Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: big problema! din 8 ian 2005 06:08 de Vampyrela
Ai mai......cum s-a intamplat? zi-ne si noua mai multe..ca sa stim ce sa-ti spunem......daca nu a fost prima data.....e ceva neinregula si ve trebui sa te duci neaparat la un doctor....fara nici o jena si fara sa mai stai pe ganduri.
Re: o intrebare urgent in legatura cu sarcina din 8 ian 2005 06:04 de Vampyrela
Da totusi...chiar te rugam sa ne explici si noua cum s-a intamplat nefericitul caz? Cum de ai ajuns tu in contact direct cu sperma dca esti virgina?
Re: Re: Re: dupa avort din 8 ian 2005 05:59 de Vampyrela
Maaaaaaaa ...ia vezi....nu te mai baga asa aiurea daca nu dai nici un sfa.......ti-am mai zis eu.):(
Re: urgent posibil insarcinata din 8 ian 2005 05:55 de Vampyrela
Acum depinde si cand ai luat-o......ca are si ea un termen anume cand se ia.......
Re: dupa avort din 8 ian 2005 05:48 de Vampyrela
cum adica la primul? Au fost mai multe? Si te-ai protejat la toate?
Si oricum eu cred ca doctoru' ti-a interzis un contact sexual mai mult de 2 luni....asa ca nu te mira de cela intamplate........du-te la un doctor urgent si spune-i ce ai ...
Re: Ajutor!(daca se mai poate ) din 8 ian 2005 05:40 de Vampyrela
Avand in vedere ca sunteti de atata timp impreuna......a intervenit rutina......ce-i de facut? schimbati fratilor ceva anume......conversati.....incercati si alt ceva.....eu stiu .....mai iesit din comun.Ca altfel o sa auca o despartire in ...
Re: Re: Re: love din 8 ian 2005 05:26 de Vampyrela
Normal ca o sa ajungi sa pui suflet.....numai daca iti dai seama ca intradevar persoana te merita.:love:
Re: Re: Re: Re: Problema.Help!!! din 8 ian 2005 03:42 de valentine
uite raspunsul cel mai bun...daca te duci la medic nai nimik de pierdut si nici medicului nu o sa ii pari un ciudat daca la asta te gandesti...vin altii cu prb mult mai ciudata la medic....
Re: Re: Re: Problema.Help!!! din 8 ian 2005 03:41 de valentine
Daca stii ca e curata si a fost a nu stiu cata oare...e o simpla iritatie sau ceva de genul asta...desi daca era iritatie trebuia sa fie rosie basica....
Re: efecte secundare la pastile din 8 ian 2005 03:39 de valentine
Pai leai luat dupa ureche...? daca da dute la medic....daca leai luat la recomandarea unui medic...stie el ce sa itzi spuna...
Re: Ajutor!(daca se mai poate ) din 8 ian 2005 03:35 de valentine
Pai daca neai da mai multe detalii despre relatia ta ai putea primi si un sfat mai bun...de ex: el este primul baiat din viata ta sexuala?...cati ani aveti?....
Sunt dezamagita de sexul cu partenerul meu! din 8 ian 2005 02:05 de Selena
Sunt cu prietenul meu de vreo 4 ani.Relatia merge destul de bine cu exceptia unui capitol:sexul,unde au fost mereu probleme.Prima data dureaza f putin(cateva minute),iar eu ma simt intotdeauna foarte dezamagita,chiar daca reusesc s-o ascund de multe ...
dupa avort din 8 ian 2005 02:03 de eugenia
La o luna dupa avort, trebuie sa apara mentruatia, daca intarzie...cat timp ar putea sa intarzie? daca nu apare in mai mult de 1 luna si jumatate este un semn de alarma..?:(
Am avut repaus sexual 3 saptamani dupa avort, iar la primul contact dupa am ...
Re: efecte secundare la pastile din 8 ian 2005 01:33 de Vampyrela
Pai tu ar trebui sa stii...daca nu du-te la un doctor si-ti va spune el daca e normal sau....Bafta
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stimularea din 8 ian 2005 01:15 de Vampyrela
Mda eu prefer varianta asta:love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Useri activi din 8 ian 2005 01:13 de Vampyrela
Si daca incep ce? Nu mai sunt demult la scoala.Am timp de vb.
Re: Cap cu codita :( din 8 ian 2005 01:01 de Vampyrela
sigur ca exista.....asa ca mai bine foloseste prezervativul sau alte metode contraceptive ca e pericol mare.Ai mare grija ca nu e de glumit.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fantezii din 8 ian 2005 00:48 de Vampyrela
da foarte normal.....si eu am avut fantezii cu profesoru' meu de istorie din liceu.......
Anticonceptionale pentru barbati? din 8 ian 2005 00:23 de uniq
Exista anticonceptionale pentru barbati? daca le folosesc ... vor aparea probleme pe viitor? ca de ex. peste 2-3 ani sa imi iasa niste copii prosti sau handicapati?
Re: Re: Re: Fantezii din 8 ian 2005 00:11 de valentine
Aici sunt total de acord cu visul exotic...adica eu personal prefer un parc sau un loc mai linistit sa stau cu partenera decat un club zgomots...si nu sunt singurul...e de preferat un loc linistit decat un club zgomotos cu lumea imbatata pe ...
Pagina 3090 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
60 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||