Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 10 ian 2005 09:05 de Vampyrela

Eu m-am indragostit de cineva de pe net..........sta intradevar foarte departe de mine.dar nu am nici curajul nici posibilitatea sa ma pot duce la el....cu toate ca ne intelegem foarte bine.

Re: tot despre sexu neprotejat

din 10 ian 2005 09:00 de trinchi

Din cate stiu eu nu varsta conteaza cand e vorba de boli cu transmitere sexuala! Asa ca iti dau un sfat prietenesc FOLOSESTE PREZERVATIVUL!:.

Re: Re: Re: dupa avort

din 10 ian 2005 08:45 de leila

Buna Eugenia, Eu am trecut prin acelas lucru in luna decembrie , motivele nu mai conteaza acum. In mod normal ar trebui sa-ti vina menstruatia la exact o luna dupa intreruperea de sarcina. In perioada urmatoare intrepuperii de sarcina ...

Re: Re: Re: Sa zic asa... NU INTRA!

din 10 ian 2005 07:59 de Vampyrela

Vampyrela: sa nu ma descurajez... hmm.. ma intreb oare daca nu e prea tarziu pt asta: sunt deja descurajat. Cred ca intrebarea din mintea mea este: cum e bine ca sa fie mai usor pt ea (ca pt mine nu ma intereseaza. stau si in unghii daca e ...

Re: Re: Sa zic asa... NU INTRA!

din 10 ian 2005 05:16 de BauBau

Multumesc pentru raspunsuri. trinchi: cred ca da... experienta aici e valoroasa.. FireSoul: pai.. :huh: nici macar nu am ajuns la himen... nu intra deloc, sau cel putin daca e sa fie o tentativa ceva incepe sa zica ca o doare (ea sigur vrea.. ca ...

Re: Singuratate

din 9 ian 2005 21:54 de trinchi

Sincer sa stii ca nu numai fete sunt cele care isi iau tzepe asa ca nu are de ce sa se planga cat daca singuratatea e un lucru bun sa stii ca mie unu imi place sa fiu singur si in momentele in care simt lipsa cuiva unui suflet care sa fie langa ...

Re: Ajutor!(daca se mai poate )

din 9 ian 2005 21:48 de trinchi

Aici ai dreptate cam asta e de facut in mare! dar dca nu merge atunci vezi cum faci si scapa de el nu ai nevoie de un sot egoist crede-ma!

din 9 ian 2005 21:28 de Mikii

A nu fi confundata cu mine.

Re: Casatorie neconsumata!

din 9 ian 2005 19:52 de LatinSexyGuy

Daca se iubesc el trebuie sa incerce sa o faca sa inteleaga nu vrea sub nici un chip sa ii faca rau, doi oameni care se iubesc nu se gandesc nicicum sa isi faca rau unul altuia!Eu am trecut prin asta si fata a inteles si totul a descurs foarte ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 9 ian 2005 19:40 de LatinSexyGuy

Sper sa nu dezamagesc multa lume de pe aici, daca ati citit subiectul de la inceput ati citit ca mi-am gasit dragostea pe internet , o dragoste pe care o credeam unica si fara sfarsit, dar uite ca nu intotdeauna este asa cum iti doresti si am ramas ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 9 ian 2005 19:19 de VideCorMeum

:, "pseudo-"??? "mortul"??? "Un mort frumos cu ochii vii", cumva? :lol: De ce imi aduce aminte, postul tau, de emisiunea aceea cu Brucan???? This is going to be soooo funny! :/

Re: Re: Re: PROBLEMA!!!!

din 9 ian 2005 18:32 de bebe

Am o nedumerire: ce pregatire de specialitae ai de crezi ca altii nu cunosc nimic despre sexologie? Daca imi spui, printr-un mesaj personal, iti spun si eu. Ti-am scris pentru ca am intrat pe acest forum - desi am zis ca plec (pentru mai mult ...

Re: Re: Re: Ajutor!(daca se mai poate )

din 9 ian 2005 03:48 de Vampyrela

Pai exact asta tre sa si faci...vb cu el.nu mai tine in tine numai ca sa-l faci pe el sa se simta bine.nu-i mai ascunde faptul ca te deranjeaza ceva.........spune-i ca o sa fie din ce in ce mai rau.Si daca nu vrea sa discute..inseamna ca nu tine ...

Re: Re: big problema!

din 9 ian 2005 03:37 de Vampyrela

:pmda ........daca e o ea:D

Re: Sa zic asa... NU INTRA!

din 9 ian 2005 03:30 de Vampyrela

Nu te descuraja.....gasiti voi o solutie...daca va iubiti.Si intradevar daca vrea si ea acest lucru.....incercati chirurgical cum zicea si Fire Soul.Bafta.

Re: Re: love

din 9 ian 2005 03:21 de Vampyrela

Sunt deacord........dar pana la un moment in care fata isi ia prea multe tepe si nu mai poate capata increderea pe care o avea ........si astfel apare frica....tu probabil ca ai fost norocoasa si nu ai patit-o de prea multe ori....Bafta ta

Re: Re: Re: dupa avort

din 9 ian 2005 03:16 de Vampyrela

pai si daca si folosit prezervativul la fiecare contact.......de ce mai ai motiv de vreo banuiala?

din 9 ian 2005 03:12 de Vampyrela

DA....:wacko:normal.tu ce credeai ca nu?

Re: Re: Re: Re: Re: virgin si disperat.

din 9 ian 2005 02:12 de Vampyrela

daca zici tu............:love::love::love::love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata bate filmul?

din 8 ian 2005 23:55 de ExoticDream

Crede-ma, asta poate fi o problema daca vrei sa "te dai" la fete de calitate! Incearca sa citesti mai des.... Inca ceva: aici nu e site de "agatat", OK? B)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3088 din 3732
«   1 ... 3085   3086   3087   3088   3089   3090   3091 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare