare