Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Marimea sinilor conteaza????? din 11 ian 2005 09:15 de valentine
Nici pe departe...daca te place, te place si cu sanii mici!:love:
Re: Re: tot despre sexu neprotejat din 11 ian 2005 09:09 de trinchi
Deci bolile nu tin de varsta daca e sa aiba ceva ai sa iei mai mult ca sigur si tu.. asa ca ai grija!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 ian 2005 09:07 de trinchi
Pai daca te uit mai atent ai sa vezi ca acum nu i-am mai raspuns ei!
Re: Re: Sa zic asa... NU INTRA! din 11 ian 2005 09:06 de valentine
Chiar ti se pare o bucurie sa dezvirginezi o fata??? Mai ales daca o si lasi??? Mie sincer mi sar face scarba de mine sa stiu ca dezvirginez pe o fata si nu e ceva super serios in relatia noastra..
Re: tot despre sexu neprotejat din 11 ian 2005 09:02 de valentine
:lol::lol::lol::lol: nu prea imi dau seama cu ce lar avantaja varsta...normal poate sa aiba si 12 ani...dak are sida tot o iei...da u cati ani ai? ca nu mi se pare prea fascinanta ideea pt o fata sa o faca cu unu de 40 de ani....sau poate ...
Re: Re: Ajutor!(daca se mai poate ) din 11 ian 2005 08:53 de trinchi
Nu e chear asa sa stii ca o discutie e intotdeauna bine venita, dar daca nu merge treci mai departe!
Re: Re: Re: efecte secundare la pastile din 11 ian 2005 08:46 de trinchi
Pai daca citeai prospectul inainte nu ne mai intrebai de ce ai sangerari mai devreme decat te asteptai!
Oricum tu tot ce prinzi in mana bagi in gura fara macar sa stii ce e? :D
Re: tot despre sexu neprotejat din 11 ian 2005 08:07 de uniq
Nu mah ... da cum sa se poate intampla asa ceva? Tu nu vezi ca are 40 de ani ? ala ii om serios, cu organism super tare! dar vezi ca tre sa ii faci sex oral ca sa ii iei ceva din anticorpi ca numa asa scapi :D
cati ani tu ? 12 sau 14?
Re: Re: Re: Sa zic asa... NU INTRA! din 11 ian 2005 08:04 de uniq
fii atent nane! pune-o sa ia 2 calmanete mai intai! apoi tu bea un pahar de vin (nu mai mult de unul cate imbeti si nu stii ce faci) da la laba pana la jumate sa fie tare rau de tot... si Use the Force Luke!!! use the Force!!!
ok ?
Love on the internet din 11 ian 2005 03:54 de Lethe
O plimbare, intr-o drama din padurea @...
Ne-am intalnit pe Internet, in acest spatiu virtual, marginit si mereu convergent spre comunicare si stocare... Un spatiu in care fiinta umana, ca fiintare, este descompusa in siruri lungi de date, un ...
Re: Ajutor!(daca se mai poate ) din 10 ian 2005 23:25 de ianulover
daca ati fi fost casatoriti si ati avea mai mult decat 21, respectiv 23 de ani, te-as sfatui si eu sa incercati sa comunicati, sa rezolvati treaba etc.
dar avand in vedere ca nu a mers de la inceput sexul, ca sunteti f tineri si aveti multe ...
dupa avort din 10 ian 2005 21:28 de Leoaica
Buna, Leila. Iti multumesc ca mi-ai scris. Normal menstruatia trebuia sa vina pe 11/01, acum 2 zile am avut o mica sangerare... Lucrurile mai putin placute care se intampla in viata fiecaruia lasa urme, uneori adanci...
Re: Ce este preludiul? din 10 ian 2005 20:14 de Vampyrela
Nu in nici un caz nu include si sexul oral....deja ai pronuntat cuv."sex".deci?
Preludilu trebuie sa fie cat mai lung si cat mai tandru posibil.....continand mangaieri,sarutari,soapte fierbinti, si bineinteles o atmosfera romantica ...
Re: love din 10 ian 2005 15:48 de ExoticDream
Nu ai de unde sa stii a priori, exista aproape intotdeauna sansa sa suferi (fie daca relatia respectiva se va incheia aiurea, fie daca partenerul te va minti, fie din alte 1001 motive), dar fericirea pe care o poti atinge fie si pt catva timp ...
Re: tot despre sexu neprotejat din 10 ian 2005 15:34 de ExoticDream
DA!!! (daca te referi la "relati" sexuale!) De cand bolile venerice se iau in functie de varsta???:wacko:
Re: Re: Casatorie neconsumata! din 10 ian 2005 15:32 de ExoticDream
N-as putea spune ca "se iubesc" in sensul pasional al expresiei, sunt doi oameni realizati dpdv profesional (facultate, doctorat, job) care s-au gandit sa-si intemeieze o familie. Se plac, tin unul la altul si ar vrea sa treaca peste ...
Re: Ajutor!(daca se mai poate ) din 10 ian 2005 15:18 de ExoticDream
Fie ca ne place (mult, putin), fie ca nu, sexul face parte din viata de cuplu si ar trebui sa reprezinte clipele de maxima intimitate intre parteneri....Mi se pare extrem de ciudat sa fiti impreuna de 4 ani si totusi sa nu aveti o viata sexuala ...
Re: Re: big problema! din 10 ian 2005 14:57 de ExoticDream
Iar apare ideea asta conform careia doi virgini n-au nici o sansa sa se descurce "prima data" fara fel de fel de artificii??? N-or fi toti chiar handicapati si, daca se iubesc, anumite "hopuri" pot fi trecute mai usor, nu? Mai ...
Re: Marimea sinilor conteaza????? din 10 ian 2005 12:35 de Vampyrela
Atata timp cat va intelegeti bine....dar totusi as zice sa-l intrebi daca ai curaj.....daca ii plac sau nu.....dar nu cred ca ar conta prea mult asta....pt ca tu ar trebui sa fii multumita de ei mai intai.....daca nu....exista metode de marire ...
Re: Marimea sinilor conteaza????? din 10 ian 2005 12:30 de trinchi
Pot sa zic ca mie unu nu imi plac sanii mari sau gigantici acum problema e ca nici deloc nu e bine sa nu fie, oricum daca te simti bine cu el in pat nu vad nici o problema atat ca ai tu un mic complex al tau cu sanii pt ca zici ca sunt prea mici!
Pagina 3086 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
52 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||